Όταν ο χρόνος δείχνει ....40
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Όταν ο χρόνος δείχνει ....40
Μου στενοχωρήσατε όμως τον φίλο μου τον Διονύση και τον έχω χάσει!
Έχει φύγει και ο Χάρης....
(Μήπως ....γιατρεύτηκαν;)
Έχει φύγει και ο Χάρης....
(Μήπως ....γιατρεύτηκαν;)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
έλειψα μέρες και το πιο ωραίο που διάβασα μέχρι στιγμής και με έκανε να γελάσω με την ψυχή μου ( χρόνια έχει να μου συμβεί αυτό )
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ είναι την απάντησή σου στο Quiz της Θεοδώρας
.................ΣΥΡΙΖΑ.........................................................................................
καλά θα ήθελα τη διαδικασία , της διαδρομές της σκέψεις σου να τις μοιραστείς μαζί μας ώστε να καταλάβουμε τη κατάληξη που έδωσες.
Αν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μου
Απόστολε ,η αλήθεια είναι ότι άρχισα την αγαπολογία αλλά και πάλι περνώ δύσκολες στιγμές μπήκα στα 40 καταλάβέ με !!!!!!!!!!!!
Σήμερα το πρωί γυάλιζε το μάτι μου...........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ είναι την απάντησή σου στο Quiz της Θεοδώρας
.................ΣΥΡΙΖΑ.........................................................................................
καλά θα ήθελα τη διαδικασία , της διαδρομές της σκέψεις σου να τις μοιραστείς μαζί μας ώστε να καταλάβουμε τη κατάληξη που έδωσες.
Αν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μου
Απόστολε ,η αλήθεια είναι ότι άρχισα την αγαπολογία αλλά και πάλι περνώ δύσκολες στιγμές μπήκα στα 40 καταλάβέ με !!!!!!!!!!!!
Σήμερα το πρωί γυάλιζε το μάτι μου...........
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αυτός που τους στεναχώρησε να βγει αμέσως στη γραμμη για αναφορά
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βρε παλι τα ιδια.......ΒΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.......ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΑ ΣΑΡΑΝΤΑ......????????????ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.......ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!!!!!Να τους χαιρομαστε!!!!!ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιατί βρε Βασιλική; Είναι τόσο ωραίο να γερνάμε!!! Να συνειδητοποιούμε πως θέλουμε δεν θέλουμε, θα εμπιστευτούμε ακόμη περισσότερο τον Κύριό μας και λιγότερο τις - σταδιακά μειούμενες - δικές μας δυνάμεις!
Θα γαντζωθούμε περισσότερο επάνω Του!
Θα Τον πλησιάσουμε περισσότερο!
Θα Τον γνωρίσουμε καλύτερα!
Θα επικοινωνούμε περισσότερη ώρα μαζί Του!
(Τρέλλα σου λέω, τρέλλα)
ΕΛΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ!
ΚΙ ΕΣΥ ΧΑΡΗ!
Θα γαντζωθούμε περισσότερο επάνω Του!
Θα Τον πλησιάσουμε περισσότερο!
Θα Τον γνωρίσουμε καλύτερα!
Θα επικοινωνούμε περισσότερη ώρα μαζί Του!
(Τρέλλα σου λέω, τρέλλα)
ΕΛΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ!
ΚΙ ΕΣΥ ΧΑΡΗ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο !!! χα, χα, χα.giorgospa έγραψε:Του εφταξες τη διαθεση και του Aposal Θεοδώρα![]()
Δεν έχει ανάγκη από ψυχοθεραπείες. Θα μας κλείσει όλους σε ίδρυμα!!! Να τον προσέχεις αδελφέ μου Γιώργο!!!!
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
το θέμα μου δεν είναι ότι δεν είναι ωραίο να γερνάς έχει βαθύτερα αίτια η ανμπουμπούλα στη σκέψη μου αυτές τις ημέρες
εξάλλου
Οι γυναίκες είναι σα το καλό κρασί όσο ωριμάζει τόσο πιο ωραίο, γοητευτικό , συναρπαστικό , ακαταμάχητο............( και ότι ακόμη βάλει ο νους του καθενός ) γίνεται !!!!!!
εξάλλου
Οι γυναίκες είναι σα το καλό κρασί όσο ωριμάζει τόσο πιο ωραίο, γοητευτικό , συναρπαστικό , ακαταμάχητο............( και ότι ακόμη βάλει ο νους του καθενός ) γίνεται !!!!!!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Φαντάζομαι ότι για σας που έχετε τα μισά μας χρόνια θα είμαστε λίγο ..περίεργοι!smarti έγραψε:Βρε παλι τα ιδια.......ΒΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.......ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΑ ΣΑΡΑΝΤΑ......????????????ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.......ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!!!!!Να τους χαιρομαστε!!!!!ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!
-
petrosathonas
- Κορυφαίος Αποστολέας

40=2*20
40=80/2
40=80/2
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πάντως όταν έκλεινα τα 40 ο κολλητός μου μού ευχήθηκε....."Καλά Σαράντα" και δεν ξέρω πώς ακούγεται σε κάποιους, το διασκέδασα πολύ!!!petrosathonas έγραψε:40=2*20![]()
40=80/2
Επίσης είναι και τα "40 καράτια" που λένε!!!