Υπάρχει κάποιος Άγιος για τους πνεύμονες;

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Υπάρχει κάποιος Άγιος για τους πνεύμονες;

Δημοσίευση από Domna »

Καλημέρα , παιδιά !

Μήπως γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάποιος ειδικός Αγιος ή Αγία που μπορούμε τον/την επικαλούμαστε όταν υπάρχει πρόβλημα στους πνεύμονες ;

Κοίταξα στο διαδύκτιο αλλά δεν βρήκα . Βρήσκω μόνο για γενικές ασθένειες .
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Υπάρχει κάποιος Αγιος για τους πνεύμονες

Δημοσίευση από stathis73 »

Μονο αυτό Δόμνα, αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που θέλεις.

Θαύμα Οσίου Ιωακείμ Ιθακήσιου-Θεραπεία δηλητηρίασης πνευμόνων

Είμαι ο Αδάμος Χριστοφή, Αγλαντζιώτης γηγενής, γεννηθείς στις 22/3/1923.

Το έτος 2003 αποφασίσαμε σαν εκδρομικός σύνδεσμος να επισκεφθούμε κατά την Μεγάλη Εβδομάδα την Κέρκυρα για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Παθών και
την χαρμόσυνο Ανάσταση του Κυρίου μας. Ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής, φαίνεται ότι πήρα ένα σοβαρό κρυολόγημα και όταν γυρίσαμε
στην Κύπρο επισκέφθηκα τον γιατρό μου, ο οποίος διεπίστωσε ότι έπαθα οξεία δηλητηρίαση των πνευμόνων και με στέλλει επιεγόντως στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας για
εξετάσεις και περίθαλψη. Η κατάστασή μου, όπως εφάνη καθημερινώς, επήγαινε στο χειρότερο, όπου μετά παρέλευσης ένός μηνός παραμονής μου στο Νοσοκομείο οι γιατροί,
διεπίστωσαν ότι από επιστημονικής πλευράς· δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, η κατάσταση του αρρώστου είναι απελπιστική, αλλά υπάρχει και ο Θεός. Ήτο μέρα Πέμπτη και
είπαν στους δικούς μου ότι ίσως ζήσω ως το Σάββατο η την Κυριακή. Εν τω μεταξύ, εγώ δεν αισθανόμουν τίποτε και έμενα σε αφασία χωρίς να ακούω και χωρίς να βλέπω.

Το βράδυ της Παρασκευής βλέπω μέσα από την αναισθησία μου ένα καλόγερο να περνά από κοντά μου. φορούσε μαύρο ράσο χωρίς σκούφο με πυκνά μαλλιά, και γένια.
Εγώ του λέω: Εσύ ποιός είσαι; Και μου απαντά: Είμαι ο Άγιος Ιωακείμ, και πηγαίνω επάνω. Αυτό ήταν όλο. Αφού ξημέρωσε η Κυριακή, ήμουν ζωντανός, ως εκ θαύματος.
Άνοιξα τα μάτια μου και άρχισα να καταλαβαίνω τα παιδιά μου που ήσαν γύρω στο κρεβάτι μου. μέχρι την επομένη Κυριακή –δοξάζω και προσκυνώ το όνομα του Αγίου μου-
κατόρθωσα να σηκωθώ, να περπατήσω και σε 2-3 μέρες έγινα εντελώς καλά, και εξήλθα του νοσοκομείου και φθάνω στο σπίτι μου, όπου τους διηγήθηκα τι είχε συμβεί.
Σημειώσατε ότι ουδέποτε γνώριζα η άκουσα αν υπήρχε τέτοιος Άγιος με το όνομα Ιωακείμ ο Παπουλάκης. Ήτο τελείως άγνωστός μου, ώσπου από διήγηση στον κύκλο μου τι
ακριβώς συνέβη κατόρθωσα να ανακαλύψω το βιβλίο της βιογραφίας του ως και την αγία εικόνα του που την έχω πάντοτε δίπλα μου και προσεύχομαι και προσκυνώ. Πάντοτε
δοξάζω το άγιο όνομά του και τον παρακαλώ να με αξιώσει ο Θεός, να έλθω στην Ιθάκη να προσκυνήσω τα άγιά του λείψανα.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Σε ευχαριστώ θερμά , λεβέντη μου , αλλά συγγνώμη δεν είναι αυτό που ζητάω . Ομως είναι και αυτό πολύ οφέλιμο !!!
:8 :8 :8 :105 :105 :105
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
defender
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από defender »

δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό..

http://agioritis.pblogs.gr/agioi-prosta ... h-mas.html
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

ή αυτό...

ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ
............
1. Ανίατες Ασθένειες: Άγιοι Ανάργυροι, Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Εφραίμ, Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, Άγιος Νεκτάριος, Άγιος Παντελεήμων, Όσιος Σαμψών.

2. Αρθριτικά - Ρευματισμοί: Αγία Βαρβάρα, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, Άγιοι Ανάργυροι, Κοσμάς και Δαμιανός.
3. Γονιμότητα: Αγία Άννα, Αγία Δόμνα, Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Ευθύμιος, Αγία Μαρίνα, Άγιος Νεκτάριος, Όσιος Ρωμανός.
4. Γυναικολογικά Προβλήματα: Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, Αγία Λουκία, Αγία Μαρίνα, Αγία Βερονίκη η αιμορροούσα.
5. Δερματικά: Αγία Βαρβάρα, Αγία Θέκλα, Αγία Μαύρα, Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, Άγιος Σπυρίδων, Άγιος Συμεών, Άγιος Τιμόθεος.
6. Δηλητηριάσεις: Αγία Αναστασία, Άγιος Δονάτος ο Επίσκοπος.
7. Εγκυμοσύνη: Αγία Μαρίνα, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Σαράντα, Όσιος Στυλιανός, Άγιος Συμεών, Άγιος Τρύφων.
8. Εγχειρήσεις - Ακρωτηριασμός: Άγιος Γεώργιος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Λουκία, Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος.
9. Ενίσχυση - Προστασία: Άγιος Βασίλειος, Άγιος Ιωάννης ο Νηστευτής, Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη, Οσία Μαρκέλλα, Οσία Ματρώνα, Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, Μύρων ο Θαυματουργός.
10. Επιδημίες: Όσιος Αλέξιος, Άγιος Βησσαρίων (πανούκλα), Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ρηγίνος (ελονοσία), Άγιος Σπυρίδων (χολέρα), Άγιος Χαράλαμπος (πανούκλα).
11. Επιληψία: Άγιος Ελευθέριος, Αγία Μαρίνα, Άγιος Ρηγίνος.
12. Καρδιολογικά: Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Ιγνάτιος.
13. Καρκίνος: Αγία Αγάθη (μαστός), Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Εφραίμ, Άγιος Πατάπιος, Άγιοι Ραφαήλ (Νικόλαος και Ειρήνη), Άγιος Σάββας.
14. Κήλη: Άγιος Αρτέμιος
15. Λοιμώδη Νοσήματα: Αγία Βαρβάρα (ευλογιά), Άγιος Βησσαρίων (πανούκλα), Όσιος Δαβίδ, Άγιος Δονάτος ο Επίσκοπος, Προφήτης Ελισαίος (λύσσα), Όσιος Ζωτικός (λέπρα), Προφήτης Ηλίας (λέπρα), Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος (ελονοσία), Άγιος Ρηγίνος (ελονοσία), Άγιος Σπυρίδων (χολέρα).
16. Οφθαλμολογικά: Άγιος Ανανίας, Άγιος Αρτέμιος, Αγία Λουκία, Αγία Παρασκευή, Άγιος Παντελεήμων, Άγιος Σπυρίδων, Αγία Φωτεινή, Άγιος Άνθιμος ο νέος, Άγιος Φιλήμωνας ο μουσικός.
17. Παιδιατρικά: Άγιος Αιμιλιανός (προβλήματα ομιλίας), Άγιος Ακίνδυνος (γενικοί κίνδυνοι), Προφήτης Άμως (ασθενικά παιδιά), Άγιος Γεώργιος, Όσιος Ευστράτιος, Άγιος Θεόδωρος ο στρατηλάτης, Άγιος Κήρυκος (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις), Αγία Μαρίνα (για ασθενικά παιδιά, και εξανθήματα), Άγιοι Ραφαήλ (Νικόλαος και Ειρήνη) (σοβαρές νόσοι).
18. Προστασία σε ταξίδια: Όσιος Ευστράτιος (οδοιπόρους), Άγιος Νικόλαος (ναυτικούς), Άγιος Χριστόφορος (οδηγούς).
19. Στοματικές παθήσεις: Άγιος Αντίπας.
20. Σωματικές Αναπηρίες: Άγιος Εφραίμ, Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, Άγιος Παντελεήμων, Άγιος Σπυρίδων, Άγιος Χριστόφορος.
21. Τοκετός: Αγία Δόμνα, Άγιος Ελευθέριος, Άγιος Τρύφων, Άγιος Φανούριος.
22. Ψυχοπαθολογικά: Άγιος Αντώνιος, Άγιος Αθανάσιος, Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Γεράσιμος, Αγία Θέκλα, Όσιος Θεόδουλος ο σαλός, Ευαγγελιστής Ιωάννης, Ευαγγελιστής Λουκάς, Άγιοι Κυπριανός και Ιουστίνα, Όσιος Αναστάσιος ο Ναυπλιώτης.
23. Ωτορινολαρυγγολογικά: Άγιος Βλάσσιος (λαιμό), Άγιος Ιάκωβος (κώφωση), Άγιοι Ανάργυροι Κύρος και Ιωάννης (λαιμό), Άγιος Σπυρίδων (αυτιά), Άγιος Αββακούμ (αυτιά), Ζαχαρίας (κωφαλαλία).

http://filosofia-erevna.blogspot.gr/p/blog-page_09.html
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
trader21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Υπάρχει κάποιος Άγιος για τους πνεύμονες;

Δημοσίευση από trader21 »

Όσιος Παρθένιος, επίσκοπος Λαμψάκου, ο θαυματουργός

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Συμο ο Αγιος Παρθενιος ειναι για τους καρκινοπαθείς.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
trader21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από trader21 »

stathis73 έγραψε:Συμο ο Αγιος Παρθενιος ειναι για τους καρκινοπαθείς.
Έχεις δίκιο Στάθη μου,
απλά έχει θεραπεύσει πολλούς με καρκίνο στον πνεύμονα,
που είναι η πιο συνηθισμένη ασθένεια των πνευμόνων, γι αυτό το είπα ...
Άβαταρ μέλους
Ελένη
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Ελένη »

Καλησπέρα αδελφή μου Δόμνα...... Ο Άγιος Παντελεήμων (27/7) για αιμορραγίες σώματος και στηθικά (όπως αναφέρεται στη λίστα που έχω). Αν τη θες πες μου.
Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.

Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

:25

Δόξα τω Θεώ!
« Ταίς των άγιων πρεσβείες, Χριστέ ό Θεός ημών, έλέησον και σώσον ημάς » Αμήν!!!

ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΑΓΙΟΙ

1. Ό Άγιος Κυπριανός, ή Άγια Ίουστίνη ή Παρθένος (2/10°υ) και ή Άγια Θωμαΐς (14/4ου),βοηθούν στην καταπολέμηση των σαρκικών πειρασμών , όλων των ειδών της μαγείας, στη λύση (διάλυση) αυτών , και εν γένει μάχονται κατά πνευμάτων ακαθάρτων.
2. Ό Άγιος Ανδρόνικος και ή Αγία Αθανασία (9/10™),βοηθούν τα ανδρόγυνα που θέλουν να έγκρατευθούν για ανώτερη πνευματική διαβίωση .
3. Ή Άγια Φωτεινή (26/2°υ), βοηθά στους πονοκεφάλους, αλλά κα ι των οργάνων της κεφαλής.
4. Ή Άγια Παρασκευή (Προστάτης των Οφθαλμιάτρων). ή Άγια Εριφύλη ( )και ό Άγ.Ίγνάτιος(20/12ου),βοηθούν σ' όλες τις ασθένειες των οφθαλμών.
5. Ό Άγιος Παντελεήμων(27/7), για αιμορραγίες του σώματος, ρινός κ.λπ. καθώς και για στηθικά.
6. Ή Άγια Δωροθέα (5/11) , για τις ασθένειες του προσώπου , και για την μη παραμόρφωση του.
7. Ή Αγία Μαγδαληνή (22/7), για την τριχόπτωση και για τους πόνους των δάκτυλων.
8. Ό Άγιος Άντίπας, (11/4) για ασθένειες οδόντων. Προστάτης άγιος . των Οδοντιάτρων .
9. Ό Άγιος Ιωάννης ό Θεολόγος, (26/9ου) για τις παθήσεις της γλώσσας , βραδυγλωσσία, τραυλότητα,
διάφορα πρηξίματα - οιδήματα και για τις αϋπνίες.
10. Ό Άγιος Παύλος ό Ομολογητής (8/30υ) για πόνους λαιμού. Άγ.Άββακούμ (2/120υ) για πόνους αυτιών.
11. Ό Άγιος Χαράλαμπος , (10/2ον), για στομαχικές και εντερικές ενοχλήσεις , λοιμώδεις νόσους, αλλά και για τις λυπηρές σκέψεις - διαλογισμούς.
12. Ό Όσιος Βασίλειος ό Άμασεύς , (20/10°υ), για ρευματισμούς , χεριών , ποδιών , μέσης , αλλά και για την απελπισία και τις απογοητεύσεις.
13. Ή Αγία Ξενία (ή οσία Ξένη), (24/1°υ), για τις παθήσεις της καρδιάς .Για κάθε είδος νευρασθενειών, εξανθημάτων. Για κάθε είδος μαγείας. Για εργασιακές επιτυχίες.
14. Ή Αγία Βαρβάρα ,(4/12ου), βοηθάει στα δερματικά (ευλογιά , ιλαρά , ανεμοβλογιά , λέπρα κ.λπ.). Επίσης βοηθάει όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο , τραίνο , αεροπλάνο , αλλά και όσους χειρίζονται κάθε μηχανοκίνητο μέσον. Προστάτιδα του "ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ" (Στράτου).
15. Ό Άγιος Θεόδωρος ό Στρατηλάτης, ( 8/2ου ), για κάθε είδους εκζέματα .
16. Ό # # ό Τήρων , (17/2ου), βοηθάει στην ανεύρεση έξαφανισθέντων προσώπων .
17. Ό Άγιος Μήνας , ( 11/11ου ), βοηθάει στον ίκτερο (την λεγομένην "χρυσήν" ). Επίσης για τηνάνεύερεση άπωλεσθέντων πραγμάτων , ή άποπλανηθέντος (ξελογιασμένο) πρόσωπο . Ακόμη προφυλάττει από πυρκαϊές και από κλέπτες.
18. Ό Άγιος Φανούριος, ( 27/8ου ), για όλα τα απολεσθέντα .
19. Ό Άγιος Τρύφων (19/4ου ), ό Άγ.Ίερόθεος ό έξ' Άθηνών (4/10ου), ό Αγ. Χαραλάμπης (10/2°υ) και ό Όσιος Σεραφείμ (8/12ου ή 6/50υ), βοηθούν για τούς κήπους , αγρούς , σπαρτά , δένδρα , φυτά , σταφυδαμπέλους κ.λπ. Ο άγιος Τρύφων είναι προστάτης και των πτηνοτρόφων .
20. Ό Άγιος Νικόλαος (6/12°υ και 20/6ου). Προστάτης των Ναυτικών , (και όσων ταξιδεύουν με πλοίο),
των χηρών , ορφανών και παρθένων. Προστατεύει από βροχή οδοιπόρους και διαλύει λογισμούς (κακούς), όσων τον επικαλούνται.
20α Και ή Αγία Άνθίπη (12/10°υ), βοηθά ορφανά, χήρες και παρθένους.
21. Ή Αγία Πολυξένη (23/90υ), βοηθάει - προστατεύει τούς εργαζομένους σε σκαλωσιές , όσους υποφέρουν από ναυτία (ταξιδεύοντας) , αλλά και εγκύους για να μην αποβάλουν.
22. Οι Άγιοι Ραφαήλ , Νικόλαος και Ειρήνη (Τρίτη της Διακαινισήμου), Άγιος Νεκτάριος (9/11ου), θεραπεύουν πολλούς ασθενείς (διαφόρων παθήσεων).
23* Ό Άγιος Στυλιανός (26/11ου) για προστασία των παιδιών , βρεφών και για απόκτηση τους. Όταν διαβάζεται ή παράκληση του άγιου, σταματούν διαπληκτισμοί αδελφών κάθε ηλικίας.
24. Ή Αγία Άννα (25/7,19/9, κ 9/12ου)και ό Άγιος Φανούριος (27/8ου),για προστασία των τέκνων γενικώς.
25. Ή Αγία Ευανθία (11/9ου), και ή Άγια Άνθια (12/10 ου, μητέρα του Άγ. Ελευθερίου ), βοηθούν τις γαλακτοτροφούσες μητέρες , καθώς και όσες απ' αυτές, πρήσκονται τα στήθη τους.
26. Ό Άγιος Ελευθέριος (15/Ι2°υ) , βοηθά την εύτοκία στις έγκυες γυναίκες.
27. Ό Άγιος Κωνσταντίνος και ή Άγια Ελένη (21/5ου), για την προστασία των συζύγων.
28. Ό Άγιος Αρτέμιος (20/12ου), για την κήλην κάθε είδους - ώς εντερικών προβλημάτων.
29. Ή Αγία Αικατερίνη (25/11ου) και ό Άγιος Θεόδωρος ό Στρατηλάτης (8/2ου), για τις παθήσεις των γυναικείων γεννητικών οργάνων.
30. Ή Άγια Δροσίς (22/3ου), για τα αφροδίσια νοσήματα .
31. Ό Αγ. Ιωάννης ό Θεολόγος (26/9ου), ή Άγ. Παρασκευή (26/7ου) και ό Αγ. Κλέαρχος ( ), βοηθούν εις τα πάσης φύσεως εγκαύματα.
32. Ό Πρωτομάρτυς Στέφανος (27/12ου), οι Άγιοι Ανάργυροι (1/11°υ) και ό Απόστολος Πέτρος(29/6ου), για τη λιθίαση των νεφρών , της χολής και της κύστεως.
33. Οι Άγιοι Ανάργυροι (1/11ου) ,για κάθε ασθένεια και ψυχοφθόρον πάθος. Προστάτες των ιατρών.
34. Ή Αγία Όλγα , για τους σεισμούς , πλημμύρες και κεραυνούς.
35 Ό Άγιος Μόδεστος(16/12ου), για τις ασθένειες των ζώων (ίππων,βοών,άγελάδων,προβάτων,αίγών κ.λπ.)
36. Ή Άγια Παρασκευή (26/7°υ), για τις συζυγικές έριδες -προστριβές (χρήσιμο να υπάρχει ή εικόνα της).
37. Ό Μέγας Βασίλειος (1/1ου), και οι άγιοι πέντε Μάρτυρες (13/Ι2°υ), για να μην πέσουμε σε αίρεση, η άλλαξοπιστίσουμε , αλλά και για πάσης φύσεως πληγές .
38. Ό Άγιος Χριστόφορος ( 9/5ου, 5/6ου, 9/11ου ), για το χαλάζι. Προστάτης των οδηγών .
39. Ό Άγιος Ευαγγελιστής Λουκάς (18/Ι1°υ ), Προστάτης των Ιατοών και των νοσηλευτών
40. Ό Άγιος Μάρκος ό κωφός, (2/1ου). Προστάτης των Κωφαλλάλων .

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΓΙΟΙ:
(Συμπληρωματική αναφορά (προσθήκη) , από το ημερολόγιο 2004 , των Πολυτέκνων Κύπρου).

1. Της Αεροπορίας Ό Αρχάγγελος Μιχαήλ, (8/11ου).
2 « Αστυνομίας Ή Άγια Ειρήνη (5/5ου) .
3 των Βοσκών Ό Άγιος Μάμας (2/9ου).
4 « Γραμμάτων Οι Άγιοι τρεις Ιεράρχες (30/1ου).
5 « Δασικών Υπαλλήλων Ό Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ (2/°υ ,19/70υ).
6 « Δικαστικών Ό Άγιος Διονύσιος ό Αρεοπαγίτης (3/10ου) „
7 « Ζαχαροπλαστών Μιχαήλ ό νεομάρτυς (10/3ου).
8 « Ηθοποιών και ανθρώπων του Θεάτρου Πορφύριος (26/2°υ) .
9 « Μαγείρων Ευφρόσυνος, ό Μάγειρος(11/9ου)
10 « Ξενοδόχων Σαμψών, (27/6°υ)·
11 « Πεζικού Γεώργιος, (23/4°υ) ·
12 « Ταχυδρομικών Ζήνων ό ταχυδρόμος (10/2ου).
13 « Τελωνειακών Απόστολος Ματθαίος, (16/11ου)
14 « Φυλακισμένων Ονήσιμος , (15/2°υ)
15 « Χρυσοχόων Άγιος νεομάρτυς Συμεών ό Τραπεζούντιος (14/8ου) και Αγ. Ανδρόνικος(9/10ου).-

« Ταίς των άγιων πρεσβείες, Χριστέ ό Θεός ημών, έλέησον και σώσον ημάς » Αμήν.

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,
Τ.Θ.50,Τ.Κ. 63086, Τηλέφ 2377 0 23179
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”