Η ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών
Πολύ καλή η ανάλυσή σου Κώστα! Θα διαφωνήσω μόνον ως προς το ΛΑΟΣ (όχι ότι η διαφωνία μου σημαίνει κάτι) που - κυρίως λόγω αρχηγού του - δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε αρκετά σημεία συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, θα επικεντρωθώ όμως μόνο στη Χρυσή Αυγή. Όχι μόνο φασίζουσα και εθνικοσοσιαλιστική αλλά και απροκάλυπτα ναζιστική. (Το πρώτο τεύχος της Χ.Α κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 1980 με εξώφυλλο κυκλική ναζιστική σβάστικα, ενώ το βιβλίο του Χίτλερ "Ο Αγών μου" κοσμεί τη βιβλιοθήκη της οργάνωσης σε περίοπτη θέση, και αποτελεί μέρος του ιδεολογικού τους υπόβαθρου )
Καθαρά προσωποπαγής οργάνωση, με τον αρχηγό Μιχαλολιάκο, ο οποίος έπειτα από το πέρασμά του από την ΕΠΕΝ και την αρχηγία της Νεολαίας της το 1984, ύστερα από προσωπική εντολή του έγκλειστου τότε δικτάτορα Παπαδόπουλου, επανενεργοποιεί την οργάνωσή του, προχωρώντας σε περισσότερο ακραίες θέσεις τις οποίες και υποστηρίζει όχι μόνο με γραπτά, αλλά και με πράξεις, ενίοτε δολοφονικές, με τα μέλη της να πρωτοστατούν σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών αλλά και "μη καθαρών και πατριωτών Ελλήνων" όπως δολοφονία χωρίς λόγο από μέλος της (Καζάκος) δύο μεταναστών, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων φοιτητών από τον Ανδρουτσόπουλο το 2000 (αν θυμάμαι καλά), ο οποίος ήταν και ηγετικό στέλεχός της - υπαρχηγός, ο γνωστός "Περίανδρος"- και άλλες επιθέσεις.
Η υπόθεση του Περίανδρου, με σκοτεινές πτυχές ακόμη και σήμερα, αρκεί και μόνο να καταλάβει κανείς το πως κινούνται.
Σημειωτέον ότι ο αρχηγός Μιχαλολιάκος, μόλις κατάλαβε ότι ο Περίανδρος είχε ηρωποιηθεί στους ομοιδεάτες τους τον "εξαφάνισε" από την οργάνωση και ο Περίανδρος με πρόσφατη επιστολή του (τέλη του 2011 ή αρχές του 2012 αν θυμάμαι καλά, κυκλοφορεί πάντως στο διαδίκτυο) καταγγέλει τον Μιχαλολιάκο σαν προδότη των ιδεών αφού προσχωρεί στον κοινοβουλευτισμό!!!!!
Ύστερα από όλα αυτά, μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει Χριστιανικό κόμμα τη Χ.Α.;
Οι ίδιοι δε, δέχονται τη Θρησκεία μόνο ως παράδοση του Έθνους, άλλωστε στις θέσεις τους τάσσονται κατά της Εκκλησιαστικής περιουσίας, δεχόμενοι μόνο μικροιδιοκτησία της Εκκλησίας, και μιλάνε για Θρησκεία και όχι για Χριστιανισμό.
Αυτά βρε παιδιά δεν είναι πράγματα που βγαίνουν τώρα στη φόρα, θα τα θυμάστε, δε γίνεται!!!
Άλλωστε ο χώρος πέραν της ΝΔ (αν εξαιρέσουμε το ΛΑΟΣ, που και γιαυτό θυμηθείται τα πρώτα του χρόνια) είναι ένας χώρος που δεν είναι η πρώτη φορά εμφανίζεται με κοινοβουλευτικό μανδύα, θυμηθείται το 7% της Εθνικής Παράταξης του Στεφ. Στεφανόπουλου (όχι του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας),τις απόπειρες του Μαρκεζίνη με τους Προοδευτικούς κλπ, αλλά είναι η πρώτη φορά που η πιό ακραία του μορφή εμφανίζεται να εχει απήχηση στο 7% των Ελλήνων!!!!
Εξωκοινοβουλευτικά θυμηθείται το "κόμμα 4ης Αυγούστου" του Πλεύρη (του πατρός) και άλλες μικρότερες οργανώσεις που στηρίζονται στη βία (θα έχετε δει τη φωτογραφία του Βορίδη με το τσεκούρι), άσχετα με τη μετέπειτα πορεία του καθενός.
(κουράστηκα κα γράφω, άλλωστε θέλω να αποφεύγω και τα πολιτικά σ' αυτό το χώρο, αλλά δε μπορώ να μη φωνάξω ότι μια επικίνδυνη οργάνωση που, έστω και περιστασιακά όπως θέλω να πιστεύω, αποτελεί ελπίδα για τη Πατρίδα μου και πολύ περισσότερο όταν πολλοί την συνδέουν με την Ορθοδοξία μας!!!!)
Καθαρά προσωποπαγής οργάνωση, με τον αρχηγό Μιχαλολιάκο, ο οποίος έπειτα από το πέρασμά του από την ΕΠΕΝ και την αρχηγία της Νεολαίας της το 1984, ύστερα από προσωπική εντολή του έγκλειστου τότε δικτάτορα Παπαδόπουλου, επανενεργοποιεί την οργάνωσή του, προχωρώντας σε περισσότερο ακραίες θέσεις τις οποίες και υποστηρίζει όχι μόνο με γραπτά, αλλά και με πράξεις, ενίοτε δολοφονικές, με τα μέλη της να πρωτοστατούν σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών αλλά και "μη καθαρών και πατριωτών Ελλήνων" όπως δολοφονία χωρίς λόγο από μέλος της (Καζάκος) δύο μεταναστών, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων φοιτητών από τον Ανδρουτσόπουλο το 2000 (αν θυμάμαι καλά), ο οποίος ήταν και ηγετικό στέλεχός της - υπαρχηγός, ο γνωστός "Περίανδρος"- και άλλες επιθέσεις.
Η υπόθεση του Περίανδρου, με σκοτεινές πτυχές ακόμη και σήμερα, αρκεί και μόνο να καταλάβει κανείς το πως κινούνται.
Σημειωτέον ότι ο αρχηγός Μιχαλολιάκος, μόλις κατάλαβε ότι ο Περίανδρος είχε ηρωποιηθεί στους ομοιδεάτες τους τον "εξαφάνισε" από την οργάνωση και ο Περίανδρος με πρόσφατη επιστολή του (τέλη του 2011 ή αρχές του 2012 αν θυμάμαι καλά, κυκλοφορεί πάντως στο διαδίκτυο) καταγγέλει τον Μιχαλολιάκο σαν προδότη των ιδεών αφού προσχωρεί στον κοινοβουλευτισμό!!!!!
Ύστερα από όλα αυτά, μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει Χριστιανικό κόμμα τη Χ.Α.;
Οι ίδιοι δε, δέχονται τη Θρησκεία μόνο ως παράδοση του Έθνους, άλλωστε στις θέσεις τους τάσσονται κατά της Εκκλησιαστικής περιουσίας, δεχόμενοι μόνο μικροιδιοκτησία της Εκκλησίας, και μιλάνε για Θρησκεία και όχι για Χριστιανισμό.
Αυτά βρε παιδιά δεν είναι πράγματα που βγαίνουν τώρα στη φόρα, θα τα θυμάστε, δε γίνεται!!!
Άλλωστε ο χώρος πέραν της ΝΔ (αν εξαιρέσουμε το ΛΑΟΣ, που και γιαυτό θυμηθείται τα πρώτα του χρόνια) είναι ένας χώρος που δεν είναι η πρώτη φορά εμφανίζεται με κοινοβουλευτικό μανδύα, θυμηθείται το 7% της Εθνικής Παράταξης του Στεφ. Στεφανόπουλου (όχι του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας),τις απόπειρες του Μαρκεζίνη με τους Προοδευτικούς κλπ, αλλά είναι η πρώτη φορά που η πιό ακραία του μορφή εμφανίζεται να εχει απήχηση στο 7% των Ελλήνων!!!!
Εξωκοινοβουλευτικά θυμηθείται το "κόμμα 4ης Αυγούστου" του Πλεύρη (του πατρός) και άλλες μικρότερες οργανώσεις που στηρίζονται στη βία (θα έχετε δει τη φωτογραφία του Βορίδη με το τσεκούρι), άσχετα με τη μετέπειτα πορεία του καθενός.
(κουράστηκα κα γράφω, άλλωστε θέλω να αποφεύγω και τα πολιτικά σ' αυτό το χώρο, αλλά δε μπορώ να μη φωνάξω ότι μια επικίνδυνη οργάνωση που, έστω και περιστασιακά όπως θέλω να πιστεύω, αποτελεί ελπίδα για τη Πατρίδα μου και πολύ περισσότερο όταν πολλοί την συνδέουν με την Ορθοδοξία μας!!!!)
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε εδώ από το Έθνος αναδημοσίευση από τις βρετανικές εφημερίδες Guardian και Independent για τα νεοεκλεγέντα μέλη του κοινοβουλίου.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63654164
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63654164
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Η διαδικασία των προσπαθειών σχηματισμού κυβέρνησης εκτιμώ ότι θα καταλήξει σε αποτυχία με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Το γεγονός αυτό θα δείξει στον ελληνικό 2 σημαντικά πράγματα:
1. Ότι με επιπόλαιη διασπορά των ψήφων δεν προκύπτει κυβέρνηση.
2. Ότι τα αριστερά κόμματα δεν έχουν καμιά διάθεση να κυβερνήσουν (τουλάχιστον με τις παρούσες συνθήκες) κι όσα λένε αποτελούν απλώς ασκήσεις επί χάρτου.
Αυτό σε συνδυασμό με την αναπόφευκτη πτώση (ελπίζω εξαφάνιση) της Χρυσής Αυγής, μετά την πρώτη γνωριμία που κάναμε με τον αρχηγό της, ελπίζω ότι στις εκλογές του Ιουνίου θα διαμορφώσουν ένα πολύ διαφορετικό τοπίο.
Ευτυχώς το μήνυμα, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, ελήφθη και απ' τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα, αλλά και από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Ελπίζω πάντα στη δημιουργία ενός εντελώς νέου πολιτικού φορέα στον κεντρώο χώρο, αλλά δεν ήρθε ακόμη όπως φαίνεται το πλήρωμα του χρόνου.
1. Ότι με επιπόλαιη διασπορά των ψήφων δεν προκύπτει κυβέρνηση.
2. Ότι τα αριστερά κόμματα δεν έχουν καμιά διάθεση να κυβερνήσουν (τουλάχιστον με τις παρούσες συνθήκες) κι όσα λένε αποτελούν απλώς ασκήσεις επί χάρτου.
Αυτό σε συνδυασμό με την αναπόφευκτη πτώση (ελπίζω εξαφάνιση) της Χρυσής Αυγής, μετά την πρώτη γνωριμία που κάναμε με τον αρχηγό της, ελπίζω ότι στις εκλογές του Ιουνίου θα διαμορφώσουν ένα πολύ διαφορετικό τοπίο.
Ευτυχώς το μήνυμα, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, ελήφθη και απ' τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα, αλλά και από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Ελπίζω πάντα στη δημιουργία ενός εντελώς νέου πολιτικού φορέα στον κεντρώο χώρο, αλλά δεν ήρθε ακόμη όπως φαίνεται το πλήρωμα του χρόνου.
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο μου μην είσαι σίγουρος, άλλωστε σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.filotas έγραψε:Η διαδικασία των προσπαθειών σχηματισμού κυβέρνησης εκτιμώ ότι θα καταλήξει σε αποτυχία με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ ξεκαθαρίζοντας πριν τις εκλογές τη στάση του, "φώναζε" ότι δεν θέλει να κυβερνήσει και να μη το υπολογίζουν για τίποτα άλλο εκτός από απεργίες (
Όσο για το Σύριζα, μη σε εκπλήξει το να δούμε κυβέρνησή του (όχι απαραίτητα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό) με την ανοχή των ΝΔ και Πασόκ.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Πάμε στοίχημα
; Δεν δίνω ούτε 20% πιθανότητες να δεχτεί ο Τσίπρας να συμμετάσχει σε τέτοια κυβέρνηση και να υποστεί το πολιτικό κόστος. Αυτός άλλα έχει στο μυαλό του. Ελπίζει ότι στις εκλογές του Ιουνίου μπορεί να είναι πρώτο κόμμα και να κυβερνήσει χωρίς αυτούς.
Όμως η αλαζονεία πληρώνεται ακριβά, όπως διαπίστωσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι δεν είναι κουκιά, ούτε ερμηνεύεται εύκολα η προαίρεση της ψήφου τους. Ούτε οι μισοί από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκουν στον αριστερό πολιτικό χώρο.
Όμως η αλαζονεία πληρώνεται ακριβά, όπως διαπίστωσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι δεν είναι κουκιά, ούτε ερμηνεύεται εύκολα η προαίρεση της ψήφου τους. Ούτε οι μισοί από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκουν στον αριστερό πολιτικό χώρο.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Λογική η ανάλυση του Κώστα.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στη Χρυσή Αυγή.
Οι τύποι εν κρυπτώ δοξάστηκαν.
Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν εν κρυπτώ.
Να δούμε αν θα τα καταφέρουν.
Όμως γενικώς τα σενάρια δεν μου λένε τίποτα.
Απολύτως τίποτα.
Ειδικά εδώ που βρισκόμαστε.
Η ουσία είναι πως το λαό τον κουτιάνανε.
Όχι τώρα, καμμιά 60αριά χρόνια και βάλε.
Και το θέμα είναι πως δεν θέλει κανένας να αλλάξει γιατί πλέον είναι έτσι οι δομές
που ο λαός δεν μπορεί να δει ΚΕΡΔΟΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝ από την εφαρμογή των λογικών και απαραίτητων κανόνων.
Κάντε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ένα απλό τεστ.
Ο πολιτικός, ο συνδικαλιστής, ο δευθυντης, ο πολίτης, ο φοιτητής, ο εργαζόμενος κλπ που θα τολμήσει να πει αλήθειες και να ζητήσει στήριξη, απλά ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ!!!
Στην υπηρεσία σου κύριε αναγνώστη.
Αν ο διευθυντής σου, ζητήσει α) να πηγαίνουν και να σχολάνε όλοι στην ώρα τους
β) να απολυθούν οι τεμπέληδες, γ) να μεταταχθούν οι περισσευούμενοι
δ) να αυξηθούν οι μισθοί στις θέσεις ευθύνης και συγχρόνως να μειωθούν στο ελάχιστο στους απλούς διεκπαιραιωτές
ε) με συνοπτικές διαδικασίες να απολύονται οι λαδιάρηδες και οι επίορκοι
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;;;
Με λίγα λόγια το πρόβλημα της κοινωνίας είναι πως μάθαμε όλοι να ζούμε με μπούρδες!!!
Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ του 1980.
Λύσεις σε όλα και για όλους.
Το πρωί άκουσα Συριζαίο πολιτικό πως θα δώσουν τα χαράτσια πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε δόσεις λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πανυγυρίζουν οι Συρυζαίοι για το ότι έλιωσαν το δικομματισμό!
Ναι κύριοι, αλλά πώς;;;;;;;;;;;; Δημιουργώντας ένα νέο ΠΑΣΟΚ με τσοχατζοπουλαίους πριν τον πλουτισμό τους!!!
Το είχα προβλέψει και το είχα πει στο παρόν φόρουμ πολλές φορές.
Φαινόταν πως η κοινωνία αναζητούσε ένα ΠΑΣΟΚ και μια δεκαετία σαν του 80.
Μπούρδες δηλαδή.
Οι νέοι μας ψήφισαν χρυσή αυγή!!!
Θεέ μου τι κατάπτωση!!!
Τα σενάρια και τις προφητείες λοιπόν αφήστε τα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην άκρη.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η καταστροφή!!!
Όχι λόγω του Σύριζα, ούτε λόγω των σεναρίων.
Λόγω ότι έμαθες μεγάλε να ζεις μέσα στο ψέμα και στην απάτη!
Και δεν θέλεις να αλλάξεις μεγάλε!
Θέλεις να σου χαιδεύουν τα αυτιά και να σε καμαρώνουν όλοι για το τίποτά σου!!!
Έ λοιπόν εντάξει.
Δικαιούσε οι πολιτικοί να σε καμαρώνουν.
Όμως ΕΓΩ επέτρεψέ μου να σου πω πως είσαι μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!
Αντε χάσου από τα μάτια μου!
Τα παραπάνω αποτελούν σημείωμα του vasilisalt προς τον εαυτό του...
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στη Χρυσή Αυγή.
Οι τύποι εν κρυπτώ δοξάστηκαν.
Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν εν κρυπτώ.
Να δούμε αν θα τα καταφέρουν.
Όμως γενικώς τα σενάρια δεν μου λένε τίποτα.
Απολύτως τίποτα.
Ειδικά εδώ που βρισκόμαστε.
Η ουσία είναι πως το λαό τον κουτιάνανε.
Όχι τώρα, καμμιά 60αριά χρόνια και βάλε.
Και το θέμα είναι πως δεν θέλει κανένας να αλλάξει γιατί πλέον είναι έτσι οι δομές
που ο λαός δεν μπορεί να δει ΚΕΡΔΟΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝ από την εφαρμογή των λογικών και απαραίτητων κανόνων.
Κάντε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ένα απλό τεστ.
Ο πολιτικός, ο συνδικαλιστής, ο δευθυντης, ο πολίτης, ο φοιτητής, ο εργαζόμενος κλπ που θα τολμήσει να πει αλήθειες και να ζητήσει στήριξη, απλά ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ!!!
Στην υπηρεσία σου κύριε αναγνώστη.
Αν ο διευθυντής σου, ζητήσει α) να πηγαίνουν και να σχολάνε όλοι στην ώρα τους
β) να απολυθούν οι τεμπέληδες, γ) να μεταταχθούν οι περισσευούμενοι
δ) να αυξηθούν οι μισθοί στις θέσεις ευθύνης και συγχρόνως να μειωθούν στο ελάχιστο στους απλούς διεκπαιραιωτές
ε) με συνοπτικές διαδικασίες να απολύονται οι λαδιάρηδες και οι επίορκοι
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;;;
Με λίγα λόγια το πρόβλημα της κοινωνίας είναι πως μάθαμε όλοι να ζούμε με μπούρδες!!!
Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ του 1980.
Λύσεις σε όλα και για όλους.
Το πρωί άκουσα Συριζαίο πολιτικό πως θα δώσουν τα χαράτσια πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε δόσεις λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πανυγυρίζουν οι Συρυζαίοι για το ότι έλιωσαν το δικομματισμό!
Ναι κύριοι, αλλά πώς;;;;;;;;;;;; Δημιουργώντας ένα νέο ΠΑΣΟΚ με τσοχατζοπουλαίους πριν τον πλουτισμό τους!!!
Το είχα προβλέψει και το είχα πει στο παρόν φόρουμ πολλές φορές.
Φαινόταν πως η κοινωνία αναζητούσε ένα ΠΑΣΟΚ και μια δεκαετία σαν του 80.
Μπούρδες δηλαδή.
Οι νέοι μας ψήφισαν χρυσή αυγή!!!
Θεέ μου τι κατάπτωση!!!
Τα σενάρια και τις προφητείες λοιπόν αφήστε τα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην άκρη.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έρχεται η καταστροφή!!!
Όχι λόγω του Σύριζα, ούτε λόγω των σεναρίων.
Λόγω ότι έμαθες μεγάλε να ζεις μέσα στο ψέμα και στην απάτη!
Και δεν θέλεις να αλλάξεις μεγάλε!
Θέλεις να σου χαιδεύουν τα αυτιά και να σε καμαρώνουν όλοι για το τίποτά σου!!!
Έ λοιπόν εντάξει.
Δικαιούσε οι πολιτικοί να σε καμαρώνουν.
Όμως ΕΓΩ επέτρεψέ μου να σου πω πως είσαι μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!
Αντε χάσου από τα μάτια μου!
Τα παραπάνω αποτελούν σημείωμα του vasilisalt προς τον εαυτό του...
Μην μας ανακατεύεις με τα προσωπικά σουvasilisalt έγραψε: Τα παραπάνω αποτελούν σημείωμα του vasilisalt προς τον εαυτό του...
Τελικά μας αρέσει να γκρινιάζουμε και να τα βλέπουμε όλα μαύρα μου φαίνεται.
Λες και πρέπει να υπάρξει κόμμα με αρχηγό Αρχιεπίσκοπο και να βγει πρώτο για να ηρεμήσουμε.
Βρε παιδιά ,πολιτική είναι .Μια έτσι μια αλλιώς ,μια δοκιμή όλα κάποιες φορές .Τι να κάνουμε ; ο κόσμος τόσα χρόνια ψήφιζε μια Πασόκ μια ΝΔ και έφτασε εδώ που έφτασε η χώρα μας.Για μια φορά ανέβηκε και ένα κόμμα αριστερό με φιλοευρωπαϊκό προφίλ.
Δε χάλασε κι ο κόσμος πια ,θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και κατά πάσα πιθανότητα θα κληθούμε να ψηφίσουμε τον Ιούνιο αν δεν τα βρουν.
Γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να φωνάζουμε "Ξυπνήστε" έτσι χωρίς να διακρίνουμε το ελάχιστο θετικό.Δε μπορεί να μην υπάρχει κάτι θετικό.
Μα "ξύπνημα" από μια άποψη δεν ήταν η κατάρρευση του δικομματισμού ;
Καλή Σαρακοστή
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν δαιμονοποιώ το Σύριζα.
Απλά θέλω να πάψουμε να αθωώνουμε διαρκως τον εαυτούλη μας ή την ομάδα του!
Και επειδή έχω ασχοληθεί παλιότερα με την πολιτική ενεργά, σας λέω ότι απεχώρησα
γιατί με την αλήθεια γινόσουν γραφικός...
Αν γινόσουν όμως Τσοχατζόπουλος ήσουν Βασιλιάς.
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!!
Στο ΠΑΣΟΚ (προερχόμενος από την Αριστερά) προσχώρησα επί Σημίτη πιστεύοντας πως
η κεντροαριστερά μπορεί να κάνει θαύματα απέναντι στους νεοφιλελεύθερους αλήτες.
Όλοι οι τότε αγωνιστές βολεύτηκαν στις ΔΕΚΟ και γενικώς βολεύτηκαν και σήμερα διαμαρτύρονται
γιατί τα 5000 το μήνα τους τα έκαναν 3000 €.
Τα έλεγα από τότε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό!!!
Και με τσοχατζοπουλικές μπούρδες μου έλεγαν πως πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του κινήματος
στους νέους. Και άντε πάλι. Και άλλοι να βολευτούν και άλλοι και άλλοι....
Επέλεξα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας γιατί ντρεπόμουν να γίνω δούλος γλύφτης του πολιτικού
για να με βάλει στον ΗΣΑΠ, στη ΔΕΠΑ,στα ΕΛΠΕ κλπ κλπ κλπ. Θα μπορούσα...
Επένδυσα τα πάντα στη δουλειά μου όταν οι άλλοι τα έβαζαν στη τράπεζα.
Με ισσοροπίες του τρόμου απέναντι στα λαμόγια των πολεοδομιών και του συναφιού.
Έκανα οικογένεια, 3 παιδάκια και πάντα λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!
Και όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να βάλουμε τάξη, να οργανώσουμε το δημόσιο πλούτο και να
δώσουμε κίνητρα στον ιδωτικό, μας προέκυψαν οι νέοι τσοχατζόπουλοι και τζουμάκες του 80.
Λοιπόν ως σοσιαλδημοκράτης αναμένΩ τη μετά ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ εποχή, θέλοντας
Τη ΔΕΗ κρατική αλλά με κομμένα πόδια και χέρια όλων των Φωτοπουλαίων, με τους υπαλλήλους
να πληρώνουν όπως όλοι οι Ελληνες το ρεύμα και χωρίς άλλες εκνευριστικές παροχές.
Την ΕΥΔΑΠ κρατική με όλα τα παραπάνω, χωρίς τεμπέληδες και μισθούς πρόκληση.
Τον ΟΠΑΠ ομοίως.
Πουλημα όλων των ΔΕΚΟ που δεν έχουν νόημα για το κράτος.
Μια παιδεία ελληνική που οι δάσκαλοι θα κρίνονται δαρκώς. Να τελειώσει το φαινόμενο των δασκάλων
στα γραφεία, των γυμναστών που δίνουν μόνο τις μπάλλες και των λοιπων τεμπελαρίων.
Ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής με σύγχρονη ελάφρυνση των φόρων.
Μικρός και εύκολος φορολογικός κώδικας.
Τι κάθομαι και γράφω;;;
Προεκλογικό πρόγραμμα.
Πάει τα χασα μου φαίνεται.
Καλά κρασιά!
Απλά θέλω να πάψουμε να αθωώνουμε διαρκως τον εαυτούλη μας ή την ομάδα του!
Και επειδή έχω ασχοληθεί παλιότερα με την πολιτική ενεργά, σας λέω ότι απεχώρησα
γιατί με την αλήθεια γινόσουν γραφικός...
Αν γινόσουν όμως Τσοχατζόπουλος ήσουν Βασιλιάς.
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!!
Στο ΠΑΣΟΚ (προερχόμενος από την Αριστερά) προσχώρησα επί Σημίτη πιστεύοντας πως
η κεντροαριστερά μπορεί να κάνει θαύματα απέναντι στους νεοφιλελεύθερους αλήτες.
Όλοι οι τότε αγωνιστές βολεύτηκαν στις ΔΕΚΟ και γενικώς βολεύτηκαν και σήμερα διαμαρτύρονται
γιατί τα 5000 το μήνα τους τα έκαναν 3000 €.
Τα έλεγα από τότε πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτό!!!
Και με τσοχατζοπουλικές μπούρδες μου έλεγαν πως πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του κινήματος
στους νέους. Και άντε πάλι. Και άλλοι να βολευτούν και άλλοι και άλλοι....
Επέλεξα να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας γιατί ντρεπόμουν να γίνω δούλος γλύφτης του πολιτικού
για να με βάλει στον ΗΣΑΠ, στη ΔΕΠΑ,στα ΕΛΠΕ κλπ κλπ κλπ. Θα μπορούσα...
Επένδυσα τα πάντα στη δουλειά μου όταν οι άλλοι τα έβαζαν στη τράπεζα.
Με ισσοροπίες του τρόμου απέναντι στα λαμόγια των πολεοδομιών και του συναφιού.
Έκανα οικογένεια, 3 παιδάκια και πάντα λέμε ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!
Και όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να βάλουμε τάξη, να οργανώσουμε το δημόσιο πλούτο και να
δώσουμε κίνητρα στον ιδωτικό, μας προέκυψαν οι νέοι τσοχατζόπουλοι και τζουμάκες του 80.
Λοιπόν ως σοσιαλδημοκράτης αναμένΩ τη μετά ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ εποχή, θέλοντας
Τη ΔΕΗ κρατική αλλά με κομμένα πόδια και χέρια όλων των Φωτοπουλαίων, με τους υπαλλήλους
να πληρώνουν όπως όλοι οι Ελληνες το ρεύμα και χωρίς άλλες εκνευριστικές παροχές.
Την ΕΥΔΑΠ κρατική με όλα τα παραπάνω, χωρίς τεμπέληδες και μισθούς πρόκληση.
Τον ΟΠΑΠ ομοίως.
Πουλημα όλων των ΔΕΚΟ που δεν έχουν νόημα για το κράτος.
Μια παιδεία ελληνική που οι δάσκαλοι θα κρίνονται δαρκώς. Να τελειώσει το φαινόμενο των δασκάλων
στα γραφεία, των γυμναστών που δίνουν μόνο τις μπάλλες και των λοιπων τεμπελαρίων.
Ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής με σύγχρονη ελάφρυνση των φόρων.
Μικρός και εύκολος φορολογικός κώδικας.
Τι κάθομαι και γράφω;;;
Προεκλογικό πρόγραμμα.
Πάει τα χασα μου φαίνεται.
Καλά κρασιά!
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Φίλε μου Βασίλη, συμφωνώ (και με εκφράζεις) κατά 100%!!!!!!!!!!