Δεν νιώθω καλά
Συντονιστής: Συντονιστές
Δεν νιώθω καλά
Δεν νιώθω καλά
Δεν εννοώ από θέμα υγείας σωματικής εννοώ από πνευματικής
Δεν νιώθω καλά με αυτό που γίνετε εδώ καθημερινά
Κάποτε υπήρχαν θεματολογίες που σαφώς σκανδάλιζαν αλλά δεν άφηναν μέσα μου το συναίσθημα της "κατάκρισης"
Ξαπλώνω το βράδυ για ύπνο και ξέρω πως από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν σταμάτησα να αναλύω τι έκανε ο κάθε Χριστόδουλος
Υπάρχουν τόσα θέματα , θέματα ανεργίας , θέματα πείνας , θέματα φτώχειας ,επιστημονικά διλλήματα , ενοχικά διλλήματα , εσωτερικές συγκρούσεις , προσωπικές εμπειρίες , αστεία , συνταγές , ιστορίες , εμπειρίες από ταξίδια σε θρησκευτικές τοποθεσίες , χίλια δυό
Και όμως ...... από το πρωί μέχρι το βράδυ κρίνω σε κάθε θεματολογία τι έκανε ο Χριστόδουλος και ο Βαρθολομαίος με τον Πάπα και ποιός θα πάει στην ενορία του άλλου
Κουράστηκα
Η φωνή μέσα μου μου λέει ότι το παράκανα
Νιώθω ότι το παράκανα
Βαρέθηκα να βλέπω παλαιοημερολογίτες σαν άλλους δον Κιχώτες να παλεύουν με ανύπαρκτους ανεμόμυλους
Βαρέθηκα να βλέπω απολογητική διάθεση για την πίστη μας σε ένα φόρουμ που θα έπρεπε να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟ για τα πιστεύω του και όχι απολογητικό
Συγκαταβατικό ναι απολογητικό όχι
Η Ορθοδοξία μας είμαστε όλοι εμείς
Από τον πιο αμαρτωλό μέχρι τον πιο πνευματικό άνθρωπο
Από τον πιο απλό ιερέα μέχρι τον Βαρθολομαίο και τον Χριστόδουλο και τον Πατήρ Μεταλληνό και δυστυχώς και τον Παπατσάκαλο
Το είπαμε το αναλύσαμε . Είμαστε εναντίον της ένωσης με τους παπικούς , άλλοι για τους Χ λόγους άλλοι για τους Ψ άλλοι δεν φοβούνται την ένωση αν δεν υποχωρήσουμε άλλοι θέλουν να γίνουν οι παπικοί Ορθόδοξοι και άλλοι δεν πιστεύουν ότι θα γίνουν ποτέ
Δεν δίνουμε κανένα σεβασμό στις προφητείες , δεν δίνουμε κανένα σεβασμό στο ότι μπορεί να μην είναι όλα τόσο καχύποπτα όπως τα βλέπουμε πάντα
Με κούρασε αυτή η μόνιμη καθημερινή κριτική και θα προσπαθήσω να μην ξαναγράψω σε θεματολογία που αφορά κριτική ιερέων και μοναχών
Θα προσπαθήσω να πλουτίσω το φόρουμ με θέματα που απασχολούν και αφορούν την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ζωή και όχι την ζωή του κάθε ιερέα που θέλει να ανέβει στην υπόληψη του Πάπα ή του Πατριάρχη
Ναι ....... τα έχουν καταφέρει και δεν τους χωνεύω
Κάποτε τους έβλεπα και πήγαινα και τους φιλούσα το χέρι
Πλέον δεν μου βγαίνει
Αλλά από την άλλη αυτή η μόνιμη κριτική σε ιερείς και σε μοναχούς και και και και , με έχει ενοχλήσει και δε μπορώ άλλο να την ακολουθήσω
Εγώ αλλάζω θεματολογία
Οποιος νομίζει ότι συμφωνεί μπορεί να βοηθήσει και αυτός στην αλλαγή του κλίματος ( ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!!! ) αλλά του τρόπου που γίνετε η κριτική
Ευχαριστώ
Δεν εννοώ από θέμα υγείας σωματικής εννοώ από πνευματικής
Δεν νιώθω καλά με αυτό που γίνετε εδώ καθημερινά
Κάποτε υπήρχαν θεματολογίες που σαφώς σκανδάλιζαν αλλά δεν άφηναν μέσα μου το συναίσθημα της "κατάκρισης"
Ξαπλώνω το βράδυ για ύπνο και ξέρω πως από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν σταμάτησα να αναλύω τι έκανε ο κάθε Χριστόδουλος
Υπάρχουν τόσα θέματα , θέματα ανεργίας , θέματα πείνας , θέματα φτώχειας ,επιστημονικά διλλήματα , ενοχικά διλλήματα , εσωτερικές συγκρούσεις , προσωπικές εμπειρίες , αστεία , συνταγές , ιστορίες , εμπειρίες από ταξίδια σε θρησκευτικές τοποθεσίες , χίλια δυό
Και όμως ...... από το πρωί μέχρι το βράδυ κρίνω σε κάθε θεματολογία τι έκανε ο Χριστόδουλος και ο Βαρθολομαίος με τον Πάπα και ποιός θα πάει στην ενορία του άλλου
Κουράστηκα
Η φωνή μέσα μου μου λέει ότι το παράκανα
Νιώθω ότι το παράκανα
Βαρέθηκα να βλέπω παλαιοημερολογίτες σαν άλλους δον Κιχώτες να παλεύουν με ανύπαρκτους ανεμόμυλους
Βαρέθηκα να βλέπω απολογητική διάθεση για την πίστη μας σε ένα φόρουμ που θα έπρεπε να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟ για τα πιστεύω του και όχι απολογητικό
Συγκαταβατικό ναι απολογητικό όχι
Η Ορθοδοξία μας είμαστε όλοι εμείς
Από τον πιο αμαρτωλό μέχρι τον πιο πνευματικό άνθρωπο
Από τον πιο απλό ιερέα μέχρι τον Βαρθολομαίο και τον Χριστόδουλο και τον Πατήρ Μεταλληνό και δυστυχώς και τον Παπατσάκαλο
Το είπαμε το αναλύσαμε . Είμαστε εναντίον της ένωσης με τους παπικούς , άλλοι για τους Χ λόγους άλλοι για τους Ψ άλλοι δεν φοβούνται την ένωση αν δεν υποχωρήσουμε άλλοι θέλουν να γίνουν οι παπικοί Ορθόδοξοι και άλλοι δεν πιστεύουν ότι θα γίνουν ποτέ
Δεν δίνουμε κανένα σεβασμό στις προφητείες , δεν δίνουμε κανένα σεβασμό στο ότι μπορεί να μην είναι όλα τόσο καχύποπτα όπως τα βλέπουμε πάντα
Με κούρασε αυτή η μόνιμη καθημερινή κριτική και θα προσπαθήσω να μην ξαναγράψω σε θεματολογία που αφορά κριτική ιερέων και μοναχών
Θα προσπαθήσω να πλουτίσω το φόρουμ με θέματα που απασχολούν και αφορούν την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ζωή και όχι την ζωή του κάθε ιερέα που θέλει να ανέβει στην υπόληψη του Πάπα ή του Πατριάρχη
Ναι ....... τα έχουν καταφέρει και δεν τους χωνεύω
Κάποτε τους έβλεπα και πήγαινα και τους φιλούσα το χέρι
Πλέον δεν μου βγαίνει
Αλλά από την άλλη αυτή η μόνιμη κριτική σε ιερείς και σε μοναχούς και και και και , με έχει ενοχλήσει και δε μπορώ άλλο να την ακολουθήσω
Εγώ αλλάζω θεματολογία
Οποιος νομίζει ότι συμφωνεί μπορεί να βοηθήσει και αυτός στην αλλαγή του κλίματος ( ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!!! ) αλλά του τρόπου που γίνετε η κριτική
Ευχαριστώ
Re: Δεν νιώθω καλά
[quote="lovethink"]Δεν νιώθω καλά
Ευχαριστώ[/quote]
Δεν νιώθω καλά
καλημερα Lovething
και εγω ετσι εννοιωσα εχθες μετα απο την τοποθετηση μου στο που ηταν η εκκλησια και την απαντηση που διαβασα.,μαλιστα αποφασισα σιωπηλα μεσα μου σαν κανονας μου να μην μετεχω σε ποστ αναλογο ...
και εγραψα στις συνταγες,στον κινηματογραφο,και ισως σε οτι αλλο θεμα αναλαφρο γραψετε η γραψω εγω...
προχωρα να παμε στον φαρο μου..εχει λιακαδα εξω.....
σηκω...παρε και τον μουργο σου μαζι(χι χι χι χι )
Ευχαριστώ[/quote]
Δεν νιώθω καλά
καλημερα Lovething
και εγω ετσι εννοιωσα εχθες μετα απο την τοποθετηση μου στο που ηταν η εκκλησια και την απαντηση που διαβασα.,μαλιστα αποφασισα σιωπηλα μεσα μου σαν κανονας μου να μην μετεχω σε ποστ αναλογο ...
και εγραψα στις συνταγες,στον κινηματογραφο,και ισως σε οτι αλλο θεμα αναλαφρο γραψετε η γραψω εγω...
προχωρα να παμε στον φαρο μου..εχει λιακαδα εξω.....
σηκω...παρε και τον μουργο σου μαζι(χι χι χι χι )
Μαζί σου Lovethink και να σου πω την αλήθεια με καίνε περισσότερο ζητήματα όπως:
1.Ο λόφος σκουπιδιών που έχει μαζευτεί ακριβώς απέναντι από το παράθυρό μου και δεν μπορώ να το ανοίξω
2. Η αλλαγή του κλίματος που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι επιπτώσεις θα έχει
3.Μια εκπομπή που είδα εχθές σχετικά με τα αυτιστικά παιδιά τα οποία στην κυριολεξία δεν έχουν καμία θέση σε αυτή την κοινωνία μετά τον θάνατο των γονιών τους
4.Αν Ο Σ.Ρουβάς θα γυρίσει την ταινία ή όχι,έχω πολύ αγωνία γι αυτό το θέμα.( α sorry αυτό πάει σε άλλο forum
)
Buenas dias amigos!
1.Ο λόφος σκουπιδιών που έχει μαζευτεί ακριβώς απέναντι από το παράθυρό μου και δεν μπορώ να το ανοίξω
2. Η αλλαγή του κλίματος που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι επιπτώσεις θα έχει
3.Μια εκπομπή που είδα εχθές σχετικά με τα αυτιστικά παιδιά τα οποία στην κυριολεξία δεν έχουν καμία θέση σε αυτή την κοινωνία μετά τον θάνατο των γονιών τους
4.Αν Ο Σ.Ρουβάς θα γυρίσει την ταινία ή όχι,έχω πολύ αγωνία γι αυτό το θέμα.( α sorry αυτό πάει σε άλλο forum
Buenas dias amigos!
Re: Δεν νιώθω καλά
χαχχαχαχαχαDirfys έγραψε: σηκω...παρε και τον μουργο σου μαζι(χι χι χι χι )
-
katerina71
- Συστηματικός Αποστολέας

Μακάρι γενικότερα η ζωή μαας, η καθημερινότητά μας, η ενέργειά μας να πήγαινε σε τέτοια θέματα, όπως είπε η Maria78. Μακάρι να μην ασχολιόμουν καθημερινά με το τι αγόρασες, τι έκανες κια τι είπες.
Μακάρι να χαιρόμουν με την επιτυχία σου, με την ευτυχία σου.
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό, που δυστυχώς απασχολεί μόνο τον στενό οικογενειακό κύκλο (μιλάω από ιδία πείρα) και μέχρι εκεί. Μη σου πω ότι χαίρομαι κιόλας να έχεις τέτοια προβλήματα στο σπίτι σου!
Μακάρι να χαιρόμουν με την επιτυχία σου, με την ευτυχία σου.
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό, που δυστυχώς απασχολεί μόνο τον στενό οικογενειακό κύκλο (μιλάω από ιδία πείρα) και μέχρι εκεί. Μη σου πω ότι χαίρομαι κιόλας να έχεις τέτοια προβλήματα στο σπίτι σου!
δεν νιώθω καλά
Μάνο για να νιώσεις καλύτερα
ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΔΟΞΑΣΑΤΕ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΥΨΩΘΗΤΕ
ΑΣΑΤΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΠΑΣΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΕΝ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΥΜΝΗΣΑΤΕ ΛΑΟΙ ΟΤΙ ΔΕΔΟΞΑΣΤΑΙ
Να μπούμε και εμεις στο εορταστικό και χαρμόσυνο πνευμα των Χριστουγέννων
Αλήθεια τι γίνετε με την ιδέα του Αναστάση για κάποια προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη ? οι ημέρες το καλούν .ας κάνουμε κάτι .μην αναλωνόμαστε μόνο σε λόγια και τσιτάτα .ας οργανωθουμε παιδιά .
ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΔΟΞΑΣΑΤΕ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΥΨΩΘΗΤΕ
ΑΣΑΤΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΠΑΣΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΕΝ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΥΜΝΗΣΑΤΕ ΛΑΟΙ ΟΤΙ ΔΕΔΟΞΑΣΤΑΙ
Να μπούμε και εμεις στο εορταστικό και χαρμόσυνο πνευμα των Χριστουγέννων
Αλήθεια τι γίνετε με την ιδέα του Αναστάση για κάποια προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη ? οι ημέρες το καλούν .ας κάνουμε κάτι .μην αναλωνόμαστε μόνο σε λόγια και τσιτάτα .ας οργανωθουμε παιδιά .
ΡΑΧΗΛ
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Φίλε lovethink συμφωνώ μαζί σου αν και προηγήθηκα με αντίστοιχες δημοσίευσεις κατά μία μέρα.Αδέλφια θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι:
Είναι το τρίτο topic που μπαίνω και βλέπω μια ατέλειωτη γκρίνια και κριτική για τους πάντες και τα πάντα κι ιδιαίτερα για τους κληρικούς.
Αυτή η κατάσταση δε με εκφράζει καθόλου σαν Χριστιανό. Εγώ νόμιζα ότι εδώ θα συζητούσαμε για πνευματικά θέματα. Θα ανταλάσσαμε απόψεις για το πως μπορούμε να πλησιάσουμε περισσότερο στο Χριστό. Νόμιζα....
Φαίνεται πως έκανα λάθος. Φαίνεται πως όλοι μας προτιμάμε να ασκούμε στους άλλους εύκολη κριτική για να δικαιολογούμε τα δικά μας λάθη.
Πραγματικά από δω και μπρος θ΄αντιδράσω και καλώ όσους συμφωνούν μαζί μου να κάνουν το ίδιο. Θα παίρνω μέρος μόνο σε συζητήσεις που εκφράζουν κάτι θετικό, που αναζητούν την αλήθεια, που μας ανεβάζουν και δεν μας κατεβάζουν
Να λοιπόν που σιγά σιγά καταλαβαίνουμε όλο και περισσότεροι ότι έχουμε ξεφύγει από το σκοπό αυτού του forum.
Εμπρός να ξεκινήσουμε από τώρα να βάζουμε θέματα εποικοδομητικά που να μας προάγουν πνευματικά και να διατηρήσουμε το επίπεδο που αξίζει σ΄ενα Ορθόδοξο Χριστιανικό forum.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nkope την Πέμ Δεκ 14, 2006 11:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.