AnastasiaD έγραψε:
Ναι ενταξει Ηρθε ο Χριστος και μας εσωσε βοηθεια μας
Εγω θα φροντισω να σωσω μονη μου τη ζωη μου γιατι αμα θ ζητησω βοηθεια δε ξερω αμα θα μου ερθει ακριβως την ωρα που θα τη ζητησω....αμα δε με βοηθησουν οι γυρω μου (και μη μου πειτε οτι τους στελνει ολους ο Θεος γιατι ξερω χριστιανους που μονο χριστιανοι δεν ειναι, μαλλον αντιχριστοι...)
Μα δεν μιλάμε για τη ζωή αυτή Αναστασία, τί νόημα έχει άλλωστε αν ζήσεις 50 χρόνια η 100. Φαίνεται είσαι πολύ νεότερη και νομίζεις ότι μπροστά σου απλώνεται το άπειρο! Είναι πολύ σύντομη η ζωή και μπορεί η δική σου να είναι πιο σύντομη από τη δική μου!
Εδώ μιλάμε (προσπαθούμε!) για την αιώνια ζωή. Γι αυτό ήρθε ο Χριστός και δεν ήρθε για να μας μάθει να πιάνουμε τις ευκαιρίες στην επίγεια ζωή.
Γι αυτό και όσοι τον γνώρισαν πραγματικά τα εγκατέλειψαν όλα και φύγαν στις σπηλιές... Χριστιανός δεν είναι όποιος λέει ότι είναι Χριστιανός (ορθά αναφέρθηκες σε "χριστιανούς" αντίχριστους!) αλλά όποιος εφαρμόζει όσα είπε ο Χριστός.
Από αυτά που γράφεις συμπεραίνω ότι δεν Τον γνώρισες σαν Θεό. Τον γνώρισες
ίσως σαν θρησκεία, αλλά ο Θεός είναι κάτι άλλο...Ο Θεός δεν είναι μόνον για τους Χριστιανούς, όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά Του και όλοι υπόκεινται στους πνευματικούς νόμους που έθεσε, είτε το θέλουν είτε όχι, είτε το καταλαβαίνουν ειτε όχι...