Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
kalos orisate oloi filoi mou.
sorry gia ta latinika ,alla ime sto eksoteriko
sorry gia ta latinika ,alla ime sto eksoteriko
ελεησον με ο Θεος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ.ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΑΣ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ .ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ... 
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλημερα Νικη μου,λοιπον εχουμε και λεμε....μπαινεις στο προφιλ πατας επεξεργ αβαταρ και κατοπιν εμφανιση συλλογης.Στη συνεχεια διαλεγεις κατηγορια και μεταβαση για να δεις τι περιεχει η καθε κατηγορια κ οτι σου αρεσει κανεις τσεκαρισμα και υποβολη.Καλη επιτυχια πιστευω να μη σε μπερδεψα...
με αγαπη Ελπιδα
με αγαπη Ελπιδα
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ "ΑΓΓΕΛΑΚΙ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Που ειναι το αγγελακι???????

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Α συγγνωμη τωρα εμφανιστηκε στην οθονη μου...
- XΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
- Νέο Μέλος

Ειμαι απο την Θεσσαλονικη!
30 ετων παντρεμενος χωρις παιδια ακομα αλλα ελπιζω να μας αξιωση Ο Θεος!
Ηρεμη η ψυχη μου οταν ακουω για Τον Θεο ειτε στην εκκλησια ειτε απο ραδιοφωνικους σταθμους
και σαν νεο μελος και απο εδο αυτο το αξιο φορουμ!
Ενδιαφεροντα μου ειναι η Αφιογραφια!
30 ετων παντρεμενος χωρις παιδια ακομα αλλα ελπιζω να μας αξιωση Ο Θεος!
Ηρεμη η ψυχη μου οταν ακουω για Τον Θεο ειτε στην εκκλησια ειτε απο ραδιοφωνικους σταθμους
και σαν νεο μελος και απο εδο αυτο το αξιο φορουμ!
Ενδιαφεροντα μου ειναι η Αφιογραφια!
Aποδώστε στον Kαίσαρα ό,τι ανήκει στον Kαίσαρα, και στο Θεό ό,τι ανήκει στο Θεό
(Mτ 22:15-22, Λκ 20:20-26)
(Mτ 22:15-22, Λκ 20:20-26)
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλώς όρισες στην συντροφιά μας Χαράλαμπε! Καλή διαμονή. 
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Χαράλαμπε στην παρέα μας. Εύχομαι εδώ (edo) να βρεις ανάπαυση!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Kalhmera se olous kai kalws me dexthkate ki emena !!!
Olofreskh sthn parea sas, thn opoia "kataskopevw" edw kai arketo kairo ws aplh episkepths
Me lene Melina, gia tous filous Meliw, eimai 46 xronwn kai ergazomai se etairia Yachting kai menw ston Peiraia.
Latrevw ka8e pnevmatikh syzythsh, prospa8w na vriskomai konta sthn ekklhsia mas kai ta mysthria ths panta, kai mia apo tis megales agapes mou einai ta 8emata pou aforoun to Agio Oros.
8a synexisw na eimai taktikh anagnwstria kai elpizw , twra pou mporw, na symmetexw energa stis omorfes syzhthseis sas.
Kalh synexeia se olous sas kai oi Treis Ierarxes na mas evlogoun kai na mas prostatevoun.
Olofreskh sthn parea sas, thn opoia "kataskopevw" edw kai arketo kairo ws aplh episkepths
Me lene Melina, gia tous filous Meliw, eimai 46 xronwn kai ergazomai se etairia Yachting kai menw ston Peiraia.
Latrevw ka8e pnevmatikh syzythsh, prospa8w na vriskomai konta sthn ekklhsia mas kai ta mysthria ths panta, kai mia apo tis megales agapes mou einai ta 8emata pou aforoun to Agio Oros.
8a synexisw na eimai taktikh anagnwstria kai elpizw , twra pou mporw, na symmetexw energa stis omorfes syzhthseis sas.
Kalh synexeia se olous sas kai oi Treis Ierarxes na mas evlogoun kai na mas prostatevoun.
Δώη σοι Κύριος κατά την καρδίαν σου, και
πάσαν την βουλήν σου πληρώσαι.
πάσαν την βουλήν σου πληρώσαι.