Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι στους ανθρώπους που σέβομαι και αγαπώ να την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη. ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ.
Πρόκειται για μια ιστορία που εκτυλίσσεται το 1949 στο τέλος του εμφυλίου πολέμου, με 2 αδέρφια που πολεμούν στο Γράμμο αλλά σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Η ταινία δημιουργήθηκε για την άλλη Ελλάδα.
Γι αυτούς που δεν είναι ούτε μόνο αριστεροί, ούτε μόνο δεξιοί.
Για την Ελλάδα του Θεοδωράκη, του.................και του Παντελή Βούλγαρη.
Εναλλάσσεται συνεχώς η τρυφερότητα με τον ωμό ρεαλισμό.
Ποιοτικά εξαιρετική. Πραγματικός κινηματογράφος απ΄ όλες τις πλευρές.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ.
Ψυχή βαθιά. Η νέα ταινία του Π. Βούλγαρη
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ψυχή βαθιά. Η νέα ταινία του Π. Βούλγαρη
Μπράβο ρε Βασίλη!
Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ταινία.
Και ως παλιός Σαββοπουλικός έχω δει και το "Happy Day" του Βούλγαρη, πλαισιωμένο από την εκπληκτική μουσική του Νιόνιου!
Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ταινία.
Και ως παλιός Σαββοπουλικός έχω δει και το "Happy Day" του Βούλγαρη, πλαισιωμένο από την εκπληκτική μουσική του Νιόνιου!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παρ΄ότι έχω αποφασίσει να μη βάζω εγωιστικές φωτιές, νιώθω υποχρεωμένος να συμπληρώσω.
Η ταινία αφορά την Ελλάδα και του Παναγιώτη (και πολλών άλλων φορουμιστών εννοείται).
Μάλιστα όταν έγραφα το σχόλιο, πραγματικά σκέφτηκα να βάλω και τον αγαπημένο μου αδερφό κάπου εκεί μετά το Θεοδωράκη αλλά πρώτον φοβήθηκα το Θεό και μετά φοβήθηκα πως θα μου κόψει την καλημέρα ο ΄΄ακριβός΄΄ μου φίλος.
Αν έχω κρίνει καλά από τα γραφομενά σου, θα ΄΄πάθεις΄΄ Παναγιώτη.
Να μη ξεχάσω. Μουσική πραγματική έκπληξη από Γιάννη Αγγέλακα.
Η ταινία αφορά την Ελλάδα και του Παναγιώτη (και πολλών άλλων φορουμιστών εννοείται).
Μάλιστα όταν έγραφα το σχόλιο, πραγματικά σκέφτηκα να βάλω και τον αγαπημένο μου αδερφό κάπου εκεί μετά το Θεοδωράκη αλλά πρώτον φοβήθηκα το Θεό και μετά φοβήθηκα πως θα μου κόψει την καλημέρα ο ΄΄ακριβός΄΄ μου φίλος.
Αν έχω κρίνει καλά από τα γραφομενά σου, θα ΄΄πάθεις΄΄ Παναγιώτη.
Να μη ξεχάσω. Μουσική πραγματική έκπληξη από Γιάννη Αγγέλακα.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

φίλε Βασίλη μην εξυψώνεις πολύ την τέχνη ... κινδυνεύεις να σου την " πέσουν " .... προσευχήσου μόνο και μη μη χάνεις χρόνο...
σου αφιερώνω την τελευταία ρίμα.....
σου αφιερώνω την τελευταία ρίμα.....
ο Χριστός σώζει....