τίποτα που να μην ξέρετε ήδη...

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

τίποτα που να μην ξέρετε ήδη...

Δημοσίευση από umarth »

απλά για να μην το ψάχνετε κάθε φορά που σας ρωτάνε...
μα καλά υπάρχουν τέτοια πράγματα...

http://www.verichipcorp.com/content/com ... mplantable
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφάλαιον Δ' 10
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα, που να μιλά γιά το κάκιστο τέλος που θα έχει ο αντίχριστος και όλοι οι άθεοι συνεργάτες του, όπως αυτό περιγράφεται στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή και στούς Αγίους τής Εκκλησίας;
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από umarth »

Προφανώς η ερώτηση ήταν ρητορική....

Αν πάλι δεν ήταν....η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει κάποια τέτοια σελίδα, εκτός από ανούσιες και επιπόλαιες ερμηνείες (εικονογραφημένες) της Αποκάλυψης (από «διαφωτισμένους» προτεστάντες (γελάμε τώρα και λυπόμαστε ακριβώς μετά))... όπου ναι, στο τέλος δείχνουν την επικράτηση του Χριστού και την πτώση του Αντίχριστου. Άρα το τέλος του και ότι συνεπάγεται με αυτό. Αλλά αν βλέπεις dragons a la Eragon και τους νικητές σαν τον Gandalf… ε μάλλον υπάρχει πρόβλημα, και τι να την κάνεις τέτοια σελίδα?!

Συγχωρέστε με :oops:
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφάλαιον Δ' 10
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”