νεροβραστο φορουμ

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

irida
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

νεροβραστο φορουμ

Δημοσίευση από irida »

Συζυτουσαμε με μια γνωστη για το διαδυκτυο. ξαφνικα με ρωτησε αν μαινω σε καποιο φορουμ και αν επικοινωνω με καποιους ανθρωπους. της απανυησα με χαρα οτι ειμαι μελοσ σε ενα φορουμ που εχει θεμα την θρησκεια μας. Τοτε με κοιταξε παραξενα και με αποδοκιμασε λεγοντας μου τι βρισκω σ αυτο το νεροβραστο φορουμ και οτι αυτη ηταν σε ενα φορουμ....... και μου μιλουσε με ενθουσιασμο. θα προσευχηθω γι αυτην να κατανοησει γρηγορ που βρισκεται η ουσια της ζωης.
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: νεροβραστο φορουμ

Δημοσίευση από andreastsa »

irida έγραψε:Συζυτουσαμε με μια γνωστη για το διαδυκτυο. ξαφνικα με ρωτησε αν μαινω σε καποιο φορουμ και αν επικοινωνω με καποιους ανθρωπους. της απανυησα με χαρα οτι ειμαι μελοσ σε ενα φορουμ που εχει θεμα την θρησκεια μας. Τοτε με κοιταξε παραξενα και με αποδοκιμασε λεγοντας μου τι βρισκω σ αυτο το νεροβραστο φορουμ και οτι αυτη ηταν σε ενα φορουμ....... και μου μιλουσε με ενθουσιασμο. θα προσευχηθω γι αυτην να κατανοησει γρηγορ που βρισκεται η ουσια της ζωης.
Καλά πες της! Δικαίωμά της είναι να έχει άποψη αλλά όχι να κατακρίνει ή να τη λέει στον άλλον..
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Καλα, καλα, πες της φιλης σου μονο, να κραταει και μια πισινη, γιατι ερχεται ο καιρος που θα ψαχνει εναγωνιως τετοια φορουμ, και ισως δεν θα τα βρισκει κιολας, για να περισωσει οτι σωζεται, και να ενημερωθει στην υστατη ωρα.

Ας κρατησει καπου την διευθυνση, ισως της χρειαστει στο μελλον, πρωτα ο Θεος..

Καθε κατηγορια δεκτη παντως, δεν εχουμε προβλημα, καλο μας κανει αλλα, αυτο το πραγμα..

Βλεπετε, εγω που σας τα λεω, πρεπει να τσακωνομαστε πιο συχνα, γιατι εχουμε καταντησει.. νεροβραστοι.

βρε πες της να παει να δει, στα κλειδωμενα θεματα, να σου πω εγω εαν ειμαστε νεροβραστοι.

Της κολασεως εχει γινει εδω, κατα τους παρελθοντες χρονους.. :angryfire :angryfire :angryfire

Ακου.. νεροβραστοι! Ημαρτον Κυριε. Μονο αυτο δεν ειμαστε εδω μεσα. Αντικειμενικα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από andreastsa »

Εντάξει, δεν χρειάζεται εκδικητικότητα, ούτε να απολογούμαστε..
dimitrisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dimitrisgr »

Προσωπικά προτιμώ να είμαι νερόβραστος παρά γλυκανάλατος.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Που ειδες την εκδικητικοτητα αγαπητε μου;

Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων εχει βαθυτατη αγνοια και σκοτος ψηλαφητον, για αυτα που ερχονται, δεν το ξερεις εσυ αυτο, δεν το βλεπεις καθε μερα μπροστα σου;

Και γιαυτο συμπεριφερονται σαν να μην συμβαινει τιποτα, και θεωρουν τα παντα ως δεδομενα και οτι ολα πανε καλα. Κουνια που τους κουναγε.

Εξ'ου και η αποψη περι νεροβρασμου και λοιπες θεωριες περι σουπας..

Οταν κοιμασαι ορθιος, και οι αλλοι "δουλευουν" για σενα και το μελλον σου, τοτε φυσικο ειναι να σου φαινονται νεροβραστε τα θεματα ζωης και θανατου αιωνιου που εξεταζουμε εδω μεσα και μας ανησυχουν και μας κανουν να φιλοσοφουμε τα θεια και να ελπιζουμε τα μελλοντα αγαθα.

Απολογια πρεπει να δινουμε παντι τω αιτουντι περι της ελπιδος και της Πιστεως ημων, εαν βεβαια ρωτα ο αλλος, και εχει διαθεση να ακουσει.

Παρεξηγησες το πνευμα μου andreastsa, εαν βεβαια αναφερεσαι σε εμενα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
irida
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από irida »

Δεν κατηγορω τιποτα. Ετσι θα ελεγα κι εγω λιγο καιρο πριν. μονο προσευχομαι!
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

τι ενοει λεγοντας ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ??

ας ψαξει για ΤΗΓΑΝΗΤΟ φορουμ αν δεν της αρεσει αυτο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
grigoria-ka
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από grigoria-ka »

μαλλον δεν εχει μπει στη διαδικασια να δει σαν επισκεπτης τα θεματα που μπαινουν σε αυτο το φορουμ.
<<νεροβραστο>>?αν αυτο ειναι νεροβραστο,σε αυτο που μπαινει εκεινη τι ειναι ?εντελως <<κρυο>>?
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΓΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση ο χαρακτηρισμός "νερόβραστο".
Στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε νερόβραστοι...
Είμαστε;;;; :shock: :shock: Ναί είμαστε!
Αφού δεν ασχολούμαστε με κουτσομπολιά, δεν ασχολούμαστε με "κατινιές", δεν ξέρουμε τι πάει να πει "ξημεροβραδιασμα" στα μπουζούκια, δεν κοιτάμε πως να κάνουμε "αρπαχτές" είτε στα επαγγελματικά μας είτε στις προσωπικές μας σχέσεις..... ε! δεν είμαστε νερόβραστοι;... Νερόβραστοι, αφού δεν πάμε σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής μας...

Αλλά δεν πειράζει ο καθένας όπως τον αναπαύει... Και εγώ προσωπικά κάποτε τους "κορόιδευα" τους νερόβραστους, αλλά τώρα; Οτι "κορόιδευα" το λούστηκα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και όπως είπε και ο Διονύσης:
Ας κρατησει καπου την διευθυνση, ισως της χρειαστει στο μελλον, πρωτα ο Θεος..
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”