Τάξιμο!

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Τάξιμο!

Δημοσίευση από smarti »

Το τάξιμο στην Παναγιά μας.......!

Κάνει να τάζουμε ένα μεγάλο πάθος μας?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Ταξιμο!

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Τι ειναι το τάξιμο ;

εγώ γνωρίζω ότι προσφέρουμε στη Παναγιά ότι της αποδίδουμε δώρα

Δηλ.πως λειτουργεί το τάξιμο ;

τάξε μου και εγώ θα σου κάνω αυτό....;;;; ή

αν μου τάξεις εγώ.....
Άβαταρ μέλους
Dimitra79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitra79 »

smarti έγραψε:Το τάξιμο στην Παναγιά μας.......!

Κάνει να τάζουμε ένα μεγάλο πάθος μας?

Τι εννοεις να τάζουμε ένα μεγάλο πάθος μας? Γενικά μπορούμε να τάζουμε στην Παναγία και στους αγίους μας αρκεί να το τηρούμε. Μπορείς π.χ. να πείς Παναγία μου βοήθαμε να τα καταφέρω σ'αυτό το πρόβλημα και εγώ σου υπόσχομαι να κόψω το κάπνισμα. Σ' ένα βιβλίο με θαύματα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη είχα διαβάσει πώς κάποιο τάζαν κάτι στον Αρχάγγελο κ μετά δε το τηρούσαν και αυτός εμφανιζόταν στον ύπνο τους κ τους έδερνε. Οπότε προσοχή στο τι τάζουμε στους αγίους μας!
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Η μπορεις να πεις κανε με να κοψω το καπνισμα κι εγω θα ρχομαι καθε χρονο στη Χαρη σου στη Τηνο να σου αναβω μια λαμπαδα.... :25 :25 :25 :25
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Εγώ διαφωνώ με το τρόπο του ταξίματος έτσι όπως το εννοείται.

Τι είναι ο Άγιος εμπορική συναλλαγή ; Κάνε μου αυτό και εγώ θα το κοστολογήσω τόσο;

Παρακαλάμε τον Άγιο , τη Παναγία μας να μας βοηθήσει να βρουμε το σωστό και το λάθος , να μας δείξουν το δρόμο , την ουσία , το τρόπο , να βρίσκονται κοντά μας και να μη μας εγκαταλείπουν

Αυτός ο τρόπος ευχαρίστησεις εμένα πολυ εμπορική μου κάνει.

Για το γεγονός που ο Άγιος βρίσκεται στο πλευρό σου και είναι συνοδοιπόρος σου στα καλά και στα κακά εκεί μπορείς να τον ευχαριστήσεις με το τρόπο που θεωρείς ότι είναι για σένα σωστός.

Με τάματα που πάνε σε εκκλησίες , εικόνες με κάποια προσφορά .....
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Βρε μανια με αυτο το τσιγαρο......και εσεις που ξερετε οτι το μεγαλο παθος μου ειναι το τσιγαρο? Ξεχασα να αναφερω οτι εχω πολλα παθη... :mrgreen: Γι αυτο μην το γυρνατε ολοι προς τα εκει...γενικα μιλαω.... :45 :45 :lol: :lol:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Νομίζω ότι πρέπει να ζητούμε από την Παναγία, ή από κάποιον άλλον Άγιο, να μας βοηθήσει να λυτρωθούμε από τα πάθη μας!
(απ' όλα και όχι μόνο από το λιβάνι του διαβόλου)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Και με αυτα Βασιλικη μου που αναφερεις αλλα αν το παθος μας το αναθεσουμε στη Παναγια εκεινη ξερει μετα απο κει με τι τροπο θα μας το κοψει.Και με το να κανουμε ενα ταξιδακι στη Χαρη της καθε χρονο ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε αν καταφερουμε και το νικησουμε.

Σμαρω αναφεραμε ενα απλο παραδειγμα βρε παιδι μου αμεσως εσυ προσβληθηκες!!!! :65 :65 :65 :65
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Βρε πατε καλα...αφηστε το λιβανι...του αλλου...για ταξιμο μιλαμε :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :45 :45 :45
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Για τον Αποστολο...ηταν :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”