π.Μάξιμος + Αντίχριστος

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Dimitra1987k
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

π.Μάξιμος + Αντίχριστος

Δημοσίευση από Dimitra1987k »

Σας χαιρετώ. Δεν έβαλα αυτό το θέμα ως πνευματικό ερώτημα προς τον πατέρα Αντώνιο γιατι θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας γνώμη, τον πατέρα Αντώνιο θα τον ρωτήσω από κόντα για το συγκεκριμένο θέμα. Έχει κάποιος από εσάς παρακολουθησει τον πατέρα Μαξιμό να μιλάει στην τηλεοραση για την έλευση του Αντιχρίστου και τη Δευτέρα Παρουσία; Υποστηρίζει ότι έχει προσδιορίσει συμφωνα με προφήτες και γραφές ότι ο Αντιχριστος έχει γεννηθει το 1983 και θα δράσει το 2013 και στις... 25-03-2020 θα έχουμε τη Δευτέρα παρουσία. Μου κάνει εντύπωση το ότι είναι απολυτος όπως λέει και σίγουρος. Δε μου φαίνεται κανείς τρελός όμως είναι δυνατόν να ισχείει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που οίδιος οΧριστός είπεότι δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει; Ποία η γνώμη σας;;;
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: π.Μαξιμος+Αντιχριστος

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Dimitra1987k έγραψε: ο Αντιχριστος έχει γεννηθει το 1983 και θα δράσει το 2013 και στις... 25-03-2020 θα έχουμε τη Δευτέρα παρουσία.
25/03/2018 ειχε πει !

Και για να γελασουμε λιγο

http://www.youtube.com/watch?v=PgZQdYWNNzI

Μη πεσετε να με φατε γι'αστειο το'βαλα !
Dimitra1987k
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Dimitra1987k »

Αν μη τι αλλο "έπιασα" το 25-03..... Τί
να πω...
tinios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: π.Μαξιμος+Αντιχριστος

Δημοσίευση από tinios »

Οι προφητείες, είναι σαφές ότι δίνονται απ' τον Θεό, με σκοπό να προειδοποιήσουν τους πιστούς, για κάποια γεγονότα σωτηριολογικής σημασίας.
Το να προσπαθεί κάποιος, να προσεγγίσει, τα σημεία των καιρών εκπληρώσεως τους, είναι ίσως θεμιτό, με την απαραίτητη προυπόθεση να γίνεται κατόπιν θερμής προσευχής και με φόβο Θεού.
Σίγουρα το να θέτεις συγκεκριμένες ημερομηνίες, όταν αυτές δεν αναφέρονται ρητά στις προφητείες, οδηγεί στην απαξίωση τους, όταν οι προβλέψεις, δεν επαληθευτούν.
Ο π. Μάξιμος, με αυτήν την απολυτότητα στις απόψεις του, δεν θέτει μόνο τον εαυτό του σε κρίση αξιοπιστίας, αλλά σαν ηγούμενος μονής, όλη την Εκκλησια.
Έχω την γνώμη, πως η διοικούσα Εκκλησια, πρέπει να πάρει θέση. :wink:
Ο Κύριος εβασίλευσεν, ευπρέπειαν ενεδύσατο.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Καλή Σαρακοστή
akritas
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από akritas »

Κατά την γνώμη μου η ιστορία του παπά Μάξιμου είναι γεγονός τραγελαφικό. Τι να πείς; Πως ένας απλός κληρικός κατάφερε να προφητεύψει την έλευση του Αντίχριστου και την Δευτέρα Παρουσία... Την στιγμή που ο ίδιος ο πάτερ Παίσιος περιορήστηκε στο να πεί πως είμαστε η γενιά της Αποκάλυψης!!! Μήπως να μας πεί και την ώρα; Να ξέρουμε βρε αδερφέ τι να φορέσουμε!!! :lol: :lol: :lol:
IOANNISBATATZHS
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από IOANNISBATATZHS »

μετά την παράδοση της Βασιλευούσης στους Έλληνες, θα ύπαρξει είρήνη 33 έτη. Τόσο προσδιορίζεται και η ηλικία που θα χει ο εκπτωτος εκείνη την εποχή. Τότε θα υπάρξει το ΤΕΛΟΣ ! Τι έχει γίνει μέχρι τώρα ;

Τίποτα ! Κατά συνέπειαν, 99,9 % ο αντίχριστος δεν έχει ακόμη ΦΤΙΑΧΤΕΙ !

Ο πατήρ Μάξιμος δεν την ασπάζεται την προφητεία της παράδοσης της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ;

Μύλος ! Τρέχα Γύρευε....
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

Μια μέρα τον ρώτησα στο κελί του: «Γέροντα, πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το 666, για την έλευση του αντίχριστου, που πλησιάζει –μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι ήδη ήλθε–, για το ηλεκτρονικό χάραγμα του δεξιού χεριού ή του μετώπου, για τη σύγκρουση Χριστού και αντίχριστου και τη συντριβή του τελευταίου, για τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Εσείς, τι λέτε γι’ αυτά;» Ο Γέροντας απάντησε: «Τι να πω; Εγώ δεν λέω ότι είδα την Παναγία, ότι θα γίνει πόλεμος και άλλα τέτοια. Ξέρω ότι θα έρθει ο αντίχριστος, ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, αλλά πότε δεν ξέρω. Αύριο; μετά χίλια χρόνια; δεν ξέρω. Όμως δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Διότι ξέρω, ότι η ώρα του θανάτου είναι για τον καθένα μας η Δευτέρα ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κυρίου. Και η ώρα αυτή είναι πολύ κοντά».

Γέροντος Πορφυρίου Ανθολόγιο Συμβουλών, δ΄ έκδοση, Οκτώβριος 2003, σελ. 71-72 [Γ 290π.]
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

προσωπικως θεωρω οτι οσο ανοητο ειναι το να προκαθορισεις ποτε θα γινει η 2α του κυριου παρουσια,αλλο τοσο ανοητο ειναι να αρνηθεις την ως ανω προκεκαθορισμενη στιγμη....και τουτο διοτι ακριβως δεν μπορουμε να γνωριζομε...!το λεει ο ιδος ο χριστος εξαλλου-δεν χρειαζεται αλλο αντεπειχηρημα νομιζω! :)
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΥΙΟΣ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΜΑΞΙΜΟ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ?
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”