Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθατε όλοι στην παρέα μας!
Εύχομαι να βρείτε στο ΕΔΩ ΑΘΩΣ πολλά χρήσιμα στοιχεία και την ψυχική ενίσχυση για τον καθημερινό μας δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα. Χρήστο (cpol1) έχεις δίκιο, είχες ξανασυστηθεί. Να με συγχωρείς, είναι που γερνάω κόλας (ευτυχώς)...
Εύχομαι να βρείτε στο ΕΔΩ ΑΘΩΣ πολλά χρήσιμα στοιχεία και την ψυχική ενίσχυση για τον καθημερινό μας δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα. Χρήστο (cpol1) έχεις δίκιο, είχες ξανασυστηθεί. Να με συγχωρείς, είναι που γερνάω κόλας (ευτυχώς)...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
theodogk01
- Νέο Μέλος

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
ΓΙΩΡΓΟΣ 41 ΕΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 10 ΜΗΝΩΝ . ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

με λενε κωσταντινο και ειμαι 27 χρονων,και ειμαι απο χαλκιδα ευβοιας,και ειμαι αραβονιασμενος.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- GEOXAN
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία:
Για χαρα σε ολους με λενε Γιωργο ειμαι 30 ετων απο θεσσαλονικη και ειμαι χαρουμενος που βρηκα ενα χριστιανικο φορουμ για να ανταλαξουμε καμια χριστιανικη αποψη και να βρισκουμε καθως και να δινουμε βοηθεια .Συγχαρητηρια στους δημιουργους.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μια και λύπει ο καλός μας Απόστολος, θα πω εγώ το καλωσορίστε παιδιά.......και καλή παραμονή...!!!!!!!
Απόστολε εσύ τα λες πιο ωραία.....!!!!!!Παιδιά την Δευτέρα θα έχετε μια πιο ζεστή υποδοχή......μας λύπει ο οικοδεσπότης μας!!!
Καλή και ωφέλιμη παραμονή τόσο για εσάς όσο και για εμάς!Καλώς τους!!

Απόστολε εσύ τα λες πιο ωραία.....!!!!!!Παιδιά την Δευτέρα θα έχετε μια πιο ζεστή υποδοχή......μας λύπει ο οικοδεσπότης μας!!!
Καλή και ωφέλιμη παραμονή τόσο για εσάς όσο και για εμάς!Καλώς τους!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλως ηρθατε κι απο μενα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να στε ολοι σας καλα!!!!!!!!!!

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιώργο, Γιώργο και Κων/νε καλώς ήρθατε στην παρέα μας!
Κων/νε σου εύχομαι να παντρευτείς γρήγορα και να δημιουργήσεις μια πολύ όμορφη οικογένεια!
GEOXAN μπορείς να έρθεις στην συνάντησή μας στο Λιτόχωρο, στις 14 Δεκέμβρη, όπου θα γνωρίσεις κάποιους από εμάς με τους οποίους "συνομιλείς"!
Σκοπεύω να προετοιμάσω μία συνάντηση στην Αθήνα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και με έναν ιερέα που πολύ ευλαβούμαι, αλλά οι υποχρεώσεις μου αυτόν τον καιρό δεν μ' αφήνουν να τον δω! Υπομονή!
Κων/νε σου εύχομαι να παντρευτείς γρήγορα και να δημιουργήσεις μια πολύ όμορφη οικογένεια!
GEOXAN μπορείς να έρθεις στην συνάντησή μας στο Λιτόχωρο, στις 14 Δεκέμβρη, όπου θα γνωρίσεις κάποιους από εμάς με τους οποίους "συνομιλείς"!
Σκοπεύω να προετοιμάσω μία συνάντηση στην Αθήνα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και με έναν ιερέα που πολύ ευλαβούμαι, αλλά οι υποχρεώσεις μου αυτόν τον καιρό δεν μ' αφήνουν να τον δω! Υπομονή!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Αγγελος_Δραμα
- Νέο Μέλος

καλημέρα κι από μένα είναι ο Άγγελος είμαι από Δράμα είμαι 33 χρονών και ασκώ το επάγγελμα του κομμωτή και έχει 2 μήνες που μαθαίνω και β.μ. χαίρομαι που σας βρήκα και συγχαρητήρια σε όλους τους διαχειριστές και τα μέλη που κάνουν τέτοια προσπάθεια για το forum
Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Άγγελε στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι η παρουσία σου εδώ να είναι ωφέλιμη.