Αλλάζω τον κόσμο . . .

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Αλλάζω τον κόσμο . . .

Δημοσίευση από Domna »

Αλλάζω τον κόσμο ξεκινώντας πρώτα από τον δικό μου εαυτό .
Μαθαίνω να ανέχομαι και να υπομένω , το διπλανό μου , τον αδελφό μου , το παιδί μου , τον σύντροφό μου .
Μαθαίνω να κατανοώ , την θέση που βρίσκεται ο άλλος , τις δυσκολίες και τις στεναχώριες που περνά , και που τον οδηγούν στη όποια αντίδραση .
Μαθαίνω να ακούω , να αφουγκράζομαι , να καταλαμβαίνω .
Τα δικά μου προβλήματα είναι τα μικρότερα απ΄ όλων των άλλων , γι΄ αυτό δοξάζω Τον Θεό , και Τον παρακαλώ να στηρίξει τον καθένα στην όποια δυσκολία περνά , και να στηρίξει και εμένα , σε όποιο δικό μου πρόβλημα , χαρίζοντάς μου υπομονή , πίστη , επλίδα .

Βλέπω στον αδελφό μου Την Εικόνα Του Θεού , και κάνοντας ό,τιδήποτε γι' αυτόν , το κάνω με όλη μου την καλή διάθεση , σαν να το κάνω για Τον Ίδιο Τον Θεό .
Δεν παραπονιέμαι , δεν γογγύζω , δεν μεμψιμοιρώ .
Βλέπω τα πάντα μέσα Στο Πάνσοφο σχέδιο Του Θεού , για την ολοκλήρωση και την σωτηρία μου .
Γίνομαι μια ανοικτή αγκαλιά για τον καθένα , πανέτοιμη να θυσιαστώ , να πονέσω , να κλάψω , να δακρύσω , με μοναδικό σκοπό να απαλύνω έστω και στο ελάχιστο , τον πόνο και την στεναχώρια του αδελφού μου , να στηρίξω όπου χρειάζεται ,
να ενθαρρύνω όπου απαιτείται , να εμψυχώσω όπου μπορώ .
Ξεχνώ για λίγο τον εαυτό μου , τα δικά μου προβλήματα και δυσκολίες της ζωής , βλέποντάς τα , απλά και μόνο , σαν τα εφόδια που θα σμιλέψουν την ψυχή μου , για νάναι έτοιμη όταν θα συναντήσει Τον Δημιουργό της .

http://odevontas.blogspot.com/2010/07/blog-post_21.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”