τσιπ
Συντονιστής: Συντονιστές
-
garoufalakis
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
τσιπ
:D εδο στην αγγληα λενε τορα δεν δουλεβη το βραχιολη παρακολουθησεις και σιφονα με ερευνα που κανα τα ατομα αυτα που ειχαν το βραχιολη καναν τα ιδια και χηροτερα :x τι να σημενει αυτο μαλλον ετιμαζουν αλλαγες 
elpis o theos
Re: τσιπ
Καλά οι Αγγλοι μη το ψάχνεις ......δες τους τουρίστες πως κυκλοφορούν με τα παιδιά τους . Τα δένουν με λουριά σα σκύλους και τα σέρνουν μαζί τουςgaroufalakis έγραψε::D εδο στην αγγληα λενε τορα δεν δουλεβη το βραχιολη παρακολουθησεις και σιφονα με ερευνα που κανα τα ατομα αυτα που ειχαν το βραχιολη καναν τα ιδια και χηροτερα :x τι να σημενει αυτο μαλλον ετιμαζουν αλλαγες
Μπαίνουν στο τραμ τους και κάνουν χαρούλες στη κάμερα που τους παίρνει
max ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ στην Ευρώπη είναι καλύτερα από εδώmax1 έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι οι Αγγλοι (μπορεί να έχουν τα μύρια όσα στραβά) αλλά η ζωή στην Αγγλία είναι κλάσεις ανώτερη από 'δω (κατά τη γνώμη μου πάντα) και μετάνιωσα που δεν έμεινα στο Λονδίνο όταν σπούδαζα.
Δε μου λες garoufalakis πως πάει από δουλειές τώρα εκεί; Να ελπίζουμε ή υπάρχει και 'κει κρίση;
Είμαστε το χειρότερο κράτος να ζεις στην ευρωπαική ένωση .
Συμφωνώ και επαυξάνω
Επιτέλους κι ένας που συμφωνώ Α Π Ο Λ Υ Τ Α μαζί του. Ν' αγιάσει το ... keyboard σου. :) :) :)
Γιατί μ' έχουν πρήξει όλοι ότι σαν την Ελλάδα δεν έχει και σαν τον καιρό της δεν έχει και άλλα τέτοια κουραφέξαλα. Ας "φάνε καιρό τώρα, από τον καύσωνα στις βροχές :x
Μόνο η θρησκεία μας, τα μοναστήρια και το Α. Ορος αξίζει (όχι ότι δεν έχει κι αλλού μοναστήρια - βλέπε Εσσεξ)
Γιατί μ' έχουν πρήξει όλοι ότι σαν την Ελλάδα δεν έχει και σαν τον καιρό της δεν έχει και άλλα τέτοια κουραφέξαλα. Ας "φάνε καιρό τώρα, από τον καύσωνα στις βροχές :x
Μόνο η θρησκεία μας, τα μοναστήρια και το Α. Ορος αξίζει (όχι ότι δεν έχει κι αλλού μοναστήρια - βλέπε Εσσεξ)
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Και μεις περάσαμε απο το uk αλλά δεν κάνουμε έτσι .... !!!
Να μου πείτε για Αμέρικα ναι - αλλά Αγγλία δεν λέει απο καμία οπτική.
Βέβαια δεν λέω Οχι και για καναδυό μήνες στην Ιαπωνία ... ή αν ο πανάγαθος μας ευλογίσει και μας δωσει και άλλα ελέη (περισσότερο απτά και υλικά) τότε όπου γή πατρίς ... και να δείτε που όλα βολεύονται χάρμα !!!
Βέβαια δεν λέω Οχι και για καναδυό μήνες στην Ιαπωνία ... ή αν ο πανάγαθος μας ευλογίσει και μας δωσει και άλλα ελέη (περισσότερο απτά και υλικά) τότε όπου γή πατρίς ... και να δείτε που όλα βολεύονται χάρμα !!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

ΠΑΝΤΟΥ είναι ωραία από θέμα ομορφιάςeortologio_gr έγραψε:Και μεις περάσαμε απο το uk αλλά δεν κάνουμε έτσι .... !!!
Η Ελλάδα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ( σαν δόμηση η Αθήνα )
Αλλά !!!!! σαν αντιμετώπιση κρατική δικαιοσύνη ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!! ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ και ΚΥΡΙΩΣ !!!! ΚΥΡΙΩΣ !!!! μισθών και αξιοκρατίας και φιλότιμου είμαστε η χειρότερη χώρα
Αυτό που δεν μου αρέσει στο εξωτερικό όπου έχω πάει είναι ότι δεν μιλάνε Ελληνικά
(Η Αγγλία μου αρέσει πολύ αλλά οκ δεν θα ήθελα να μένω σε μια χώρα που έχει ΠΑΝΤΟΥ κάμερες ακόμα και στις τουαλέτες )
Μόνο Αγγλία και Ιταλία έχω πάει
Οταν πάτησα το πόδι μου στη Βενετία ήθελα να κλάψω από αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια μου . Ζωντανό παραμύθι
Italia, mon amore per sempre...
Αγαπώ την (γ)Ελλαδάρα για τον ήλιο της..κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν περί εξωτερικού και Ελλαδιστάν
Από την άλλη, όπου και να ταξιδέψεις η Ελλάδα σε πληγώνει...
Εδώ απουσιάζω εκτός Αθηνών για έξι μήνες και μου λείπει τρομερά η Ακρόπολη και το όλο σκηνικό γυρω απο Πλάκα-Διονυσίου Αρεοπαγίτου-Θησείο....
Αγαπώ την (γ)Ελλαδάρα για τον ήλιο της..κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν περί εξωτερικού και Ελλαδιστάν
Από την άλλη, όπου και να ταξιδέψεις η Ελλάδα σε πληγώνει...
Εδώ απουσιάζω εκτός Αθηνών για έξι μήνες και μου λείπει τρομερά η Ακρόπολη και το όλο σκηνικό γυρω απο Πλάκα-Διονυσίου Αρεοπαγίτου-Θησείο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigris την Πέμ Οκτ 12, 2006 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που δεν μου αρέσει στο εξωτερικό όπου έχω πάει είναι ότι δεν μιλάνε Ελληνικά

(Η Αγγλία μου αρέσει πολύ αλλά οκ δεν θα ήθελα να μένω σε μια χώρα που έχει ΠΑΝΤΟΥ κάμερες ακόμα και στις τουαλέτες )
Οταν πάτησα το πόδι μου στη Βενετία ήθελα να κλάψω από αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια μου . Ζωντανό παραμύθι[/quote]
Αυτό με τα ελληνικά είναι ένα πρόβλημα. Πήγαινε στο Σαν Μαρίνο και θα ακούσεις. Τα μόνα "θύματα" που πάνε είναι Ελληνες τουρίστες γι' αυτό και μιλάνε ελληνικά εκεί.
Οσο για το Αμερικα δεν ξέρω αν και θα 'θελα πολύ να πάω. Πάντως εμένα το Λονδίνο δε με χαλάει καθόλου. Φεύγω και τώρα ακόμα :) :)
Οταν πάτησα το πόδι μου στη Βενετία ήθελα να κλάψω από αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια μου . Ζωντανό παραμύθι[/quote]
Αυτό με τα ελληνικά είναι ένα πρόβλημα. Πήγαινε στο Σαν Μαρίνο και θα ακούσεις. Τα μόνα "θύματα" που πάνε είναι Ελληνες τουρίστες γι' αυτό και μιλάνε ελληνικά εκεί.
Οσο για το Αμερικα δεν ξέρω αν και θα 'θελα πολύ να πάω. Πάντως εμένα το Λονδίνο δε με χαλάει καθόλου. Φεύγω και τώρα ακόμα :) :)
-
michalisorfanos
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία: