Περι Ορθοδόξων, Κ.Ο.Χ. και Γ.Ο.Χ.

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Κλειδωμένο
konstantinoupolitis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: Τετ Ιαν 17, 2007 6:00 am
Τοποθεσία: Μακεδονία

Περι Ορθοδόξων, Κ.Ο.Χ. και Γ.Ο.Χ.

Δημοσίευση από konstantinoupolitis »

Το κείμενο αυτό το έγραψα εχθές ως απάντηση σε θέμα που ως συνήθως κλειδώθηκε. Θεωρώ προσωπικά πως ξεφεύγει κατα πολύ απο την προσωπική του διάσταση και γι΄αυτό ανοίγω νέα δημοσίευση, θεωρώντας ότι αφορά και άλλους.

Δεν επιθυμώ να μπεί ξανά, χωρίς να ερωτηθώ καν, στο κλειστό forum. Δεν καθόμαστε να φάμε τις ώρες μας, για να μετατιθέμεθα με ένα πάτημα όπου ο καθε συντονιστής νομίζει. Αν ήθελα να γράψω γι΄αυτό στο κλειστό forum, θα συνέχιζα να το γράφω στο κλειστό forum.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1347
Εγγραφή: Σάβ Απρ 08, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Κωνσταντίνε θα μπορούσες να ρωτήσεις τι έγινε η χτεσινή σου δημοσίευση. Λοιπόν τη μετέφερα στο ανοιχτό θέμα περί του ουνιτικού συνεδρίου όπου θα μεταφέρω και τη σημερινή. Δεν είναι σωστό η αντιπαράθεση σου σε προσωπικό επίπεδο με τα άλλα δυο μέλη να συνεχιστεί στο ανοιχτό forum, η διεύθυνση είναι:

http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... pic&t=4385

Είναι αδύνατον, λόγω χρόνου, κάθε φορά που κάποιος δημοσιεύει ένα θέμα που ξεφεύγει απ΄τα όρια που έχουμε βάλει ή ανοίγει νέο θέμα, ενώ υπάρχει ήδη παρόμοιο ανοιχτό να του στέλνω pm για να το μετακινήσω. Φίλε Κωνσταντίνε, θα πρέπει ν' αποδεχθείς κι εσύ ότι υπόκεισαι στην κρίση των συντονιστών, όσον αφορά το περιεχόμενο και των τόπο των δημοσιεύσεών σου, όπως όλα τ΄άλλα μέλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”