Δεν μπορώ να προσευχηθώ!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν μπορώ να προσευχηθώ!!
Βοηθηστε με αν θελετε!!!Δεν μπορω να προσευχηθω , οπως πρεπει!!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σμάρω πλέκεις για τα μικρά πουλοβεράκια? Εάν όχι στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
΄Θέλεις δεν θέλεις εκείνες τις ώρες βγαίνει από μέσα μας ό, τι καλό έχουμε (εάν το έχουμε)
Δοκιμασέ το εάν συνεχίσεις να δυσκολεύεσαι και θα μας πεις τα αποτελέσματα.
Εάν δεν ξέρεις πλέξιμο, κέντα !!!
Πάντως μην νομίζεις πως και όλοι όσοι προσεύχονται..... το κάνουν με την θέλησή τους ή με την καρδιά τους όλες τις φορές.
:)
΄Θέλεις δεν θέλεις εκείνες τις ώρες βγαίνει από μέσα μας ό, τι καλό έχουμε (εάν το έχουμε)
Δοκιμασέ το εάν συνεχίσεις να δυσκολεύεσαι και θα μας πεις τα αποτελέσματα.
Εάν δεν ξέρεις πλέξιμο, κέντα !!!
Πάντως μην νομίζεις πως και όλοι όσοι προσεύχονται..... το κάνουν με την θέλησή τους ή με την καρδιά τους όλες τις φορές.
:)
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βρε Θεοδωρα,που να βρω ωρα για να κεντησω?Εχω αρχινημενο ενα κεντημα απο τοτε που γεννηθηκε το 4 παιδι μου!!Θα μου πεις τωρα , στο ιντερνετ πως καθεσε?Αν με βλεπατε πως καθομαι θα γελουσατε!!!!
Υ.Σ Το 4 μου παιδι ειναι στα 3.Σκεψου!!!!
Υ.Σ Το 4 μου παιδι ειναι στα 3.Σκεψου!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Ενταξει μην τρελενεσε, και εγω δεν μπορω να προσευχηθω καθολου οταν πιανω το βιβλιο, λεω μιλαω στον τοιχο, τρωω "πασατεμπο" και διαφορα αλλα και ετσι δεν προσευχομαι.
Εαν ομως νομιζεις οτι η προσευχη μπορει να σε βοηθησει σε κατι, τοτε κανε υπομονη, σιγα σιγα θα προσευχηθεις οπως πρεπει, στην αρχη τα λεμε μηχανικα, θα πεταει ο νους, ε με τον καιρο θα προοδευσεις.
καὶ καθεύδῃ καὶ ἐγείρηται νύκτα καὶ ἡμέραν, καὶ ὁ σπόρος βλαστάνῃ καὶ μηκύνηται ὡς οὐκ οἶδεν αὐτός αὐτομάτη ἡ γῆ καρποφορεῖ, πρῶτον χόρτον, εἶτα στάχυν, εἶτα πλήρη σῖτον ἐν τῷ στάχυϊ. (Μάρκ. δ' 27-28 )
Σιγα σιγα θα τα καταφερεις.
Εαν ομως νομιζεις οτι η προσευχη μπορει να σε βοηθησει σε κατι, τοτε κανε υπομονη, σιγα σιγα θα προσευχηθεις οπως πρεπει, στην αρχη τα λεμε μηχανικα, θα πεταει ο νους, ε με τον καιρο θα προοδευσεις.
καὶ καθεύδῃ καὶ ἐγείρηται νύκτα καὶ ἡμέραν, καὶ ὁ σπόρος βλαστάνῃ καὶ μηκύνηται ὡς οὐκ οἶδεν αὐτός αὐτομάτη ἡ γῆ καρποφορεῖ, πρῶτον χόρτον, εἶτα στάχυν, εἶτα πλήρη σῖτον ἐν τῷ στάχυϊ. (Μάρκ. δ' 27-28 )
Σιγα σιγα θα τα καταφερεις.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τωρα νιωθω καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Δεν ξαναρωταω αλλο ,μην σας πιασει καταθλιψη και αρχισετε τα ψυχοφαρμακα!!!! :D
Υ.Σ Εκτος απο το να αγαπαμε που μας ειπε ο κυριος , το δευτερο που πρεπει να κανουμε , δεν ειναι η προσευχη!!!!!!!!???????????????????????
Αν και αυτη δεν την κανουμε σωστα τοτε τι κανουμε????????????????
(Γαι μενα μιλαω)
Θα σταματησω ,δεν ξαναρωταω αλλο!!!
Δεν ξαναρωταω αλλο ,μην σας πιασει καταθλιψη και αρχισετε τα ψυχοφαρμακα!!!! :D
Υ.Σ Εκτος απο το να αγαπαμε που μας ειπε ο κυριος , το δευτερο που πρεπει να κανουμε , δεν ειναι η προσευχη!!!!!!!!???????????????????????
Αν και αυτη δεν την κανουμε σωστα τοτε τι κανουμε????????????????
(Γαι μενα μιλαω)
Θα σταματησω ,δεν ξαναρωταω αλλο!!!