ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΟΡΤΣΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ.ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Στην εκκλησία των Αρχαγγέλων στο χωριό Σκορτσινός της επαρχίας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, συμβαίνει το εξής θαυμαστό γεγονός: Την Μεγάλη Τετάρτη ο ιερέας π. Γρηγόριος έβγαλε την εικόνα του Μυστικού Δείπνου και την επόμενη το πρωί είδε πάνω στην εικόνα σταγόνες. Την καθάρισε και μετά από λίγο ξαναγέμισε. και συνεχίζει ακόμα μετά από 2 περίπου μήνες να βγάζει μύρο! Tο μαζεύουν και ξαναβγάζει. Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σήμερα του γεγονότος. Καθάρισα από το πρόσωπο του Κυρίου τη σταγόνα που υπήρχε και μέχρι να φύγουμε είχε αρχίσει να τρέχει στο τριπλάσιο.
Προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε το γεγονός αλλά βγαίνει η φωτογραφία χωρίς να φαίνονται οι σταγόνες από το μύρο. Ο π. Γρηγόριος καθώς και ο επίτροπος μας είπαν ότι και σ΄ αυτούς συμβαίνει το ίδιο.
Δύναμη και θάρρος! Ο Κύριος είναι μαζί μας! Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!
ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
http://apantaortodoxias.blogspot.de/201 ... t_608.html
Θαυμαστό γεγονός στο χωριό Σκορτσινός
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Θαυμαστό γεγονός στο χωριό Σκορτσινός
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Re: Θαυμαστό γεγονός στο χωριό Σκορτσινός
Δοξα σοι ο Θεός! Κύριε Ελέησον ημάς!!!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Με την προσκυνήτρια πήγαμε μαζί και πράγματι πρόκειται περί θαυμαστού γεγονότος. Αφαιρέσαμε υγρό από 3 σημεία της εικόνας και μέσα ελάχιστα λεπτά, για να μην πω δευτερόλεπτα, ξαναβγήκε στα ίδια σημεία. Η εικόνα είναι 4ετίας περίπου χωρίς ρωγμές, πόρους και σκασίματα. Επίσης είναι προστατευμένη μέσα σε κορνίζα με τρείς κλειδαριές, ένα ο εφημέριος, ένα ο επίτροπος και ένα που είχα εγώ. Ανοίξαμε εκείνη την ώρα και αφαιρέσαμε σταγόνες και παρατηρήσαμε αυτό που σας προείπα.
Δύο μήνες συμβαίνει αυτό και οποσδήποτε είναι μια προειδοποίηση ή αν θέλετε μία ενίσχυση για όλους μας, ότι ο Κύριός μας δεν θα μας εγκαταλείψει σ`αυτά που θα ακολουθήσουν.
Έκανα ένα συνειρμό: ο πατέρας Ελπίδιος από την Ουγκάντα- για όσους άκουσαν την συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Πιερία- είπε πως αρχίζουν τα γεγονότα από την Μεγάλη Παρασκευή και έπειτα με ιδιαίτερη μνεία τον Ιούνιο και εξής. Ταυτόχρονα συνέβει και το άνω θαυμαστό γεγονός.
Υπόθεση δική μου και πιθανόν άστοχη, αλλά εξομολογούμαι μία σκέψη μου. Για την εξέλιξη των πραγμάτων θα δείξει ο καιρός που είναι μπροστά μας.
Δύο μήνες συμβαίνει αυτό και οποσδήποτε είναι μια προειδοποίηση ή αν θέλετε μία ενίσχυση για όλους μας, ότι ο Κύριός μας δεν θα μας εγκαταλείψει σ`αυτά που θα ακολουθήσουν.
Έκανα ένα συνειρμό: ο πατέρας Ελπίδιος από την Ουγκάντα- για όσους άκουσαν την συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Πιερία- είπε πως αρχίζουν τα γεγονότα από την Μεγάλη Παρασκευή και έπειτα με ιδιαίτερη μνεία τον Ιούνιο και εξής. Ταυτόχρονα συνέβει και το άνω θαυμαστό γεγονός.
Υπόθεση δική μου και πιθανόν άστοχη, αλλά εξομολογούμαι μία σκέψη μου. Για την εξέλιξη των πραγμάτων θα δείξει ο καιρός που είναι μπροστά μας.
Ο Κύριος βοηθός και η Παναγιά μας σκέπη μας!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.