Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aggelosmin
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από aggelosmin »

Αγαπητοι μου φιλοι γεια σας,

Ειμαι ο Αγγελος και ειμαι αξιωματικος στο Λιμενικο Σωμα. Δηλωνω ενθουσιασμενος που εγινα μελος αυτου του εκπληκτικου φορουμ και ελπιζω να μπορεσω να συμβαλλω και εγω στην διανομη σκεψεων και προσωπικων μου εμπειριων σχετικα με την συμβολη του Παναγαθου Θεού μας και της Παναγίας μας στην καθημερινη μας ζωη.
Απο μικρο παιδακι ειχα ψηγματα πιστεως και καθε ημερα δοξαζω την Παναγία μας που με φέρνει ολο και πιο κοντα της με προσευχή και αγάπη.Ειδικα απο την πρωτη ημερα που επισκεφθηκα το περιβολι Της εφερε το θαυμα στη ζωη μου..

Ανυπομονω να βοηθησω και να με βοηθησετε με τις πολυτιμες γνωσεις και εμπειριες σας ουτως ωστε να γινουμε καλυτεροι και πιο ταπεινοι ανθρωποι κερδιζοντας μια θεση στην Βασιλεια του Θεού μας..

Ο Θεός μαζί μας...
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

aggelosmin έγραψε:Ανυπομονω να βοηθησω και να με βοηθησετε με τις πολυτιμες γνωσεις και εμπειριες σας ουτως ωστε να γινουμε καλυτεροι και πιο ταπεινοι ανθρωποι κερδιζοντας μια θεση στην Βασιλεια του Θεού μας..

Ο Θεός μαζί μας...
Σε καλωσορίζω αδελφέ Αγγελε, προσυπογράφοντας τα όμορφα λόγια σου.
Σου εύχομαι να βρεις ωφέλεια σε αυτόν τον ιστοχώρο.
Καλή διαμονή και καλές συζητήσεις να έχουμε! :smile: :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Σε καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου Άγγελε, και σου εύχομαι να βρεις αυτό που πραγματικά αγαπάς .
Όλοι μας επιζητούμε αυτό που πολύ σωστά επισημαίνεις ,τη Βασιλεία των Ουρανών.
Όσο για τον Παναγιώτη που προηγουμένως σου απάντησε ,δύσκολα θ`απαλλαγείς.Μαγνήτης είναι η αγάπη του και μας τραβά κοντά του. :8
Αφού να φανταστείς Άγγελε βάζω μέσον για να γίνω υποτακτικός του :105 :25
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Άγγελε στην παρέα μας! Με την βοήθεια όλων των μελών, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε, ακόμη περισσότερο, τον παρόντα ιστοχώρο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

aposal έγραψε:Με την βοήθεια όλων των μελών, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε, ακόμη περισσότερο, τον παρόντα ιστοχώρο.
Γι αυτο εχουμε προτεινει ομαδικα τη διαγραφη του μελους Aposal, μπας και βαλουμε ποτε αρχη!!! (για την αναβαθμιση) :102 :102 :102 :102 :102 :102
Προφανώς όμως κρυβονται άλλα συμφέροντα και ο Agionoros μας αγνοει.......
(ποιος ξερει ποσα παιρνει....... :39 :39 :39 :39 )

Να καλοσωρίσω και εγω με τη σειρα μου, όλους όσους έχουν έρθει τους τελευταιους μήνες, για να ειμαι μέσα!!!!
Μπορεί το πνευματικό μας επίπεδο να μην υψηλο (μιλαω μονο για μενα! :smile: ) , τουλαχιστον όμως το "χιουμορ" μας είναι στα ΥΨΗ!!!!! (μιλάω για όλους τους υπολοιπους!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:

Να'στε όλοι καλα... :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εγώ αντλώ τη δύναμή μου απο το λαό, δεν έχω κάνω με τζάκια και λοιπές κλίκες...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Να κατέβεις υποψήφιος :mrgreen:
Αγγελική τα χρονια που λειτουργεί το site έχω γίνει πολυ πλούσιος
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

agiooros έγραψε:Να κατέβεις υποψήφιος :mrgreen:
Αγγελική τα χρονια που λειτουργεί το site έχω γίνει πολυ πλούσιος
:e_biggrin :e_biggrin :e_biggrin :e_biggrin
Ναι... ναι... καταλαβαινω τωρα πως συντηρειται αυτος ο ιστοχωρος...... :lol: :lol: :lol:
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 62 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 26 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 62 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 26 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
Γεια σου αδελφέ Απόστολε.
Το ό,τι δεν γράφεις συχνά, δεν έχει σημασία.
Συμμετοχή είναι και η απλή παρουσία, ακόμα και η ανάγνωση και μόνο.
Ολοι μας είμαστε ισότιμοι, σε αυτόν τον όμορφο δικτυακό χώρο, ο καθένας με τον μικρό ή λίγο μεγαλύτερο ρόλο του.

Αν θυμάμαι καλά, καπου τώρα κοντά πηγαίνεις στο Ορος, καλό προσκύνημα να έχεις.
Να είσαι πάντα καλά.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”