Υ.Γ.
Ο σκοπός δεν είναι για το ποιός /ά βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά είναι ένας ακόμα τρόπος να γνωριστούμε καλύτερα και από κοντά
Συντονιστής: Συντονιστές

ουτε εγω καταλαβα!!!Dimitris39 έγραψε:Τι ενοεις Γιωργο να γνωριστουμε και απο κοντα τι σχεσει εχει αυτο με τον διαγωνισμο?
τις φωτογραφιες να τις ανεβασουμε εδω στο φορουμ θελεις να πεις?
συγνωμη αλλα δεν παιρνω αμεσως μπρος

Δοξα τον Θεο νομιζα οτι χειροτερεψα αλλα ακομη καλα ειμεψυχουλα έγραψε:ουτε εγω καταλαβα!!!Dimitris39 έγραψε:Τι ενοεις Γιωργο να γνωριστουμε και απο κοντα τι σχεσει εχει αυτο με τον διαγωνισμο?
ΜΠΑΑΑ, λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα ειναι γνωστο οτι καιω καρβουνο....Dimitris39 έγραψε:Δοξα τον Θεο νομιζα οτι χειροτερεψα αλλα ακομη καλα ειμεψυχουλα έγραψε:ουτε εγω καταλαβα!!!Dimitris39 έγραψε:Τι ενοεις Γιωργο να γνωριστουμε και απο κοντα τι σχεσει εχει αυτο με τον διαγωνισμο?

εγω δεν κεντραρω καλα βγαζω πολυ ουρανο και η φιγουρα βγαινει πολυ κατω κατω στη φωτό. παρολο που το ξερω δε μπορω να το διορθωσω! στα τοπια τα παω καλυτερα...Dimitris39 έγραψε:εγω τα παω περιφημα αν δεις την φωτο τον Σταθη μετα το ξυλο θα καταλαβεις ποσο καλος ειμε στην φωτογραφηση
παντων Γιωργο περα απο την πλακα καλη η ιδεα σου
ας δηλωσουνε μερικοι συμετοχη