Υποτιθέμενη ηχογράφηση αγγέλων
Συντονιστής: Συντονιστές
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Υποτιθέμενη ηχογράφηση αγγέλων
Καλησπερα.Σε ενα βιντεο που αναφερεται στο Αγιο Ορος βρηκα ενα αρχειο ηχου το οποιο ειναι μια δηθεν ηχογραφηση αγγελων που ψελνουν.http://www.youtube.com/watch?v=hk0x4Gln ... re=related
Καπου στα 4:25 με 5:00 αρχιζουν οι ηχοι.Ο ομιλητης μιλαει για γλυκες ψαλμωδιες εμενα μου ακουγεται τρομακτικο.Το νιωθετε εσεις γλυκο ακουγωντας το?Οταν το ακουσα με ενοχλησε.Ειναι σαν απαισιες κραυγες απο θριλερ.Εχει καμια σχεση με μια αντιστοιχη ιστορια που κυκλοφορησε λιγα χρονια πριν στο ιντερνετ και ηταν ηχογραφηση ενος ψαλτη απο τη Θεσσαλονικη?Ειναι αντιστοιχη απατη η κατι αλλο?
Ευχαριστω.
Καπου στα 4:25 με 5:00 αρχιζουν οι ηχοι.Ο ομιλητης μιλαει για γλυκες ψαλμωδιες εμενα μου ακουγεται τρομακτικο.Το νιωθετε εσεις γλυκο ακουγωντας το?Οταν το ακουσα με ενοχλησε.Ειναι σαν απαισιες κραυγες απο θριλερ.Εχει καμια σχεση με μια αντιστοιχη ιστορια που κυκλοφορησε λιγα χρονια πριν στο ιντερνετ και ηταν ηχογραφηση ενος ψαλτη απο τη Θεσσαλονικη?Ειναι αντιστοιχη απατη η κατι αλλο?
Ευχαριστω.
Run フォクすけ, Run

-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: Υποτιθεμενη ηχογραφηση αγγελων
Μου σηκωνεται η τριχα!
Οι αγγελοι δεν θα ακουγονται ετσι
Run フォクすけ, Run

Το έχω και γω το αρχείο αυτό και ακούγεται καλύτερα απότι στο λινκ που μας έβαλες.
Πάντως είναι ανατριχιαστικό σίγουρα!
Αυτό που ξέρω είναι ότι ψέλνουν τον χερουβικό, από μας είπε το πρόσωπο που μας έφερε την κασέτα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ψέλνουν τον χερουβικό, από μας είπε το πρόσωπο που μας έφερε την κασέτα.
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

εγω προσωπηκα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ..ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΝΗΘΕΙΚΑ.
ειναι απυστευτο.
ΤΕΛΕΙΟ
ειναι απυστευτο.
ΤΕΛΕΙΟ
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Και ειναι διασταυρωμενο οτι ειναι αληθινο περιστατικο και αληθινη ηχογραφηση?Σου ειναι ευκολο να μου στειλεις το δικο σου αρχειο που ακουγεται καλυτερα?Και αν ειναι ευκολο, μας λες την ιστορια.Ευχαριστω.xenia έγραψε:Το έχω και γω το αρχείο αυτό και ακούγεται καλύτερα απότι στο λινκ που μας έβαλες.
Run フォクすけ, Run

- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΙΣΩΣ ψαλμοι απο αλλη δυασταση.
δεν ξερω.. παντως ανατριχιασα πολυ....
δεν ξερω.. παντως ανατριχιασα πολυ....
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Γενικά αν είνα εύκολο Ξένια ανεβασέ το εδώ να του ακούσουμε κ εμείς καθαρά
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Καπου ειχα ακουσει παλιοτερα στο ιντερνετ αντιστοιχη ιστορια αλλα εκει λεγανε οτι ηταν η φωνη ενος ψαλτη απο τη Θεσσαλονικη που το παρουσιαζαν σα φωνη αγγελων,λετε να ειναι το ιδιο?
Run フォクすけ, Run

καλησπερα..εχω κατεβασει και εγω αυτα τα βιντεο που μιλανε για τους αορατους ασκητες του αγιου ορους απο το youtube και πραγματικα εμεινα αφωνος..ειναι λιγο τρομακτικο αλλα και πραγματικα περιεργο και δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι..επειδη ασχολουμε και με την μουσικη πιστευω οτι πρεπει να προσεξει καποιος καποια πραγματα.αυτο που ακουμε δεν ειναι μια φωνη αλλα πολλες(αυτο δεν λεει και κατι) και 2 μην ξεχνατε οτι αυτος που το ηχογραφησε το ηχογραφησε γυρω στις αρχες του 90...τα τεχνικα μεσα και τα μαγνητοφωνακια της τοτε εποχης δεν ηταν οτι καλυτερο απο ποιοτητα ηχου και εγγραφης οποτε και για αυτο ακουγεται ετσι περιεργα και χαλια.
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Φιλε Ανδρεα να διαβασεις το "Οι Αορατοι Ερημιτες του Αθωνα" του αγιορειτου μοναχου Βλασιου απο τις εκδοσεις Τερτιος.Ειναι ωραιο,καπου 9 ευρο εχει.Παντως η ηχογραφηση αυτη εμενα με φοβιζει και δε μου μοιαζει αληθινη,ισως ειναι και οι θορυβοι.Ζουμε και σε πονηρους καιρους και πολλοι στηνουν τετοιες ιστοριες,θελει προσοχη και διακριση.
Run フォクすけ, Run