Δεν μπορώ να προσευχηθώ!!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝ ΗΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ) ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΗΔΥΝΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩΣΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΔΥΝΗΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩΣΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ) ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΗΔΥΝΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩΣΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΔΥΝΗΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩΣΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΙΝΟΜΕΘΑ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙΣ . ΗΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΝ ΥΠΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΣ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΙ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΑΠΟΚΤΩΜΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΩΜΕΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΑΠΟΚΤΩΜΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΩΜΕΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΑΠΟΚΤΩΜΕΝ ΑΟΡΑΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΟΥΤΑΙ Η ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΙΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΡΗΣΙΝ ΑΥΤΩΝ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΗΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙ ΚΟΥΣΙΝ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΟΥΤΑΙ Η ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΙΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΧΩΡΗΣΙΝ ΑΥΤΩΝ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΗΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙ ΚΟΥΣΙΝ ΕΝ ΤΑΙΣ ΚΑΡΔΙΑΙΣ ΗΜΩΝ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

αγαπητε paratiriris88
δεν μιλανε ετσι σε ενα ατομο που εχει τοση ευγενεια στα λεγομενα της ιδιως σε κοπελα .
βγαλε τα κοσμικα γυαλια σου για λιγο και πραξε αναλογως ..........................................................
εγω εχω κανει χειροτερα λαθη απο εσενα και συνεχιζω να κανω
οσα τα καταλαβα με κανανε καλυτερο .
ετσι αγαπητε φιλε στην θεση σου θα ζητουσα συγνωμη απο την αγαπητη φιλη
δεν μιλανε ετσι σε ενα ατομο που εχει τοση ευγενεια στα λεγομενα της ιδιως σε κοπελα .
βγαλε τα κοσμικα γυαλια σου για λιγο και πραξε αναλογως ..........................................................
εγω εχω κανει χειροτερα λαθη απο εσενα και συνεχιζω να κανω
οσα τα καταλαβα με κανανε καλυτερο .
ετσι αγαπητε φιλε στην θεση σου θα ζητουσα συγνωμη απο την αγαπητη φιλη
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προς τον Θεό
Δώσμου Θεέ μου υπομονή
ν'αντέξω το σκοτάδι
που πλημμυρίζει την ψυχή
σαν έρχεται το βράδυ
Δώσμου Θεέ μου υπομονή
και διώξε μου τον πόνο
που με ξυπνάει το πρωί
και κάθε μέρα λιώνω
Ένα σημάδι Σου ζητώ
μία απάντηση να βρώ
μέσα απ'την παρουσία Σου
Μου έμαθαν από παιδί
πως μέσα από την προσευχή
ζεις την ελευθερία σου
Δώσμου Θεέ μου δύναμη
κουράγιο ν'αντικρύσω
με άλλα μάτια τη ζωή
κι απ'την αρχή να ζήσω
Δώσμου Θεέ μου υπομονή
ν'αντέξω το σκοτάδι
που πλημμυρίζει την ψυχή
σαν έρχεται το βράδυ
Δώσμου Θεέ μου υπομονή
και διώξε μου τον πόνο
που με ξυπνάει το πρωί
και κάθε μέρα λιώνω
Ένα σημάδι Σου ζητώ
μία απάντηση να βρώ
μέσα απ'την παρουσία Σου
Μου έμαθαν από παιδί
πως μέσα από την προσευχή
ζεις την ελευθερία σου
Δώσμου Θεέ μου δύναμη
κουράγιο ν'αντικρύσω
με άλλα μάτια τη ζωή
κι απ'την αρχή να ζήσω
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σμάρω μου, εάν έβαζα τίτλο στο κατεβατό που έγραψα παραπάνω θα ήταν αυτό :smarti έγραψε:Εχεις δικαιο Θεοδωρα.Εχω πολυ εγωισμο μεσα μου ,γι αυτο γινονται ολα.Σε ευχαριστω για ολα!! :)
"Ειρήνην αφίημι υμίν, ειρήνην την εμήν δίδωμι υμίν, ου καθώς ο κόσμος δίδωσιν, εγώ δίδωμι υμίν. μη ταρασσέσθω υμών η καρδία μηδέ δειλιάτω" (Ιωάννης 14/ιδ: 27).
Και όχι : «Σμάρω είσαι εγωίστρια».
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
-
paratiritis88
- Συστηματικός Αποστολέας

smarti έγραψε: Εχω σκεφτει πολυ ωρα για αυτο που ειπε για την ειρωνεια και δεν μπορεσα να θυμηθω να εκανα κατι αντιστοιχο.Δεν θελω να δικαιολογηθω και αντιθετως παραδεχομαι ολα τα αλλα που ειπε και τον ευχαριστω πραγματικα για το ταρακουνημα (Δεν το λεω ειρωνικα).Ως ενα βαθμο ισως ειναι αληθεια.Ως ενα βαθμο.Γιατι το πρωι δουλευω και ερχομαι μετα τις 2 σπιτι..Σας ζηταω ολους συγνωμη!!
=========================
Οφείλω λοιπόν να ζητήσω συγγνώμη από την Smarti καί ευθαρσώς, τώρα πού "κάθησε" κάπως το θέμα, ζητάω...
Στην ζωή μας όμως, αλλά και στα λεγόμενά μας, πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν με αποτέλεσμα άλλα να λές εσύ και άλλα να καταλαβαίνει ο άλλος μη γνωρίζοντας τα βαθύτερα ελατήρια της διαλεκτικής σου…
Γιατί τό ζητούμενο δεν ήταν να κάνω τον ιεροεξεταστή καί τον εισαγγελέα στήν αγαπητή φίλη μας πού ξεχωρίζει μάλιστα καί γιά το σπινθηροβόλο πνεύμα της, ( έχω άλλες αμαρτίες κι΄ εγώ στήν κυρτωμένη απ΄ αυτές πλάτη μου καί πώς θα μπορούσα με πνεύμα δηλητηρίου να ελέγξω άλλους... ), αλλά να ταρακουνηθεί λίγο και να ψάξει ενδόμυχα αναζητώντας τήν βαθύτερη αιτία στο θέμα της προσευχής της και μ ή π ω ς αυτό πού έθιγα, ήταν και η κακή αιτία…
Πολλές φορές, δεν το κρύβω, είχα στην ζωή μου παράπονα από ανθρώπους πού ενώ με έβλεπαν στίς αμαρτίες μου, κανείς δεν μού είπε ένα χριστιανικό λόγο να με ταρακουνήσει κι΄ εμένα, μήπως καί συνέλθω !
Τούς είχε φάει η φιλική ευγένεια...
Καί πολύ φοβάμαι, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν βοηθούν δυναμικά τον ξεπεσμένο άνθρωπο για να συνέλθει καί μάλιστα στήν εποχή μας, αλλά είναι καί μία κακή ομολογία πίστεως καί αληθείας , πού πολύ πιθανόν να χρεώνεται από τον Κύριο ανάλογα...
Όσο για μια παλιά, άς πούμε ειρωνεία της ( με κατάλληλα σκίτσα και αποσιωπητικά ), σε μία άλλη παλαιότερη εμβόλιμη διαφωνία της, δεν το κρατώ σαν κακό δεδομένο αλλά το ανέφερα εν τη ρύμη του λόγου…
Και τώρα smarti μου, μαζί με την συγγνώμη μου πάρε και ένα εξιλαστήριο μπουκέτο από λουλούδια...…

paratiritis88
-
paratiritis88
- Συστηματικός Αποστολέας

-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Άρα, παρατηρητή, τα βέλη σου κατευθύνονταν προς εμένα -φαντάζομαι- και όχι προς τη Σμαρώ. Αφού ζήτησες συγνώμη, όμως, από την κοπέλα δεν θα το συνεχίσω.
Ένα μόνο έχω να σου πω: Προσπάθησε όταν κατηχείς να το κάνεις χωρίς την ψευδαίσθηση ανωτερότητας και όταν νουθετείς να μη βγάζεις και κακία ταυτόχρονα. Αλλιώς, η προσπάθειά σου δεν είναι ευλογημένη και το αποτέλεσμα υποβιβαζει εσένα πνευματικά ενώ τον άλλον στην καλύτερη δεν τον αγγίζει καθόλου και στη χειρότερη τον πληγώνει.
Αυτά, μεσιέ, και καλημέρα.
Υ.Γ. 1. Δεν θα ήταν άσχημο να σκεφτείς λιγάκι τι είναι αυτό που σε κάνει να κολλάς στις γυναίκες και να προσπαθήσεις το ξεπεράσεις με την προσευχή σου.
2. Θέλει μαγκιά το να ζητά κάποιος συγνώμη και σε όσους το κάνουν βγάζω το καπέλλο.
Καλημέρα και πάλι
Ένα μόνο έχω να σου πω: Προσπάθησε όταν κατηχείς να το κάνεις χωρίς την ψευδαίσθηση ανωτερότητας και όταν νουθετείς να μη βγάζεις και κακία ταυτόχρονα. Αλλιώς, η προσπάθειά σου δεν είναι ευλογημένη και το αποτέλεσμα υποβιβαζει εσένα πνευματικά ενώ τον άλλον στην καλύτερη δεν τον αγγίζει καθόλου και στη χειρότερη τον πληγώνει.
Αυτά, μεσιέ, και καλημέρα.
Υ.Γ. 1. Δεν θα ήταν άσχημο να σκεφτείς λιγάκι τι είναι αυτό που σε κάνει να κολλάς στις γυναίκες και να προσπαθήσεις το ξεπεράσεις με την προσευχή σου.
2. Θέλει μαγκιά το να ζητά κάποιος συγνώμη και σε όσους το κάνουν βγάζω το καπέλλο.
Καλημέρα και πάλι