To φόρουμ δεν έχει πια EDIT-επεξεργασία
Ετσι και κάνουμε ποστ αυτό που θα πούμε τελείωσε
Αν πληγωθεί κάποιος πληγώθηκε
Αν γελάσει γέλασε
Αν συκοφαντηθεί συκοφαντήθηκε
Κάπως έτσι είναι και η ζωή μας
Χωρίς EDIT
Ετσι και πούμε κάτι στον διπλανό μας αν τον πληγώσουμε τον πληγώσαμε
Αντε και μετάνιωσες άντε και τον στεναχώρησες , άντε και του είπες συγνώμμη
Οι τρύπες από τα καρφιά μένουν , οι ουλές μένουν
Η συγνώμμη δεν επαναφέρει το δέρμα στην αρχική του μορφή
Πόσο πρέπει να θρηνήσουμε για τα EDIT που δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε πριν πούμε ή κάνουμε κάτι
Για αυτό ...... πόση σκέψη θέλει πριν πούμε ή κάνουμε κάτι ...
Τα EDIT της ζωής μας
Συντονιστής: Συντονιστές
- nhfaliamethh
- Έμπειρος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ο γέροντας Σωφρόνιος έλεγε στο βιβλίο αγώνας Θεογνωσιας
οτι το παρελθον δεν μπορει να αλλαξει..ομως μπορουμε να αλλαξουμε
τη βαρυτητα των λαθων μας με την αλλαγη της συμπεριφορας μας!
θα ψαξω να το βρω όπως το λεει ειναι ομορφο κομματι,
ολο αισιοδοξια για το μελλον αλλα και με παρηγορια για το παρελθον!

οτι το παρελθον δεν μπορει να αλλαξει..ομως μπορουμε να αλλαξουμε
τη βαρυτητα των λαθων μας με την αλλαγη της συμπεριφορας μας!
θα ψαξω να το βρω όπως το λεει ειναι ομορφο κομματι,
ολο αισιοδοξια για το μελλον αλλα και με παρηγορια για το παρελθον!
Μού δίνεται η ευκαιρία να ξαναπώ, κάτι που είχε αναφέρει ο Χαρισματούχος Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Σαχάρωφ τού Έσσεξ :
Γνώρισε ο Γέροντας Σωφρόνιος ένα Μοναχό, ο οποίος μετά από είκοσι ( ή τριάντα, δεν θυμάμαι καλά ) χρόνια Μοναχικής ζωής, ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Είναι πολύ πιθανό, ότι εκείνος ο Μοναχός, ήταν ο ίδιος ο Χαρισματούχος Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος.
Γνώρισε ο Γέροντας Σωφρόνιος ένα Μοναχό, ο οποίος μετά από είκοσι ( ή τριάντα, δεν θυμάμαι καλά ) χρόνια Μοναχικής ζωής, ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Είναι πολύ πιθανό, ότι εκείνος ο Μοναχός, ήταν ο ίδιος ο Χαρισματούχος Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
-
GiorgosDuess
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: N
Και να'ξερες όμως και πόσο έχω παρεξηγηθεί για τον αυθορμητισμό μου και την ανάγκη μου να λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να βουτάω τη γλώσσα στο μυαλόGiorgosDuess έγραψε:Poso Poiitikos eisai kai poso Realistis synama thetontas etsi to thema auto...
Προτιμώ τα λάθη μου να είναι αληθινά από τα σωστά που ψεύτικα θα υπερασπιστώ αφού δεν κατάφερα να τα τηρήσω
- nhfaliamethh
- Έμπειρος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
"to parelthon omws san gegonos den diagrafetai apo ti zwh.mporoume
na to kalipsoume me ti metanoia,na to katastisoume anisxuro apenanti stin aiwniothta,alla ws istoriko gegonos menei oristikws ametablito.
den eimai bebaia o prwtos ston opoio elaxe na aisthanthei ntropi gia to parelthon tou,gia kapoio akairo logo pou eipe i egrapse.alla kai se auto briskw hdh kapoia ikanopoihsh oti estw kai sta xronia pou akolouthisan mou dothike h eukairia na analogisthw ta lathi pou ekana nwritera."
apo to biblio agwnas Theognwsias tou arximandrith Swfroniou sel.17
sugnwmi gia tous latinikous xarakthres...apla den exei ellhnikous to
kompiouter pou grafw twra..
kalh sunexeia kai kalh dunamh se olous!
na to kalipsoume me ti metanoia,na to katastisoume anisxuro apenanti stin aiwniothta,alla ws istoriko gegonos menei oristikws ametablito.
den eimai bebaia o prwtos ston opoio elaxe na aisthanthei ntropi gia to parelthon tou,gia kapoio akairo logo pou eipe i egrapse.alla kai se auto briskw hdh kapoia ikanopoihsh oti estw kai sta xronia pou akolouthisan mou dothike h eukairia na analogisthw ta lathi pou ekana nwritera."
apo to biblio agwnas Theognwsias tou arximandrith Swfroniou sel.17
sugnwmi gia tous latinikous xarakthres...apla den exei ellhnikous to
kompiouter pou grafw twra..
kalh sunexeia kai kalh dunamh se olous!