Ερώτηση για ιστοσελίδα
Συντονιστής: Συντονιστές
Ερώτηση για ιστοσελίδα
το σαιτ"η αγκαλια της Παναγιας" ειναι παιλεομερολογιτικο
Κυριος εμοι βοηθος,και ου φοβηθησομαι.τι ποιησει μοι ανθρωπος;(προς Εβραιους ΙΓ,6)
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ερωτηση για ιστοσελιδα
Εάν εννοείς αυτό που φιλοξενείται στο freeforums.org θα σου πρότεινα να δείς την θεματική τους ενότητα "Αιρέσεις-Θρησκείες" όπου απο τα θέματα που αναπτύσσονται θα καταλάβεις αμέσως ότι είναι εχθροί της Ορθόδοξης Εκκλησίας ως έχει σήμερα αλλά φίλοι αυτών που ευαγγελίζονται την αλλαγή και ονειρέουνται μια "άλλη ορθοδοξία" (ποιά άραγε ?)taxiarxhs έγραψε:το σαιτ"η αγκαλια της Παναγιας" ειναι παιλεομερολογιτικο
Αν είναι Γ.Ο.Χ. δεν ξέρω.
Δεν είδα να αναφέρουν ποιόν έχουν Αρχιεπίσκοπο και αυτό άμεσα με κουμπώνει.
Ισως είναι ζηλωτές Αγιορίτες ή φίλοι τους που αποφάσισαν να βγούν δημόσια εναντίον των πάντων ειμι μόνο των "Γνησίων Ορθοδόξων"...
Εγω προσωπικά διαβάζοντάς το ξενίζομαι και δεν αναπαύομαι.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Ναι ετσι φαινεται.Κι αν δεν το ελεγες κι εγω ορθοδοξο θα το νομιζα.
Run フォクすけ, Run

- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κοιτώντας κάποιος το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Ιουνιου" βλέπει ότι είναι το κανονικό.
"Το Ευαγγελιο Της Κυριακής
(Κατά Ματθαίον δ΄ 18-23)
Περιπατών δε παρά την θάλασσαν της Γαλιλαίας είδε δύο αδελφούς, Σίμωνα τον λεγόμενον Πέτρον και Ανδρέαν τον αδελφόν αυτού, βάλλοντας αμφίβληστρον εις την θάλασσαν· ήσαν γαρ αλιείς· και λέγει αυτοίς· δεύτε οπίσω μου και ποιήσω υμάς αλιείς ανθρώπων. οι δε ευθέως αφέντες τα δίκτυα ηκολούθησαν αυτώ. Και προβάς εκείθεν είδεν άλλους δύο αδελφούς,....."
Οπότε δεν είναι ζηλωτές, με το νέο είναι. Απλά ίσως κάποιοι να εκφράζονται έντονα για τον Οικουμενισμό. Αυτό το έχουμε ξαναδεί. Να απαντήσει μόνο κάποιος που ξέρει, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
"Το Ευαγγελιο Της Κυριακής
(Κατά Ματθαίον δ΄ 18-23)
Περιπατών δε παρά την θάλασσαν της Γαλιλαίας είδε δύο αδελφούς, Σίμωνα τον λεγόμενον Πέτρον και Ανδρέαν τον αδελφόν αυτού, βάλλοντας αμφίβληστρον εις την θάλασσαν· ήσαν γαρ αλιείς· και λέγει αυτοίς· δεύτε οπίσω μου και ποιήσω υμάς αλιείς ανθρώπων. οι δε ευθέως αφέντες τα δίκτυα ηκολούθησαν αυτώ. Και προβάς εκείθεν είδεν άλλους δύο αδελφούς,....."
Οπότε δεν είναι ζηλωτές, με το νέο είναι. Απλά ίσως κάποιοι να εκφράζονται έντονα για τον Οικουμενισμό. Αυτό το έχουμε ξαναδεί. Να απαντήσει μόνο κάποιος που ξέρει, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δηλαδή χρειαζόμαστε ερμηνευτές αυτών που βλέπουμε ?
Τα μάτια μας τι μας λένε ?
Ας ξεκινήσουμε απο εκεί και όπου νάναι "ο γνώστης θα φανεί"...
Χρ.
Τα μάτια μας τι μας λένε ?
Ας ξεκινήσουμε απο εκεί και όπου νάναι "ο γνώστης θα φανεί"...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Re: Ερώτηση για ιστοσελίδα
μου εστειλαν ενα βιντεο μεσω εμαιλ που εμφανιζεται ενας ιεραρχης ονοματι Ιουστινος,και πρεπει να ειναι καπου στην Θεσσαλονικη.Τον ξερει καποιος?
Κυριος εμοι βοηθος,και ου φοβηθησομαι.τι ποιησει μοι ανθρωπος;(προς Εβραιους ΙΓ,6)