Στόχος κλεφτών καταστήματα και Εκκλησίες στη Ζαχάρω

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Στόχος κλεφτών καταστήματα και Εκκλησίες στη Ζαχάρω

Δημοσίευση από Domna »

ΣΤΟΧΟΣ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.

http://apantaortodoxias.blogspot.com/20 ... st_16.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΣΤΟΧΟΣ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.

Δημοσίευση από Evi_J »

Καλημέρα!
Το είδατε το video? Αν ναι τότε παρατηρήσατε κάτι; Ότι οι κλοπές είναι "ανάξιες" λόγου; Όχι ότι η κλοπή όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι είναι ανάξια (ειδικά της εκκλησίας) αλλά όταν βγαίνει στις ειδήσεις μια είδηση για ληστεία σε "καταστήματα και εκκλησίες της Ζαχάρω", δηλαδή σε μια ολόκληρη περιοχή και όχι σε κάτι το συγκεκριμένο (όπως π.χ ένα κοσμηματοπωλείο) τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση της εκληματικότητας, (γιατί που αλλού θα πάει το μυαλό σου όταν ακούς για ολόκληρη την περιοχή; ) ε, τότε κουφαίνεσαι (εγώ τουλάχιστον) όταν ακούς ότι τα κλοπιμαία δεν ήταν τα πανάκριβα κοσμήματα του τάδε πλούσιου μεγαλοεπιχειρηματία ή τα εκατομύρια μια τράπεζας αλλά μια.... ταμειακή μηχανή 1.500 ευρώ (!) ή τα "γύρω στα 50-60 ευρώ" όπως είπε ο -υποθέτω- νεωκόρος (ή ότι ήταν). Που σημαίνει ότι ο έλληνας έχει φτάσει στο σημείο να κλέβει για να ζήσει όχι για να κάνει την μεγάλη ζωή. Αν και δεν μου κάνει εντύπωση ότι μερικοί άνθρωποι έχουν όντως τέτοιες ανάγκες, αντιθέτως μου κάνει εντύπωση που το θέμα γενικεύεται. Είναι σαν να προσπαθούν να περάσουν ένα το μήνυμα απαισιοδοξίας και απελπισίας... Λέτε πράγματι αυτό το μήνυμα να θέλουν να περάσουν; Προσωπικά δεν το αποδέχομαι. Τώρα είναι ώρα μάχης όχι λιποψυχίας... Γνώμη μου.... Η δική σας;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”