Η πρόκληση από τα χρυσά άμφια.

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η πρόκληση από τα χρυσά άμφια.

Δημοσίευση από aposal »

eleimon έγραψε:
aposal έγραψε:Θα σας διορθώνω όταν πρέπει.
Γι αυτο εισαι εδω για να μας διορθωνεις.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: που θα παει καποια στιγμη θελω να πιστευω οταν φτασω στα χρονια σου θα σ εχω φτασει πνευματικα... :wink: :wink:
Μόνο που το να με φτάσεις δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά διάθεσης. Ο εστί μεθερμηνευόμενον, ότι μπορεί να έχει ήδη επιτευχθεί, μπορεί να γίνει στα επόμενα 6 χρόνια, όσα και η ηλικιακή μας διαφορά, ή μπορεί να μην γίνει ποτέ.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

aposal έγραψε:
eleimon έγραψε:
aposal έγραψε:Θα σας διορθώνω όταν πρέπει.
Γι αυτο εισαι εδω για να μας διορθωνεις.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: που θα παει καποια στιγμη θελω να πιστευω οταν φτασω στα χρονια σου θα σ εχω φτασει πνευματικα... :wink: :wink:
Μόνο που το να με φτάσεις δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά διάθεσης. Ο εστί μεθερμηνευόμενον, ότι μπορεί να έχει ήδη επιτευχθεί, μπορεί να γίνει στα επόμενα 6 χρόνια, όσα και η ηλικιακή μας διαφορά, ή μπορεί να μην γίνει ποτέ.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Το ότι δυσκολεύεσαι να ερμηνέψεις τα γραπτά μου, απαντάει στο ερώτημα που υπέβαλα, ανωτέρω.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Aποστόλη, πάλι θα λέμε τα ίδια πράγματα ; Θα γράφεις στην δημοτική γιατί η Ελπίδα μας δεν είναι της ηλικίας μας για να καταλαβαίνει κάποιες λέξεις της απλής καθαρεύουσας που μάθαμε εμείς στο σχολείο.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

tkots έγραψε:Aποστόλη, πάλι θα λέμε τα ίδια πράγματα ; Θα γράφεις στην δημοτική γιατί η Ελπίδα μας δεν είναι της ηλικίας μας για να καταλαβαίνει κάποιες λέξεις της απλής καθαρεύουσας που μάθαμε εμείς στο σχολείο.
Αστον Τουλα μου....στου κουφου τη πορτα που λεει κι ο ιδιος :lol: :lol: :lol: :lol:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”