Αυτή εδώ η χώρα... είναι η γη των Ελλήνων!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B4%CE%B1
Ο πλανήτης γη χωρίς την Ελλάδα
01/30/2013
Από το Γάλλο Λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζα.
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, τη φαρμακευτική σας,
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα),
3. Από την φυσική σας, χημεία,
4. Από την αστρονομία σας,
5. Από την πολιτική σας,
6. Από την καθημερινότητα σας, διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού, που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά, και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της Ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...
ΘΑ ΠΕΙΤΕ: .
ΣΩΣΤΑ, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
'Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...
Η πρόκληση, πάντως, θα ισχύει κύριοι...!!
briefingnews.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-----------------------------------------------------
ΜΙΧΣ: ξέχασε κάτι...το ΟΡΘΟΔΟΞΟ φρόνημά μας
και το μαρτυρικά ποτισμένο χώμα μας και τα μύρια θαύματα των αγίων μας
---------------------------------------------------------------

Ο πλανήτης γη χωρίς την Ελλάδα
01/30/2013
Από το Γάλλο Λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζα.
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
1. Από την ιατρική σας, τη φαρμακευτική σας,
2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα),
3. Από την φυσική σας, χημεία,
4. Από την αστρονομία σας,
5. Από την πολιτική σας,
6. Από την καθημερινότητα σας, διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού, που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά, και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της Ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...
ΘΑ ΠΕΙΤΕ: .
ΣΩΣΤΑ, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
'Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...
Η πρόκληση, πάντως, θα ισχύει κύριοι...!!
briefingnews.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-----------------------------------------------------
ΜΙΧΣ: ξέχασε κάτι...το ΟΡΘΟΔΟΞΟ φρόνημά μας
και το μαρτυρικά ποτισμένο χώμα μας και τα μύρια θαύματα των αγίων μας
---------------------------------------------------------------
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Το μεγάλο λάθος που έκαναν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να το πιστεύουν ακόμα,
είναι ότι αυτοί μετέδωσαν το φως στην υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα με τον πολιτισμό,
τις επιστήμες και τις τέχνες τους.
Ξέχασαν όμως ότι ο ήλιος είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και με το Άγιο Βάπτισμα δια του Παρακλήτου,
μοίρασε σε όλους τους χριστιανούς το φώς Του.
Όταν οι Έλληνες το αντιληφθούν πάλι αυτό και ξαναθυμηθούν το παρελθόν και τις ρίζες τους,
τότε ο ήλιος θα λάμψει και πάλι πάνω από την Ελλάδα!
είναι ότι αυτοί μετέδωσαν το φως στην υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα με τον πολιτισμό,
τις επιστήμες και τις τέχνες τους.
Ξέχασαν όμως ότι ο ήλιος είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και με το Άγιο Βάπτισμα δια του Παρακλήτου,
μοίρασε σε όλους τους χριστιανούς το φώς Του.
Όταν οι Έλληνες το αντιληφθούν πάλι αυτό και ξαναθυμηθούν το παρελθόν και τις ρίζες τους,
τότε ο ήλιος θα λάμψει και πάλι πάνω από την Ελλάδα!
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
Γιώργο ας μην ισοπεδώνουμε την ιστορία μας σχετικά με τις μεγάλες προσφορές μας στον υπόλοιπο κόσμο
γιατί κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας εξαλείψουν.
Ας πάρουμε το παράδειγμα των Αγίων Τριών Ιεραρχών που συμφιλίωσαν τον Ελληνισμό με την Ορθοδοξία και ας κάνουμε κι εμείς
αν όχι κάτι καλύτερο... τουλάχιστον ένα copy paste.
'Ολα όμως αυτά τα τάλαντα και είναι πάμπολα προέρχονται από τον Άγιο Τριαδικό μας Θεό στον καθένα από τους δικούς μας
ανθρώπους που τα ανέδειξαν τα μοιράστηκαν, τα έδωσαν με την 'Ελληνική σφραγίδα και θα συμφωνήσω μαζί σου για το τι πρέπει
να αντιληφθούμε και να ξαναθυμηθούμε ως 'Εθνος και ως Κράτος, με αυτή τη σειρά...!
Παραθέτω το παρακάτω που μας τιμά ιδιαιτέρως γιατί είχαμε Έλληνες σαν και αυτόν τον ήρωα και μάρτυρα θα έλεγα που δυστυχώς
τον πληρώσαμε με την αχαριστία μας. Και ΑΥΤΟ ακριβώς είναι ένα μεγάλο πάθος του Ελληνικού λαού μαζί με τη διχόνοια που μας
διακρίνει όταν χαλαρώνουμε την αίσθηση της άμυνας που θα έπρεπε να προβάλουμε καθόλη την επίγεια ζωή μας γιατί μας ζώνουν
εχθροί από παντού... και αυτοί οι εχθροί δεν είναι μόνο χειροπιαστοί αλλά και άυλοι, νοεροί.
"Ἐμεῖς θ' ἀναστήσουμε μία πατρίδα πού κεφάλι θάχη τό Χριστό." Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!!!
γιατί κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας εξαλείψουν.
Ας πάρουμε το παράδειγμα των Αγίων Τριών Ιεραρχών που συμφιλίωσαν τον Ελληνισμό με την Ορθοδοξία και ας κάνουμε κι εμείς
αν όχι κάτι καλύτερο... τουλάχιστον ένα copy paste.
'Ολα όμως αυτά τα τάλαντα και είναι πάμπολα προέρχονται από τον Άγιο Τριαδικό μας Θεό στον καθένα από τους δικούς μας
ανθρώπους που τα ανέδειξαν τα μοιράστηκαν, τα έδωσαν με την 'Ελληνική σφραγίδα και θα συμφωνήσω μαζί σου για το τι πρέπει
να αντιληφθούμε και να ξαναθυμηθούμε ως 'Εθνος και ως Κράτος, με αυτή τη σειρά...!
Παραθέτω το παρακάτω που μας τιμά ιδιαιτέρως γιατί είχαμε Έλληνες σαν και αυτόν τον ήρωα και μάρτυρα θα έλεγα που δυστυχώς
τον πληρώσαμε με την αχαριστία μας. Και ΑΥΤΟ ακριβώς είναι ένα μεγάλο πάθος του Ελληνικού λαού μαζί με τη διχόνοια που μας
διακρίνει όταν χαλαρώνουμε την αίσθηση της άμυνας που θα έπρεπε να προβάλουμε καθόλη την επίγεια ζωή μας γιατί μας ζώνουν
εχθροί από παντού... και αυτοί οι εχθροί δεν είναι μόνο χειροπιαστοί αλλά και άυλοι, νοεροί.
"Ἐμεῖς θ' ἀναστήσουμε μία πατρίδα πού κεφάλι θάχη τό Χριστό." Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!!!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
"ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς"
+1
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το πρόβλημα είναι ότι...
Δεν συνάδει το παρελθόν .... με το παρόν ...
Κύριε ελέησον..
Δεν συνάδει το παρελθόν .... με το παρόν ...
Κύριε ελέησον..
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Ισως έχεις δίκιο Καπετάνιε αλλά όχι εντελώς. Το πρόβλημα είναι ότι "χαλαρώσαμε"
και όποτε ο Ελληνας χαλαρώνει την πατάει, πέφτει κατακόρυφα και γελιέται.
Οπως γνωρίζουμε από την Ιστορία μας που δε λέμε να την εμπεδώσουμε,
μόνο όταν έρχεται η καταστροφή συσπειρωνόμαστε σε προσευχή και καθαρίζει ο νους
και η ψυχή... τα Ελληνορθόδοξα γονίδια τα έχουμε... μυαλό δε βάνουμε.
και όποτε ο Ελληνας χαλαρώνει την πατάει, πέφτει κατακόρυφα και γελιέται.
Οπως γνωρίζουμε από την Ιστορία μας που δε λέμε να την εμπεδώσουμε,
μόνο όταν έρχεται η καταστροφή συσπειρωνόμαστε σε προσευχή και καθαρίζει ο νους
και η ψυχή... τα Ελληνορθόδοξα γονίδια τα έχουμε... μυαλό δε βάνουμε.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αυτή εδώ η χώρα... είναι η γη των Ελλήνων!!!
"Προτεκτοράτο" -ερμηνεία:Αυτή εδώ η χώρα... είναι η γη των Ελλήνων!!!
"Προτεκτοράτο, ονομάζεται το κράτος εκείνο, του οποίου τις υποθέσεις τις καθορίζει - διαχειρίζεται κάποιο άλλο κράτος (ή άλλα κράτη)"..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αυτή εδώ η χώρα... είναι η γη των Ελλήνων!!!
Την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου τελέστηκε μνημόσυνο για 4 κεκοιμημένους Αδελφούς μας: Χρήστος, Θεόδωρος, Θεόδωρος και Ιουλία. Μετά το πέρας της Λειτουργίας ο πρωτοπρεσβύτερος μας ενημέρωσε πως ο ένας Θεόδωρος ήταν ο Κολοκοτρώνης και το μνημόσυνο έγινε γιατί το ζήτησε ο Σύνδεσμος Αρκάδων. Χαιρέτησε μάλιστα την κίνηση αυτή λέγοντας ότι αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση για έναν Χριστιανό: Όχι μόνη η κατάθεση στεφάνου ή ο αδριάντας που ουδεμία ωφέλεια παρέχουν στην ζώσα ψυχή.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.