Γέροντας Πορφύριος

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Γέροντας Πορφύριος

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Μια ενδιαφερουσα σελιδα

http://www.porphyrios.net/

και καποιες ομιλιες που ακουσα πριν λιγο συγκινουμενος

http://img.pathfinder.gr/clubs/files/72168/1.html
aanast
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από aanast »

Άκου ,λοιπόν ,αφού σε συγκίνησε ο Γέροντας Πορφύριος: το 1989 στον Αγ. Δημήτριο [Μπραχάμι] μια οικογενειακή μας φίλη από Ωρωπό, πρότεινε στη μάνα μου να πάνε να δούνε ένα Παππούλη-μοναχό στη Μαλακάσα, που σου λεγε τι πρόβλημα έχεις ,τι πρέπει να κάνεις ,κ.λπ.==>της τα πε σαν να επρόκειτο για καφετζού..[!]
Δυστυχώς η μάνα μου δεν αξιώθηκε να πάει κι έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά το Γέροντα...
Φέτος μετά από 17 χρόνια διαβάζοντας το βιβλίο του Κλείτου Ιωαννίδη για το Γέροντα Πορφύριο κατάλαβε ποιος ήταν τελικά αυτός που δεν στάθηκε τυχερή να δει!!!
Εύχομαι να μας ενισχύει ο Πατέρας Πορφύριος με τις συνεχείς δεήσεις του στο Θεό!
vfilip
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Νιώθω τυχερός που γνώρισα αυτό τον Αγιο !

Δημοσίευση από vfilip »

Τον γέροντα Πορφύριο τον γνώρισα μια φορά όταν ήμουν στην αθήνα φοιτητής . Ζούσα μια αμαρτωλή ζωή αλλά ίσως οι προσευχές της μάνας μου με έστειλαν στο κελί του κάπου εκεί στον Ωρωπό . Οταν πήγα στο κελί του αυτός ήταν πολύ άρρωστος , ήταν ξαπλωμένος , ούτε καν δεν είχε τη δύναμη να με κοιτάξει . Ομως σα να με πέρασε από ακτινογραφία υψηλής ακρίβειας . Μου εντόπισε που είχα πρόβλημα και μου συνέστησε ένα γιατρό - ουρολόγο. Εγώ βέβαια δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά τον άκουσα και επισκέφθηκα το γιατρό . Πρέπει να ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου κ το ιατρείο του ήταν στο Κολωνάκι απέναντι απο τον Αγιο Διονύσιο . Του είπα λοιπόν ότι με έστειλε ο γέροντας , αυτός κούνησε το κεφάλι του με απορία και μου είπε "μου έχει στείλει πολλούς πελάτες και αναρωτήθηκε που τον ήξερε ο γέροντας !" . Μου έκανε μια τυπική εξέταση δεν μου βρήκε τίποτα . Επειτα από 2 μήνες αρρώστησα με μια σπάνια & σοβαρή αρρώστεια ουρολογικής φύσης.

Η ανάμνηση του Γέροντα Πορφύριου μου έχει ενδυναμώσει πολύ την πίστη μου και νιώθω πολύ τυχερός γνώρισα από κοντά ένα Αγιο με υπερφυσικό χάρισμα .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”