Κοίμηση πνευματικού και αναζήτηση νέου!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
thomas25
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κοίμηση πνευματικού και αναζήτηση νέου!
Γεια σας!! είμαι νέος στο site και σας χαιρετώ όλους!!
όπως καταλάβατε και στον τίτλο μου ο πνευματικός μου κοιμήθηκε.... τώρα εχω μείνει χωρίς πνευματικό πολλούς μήνες... ξέρετε κανένα από αθήνα?
(οχι ΓΟΧ).
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
όπως καταλάβατε και στον τίτλο μου ο πνευματικός μου κοιμήθηκε.... τώρα εχω μείνει χωρίς πνευματικό πολλούς μήνες... ξέρετε κανένα από αθήνα?
(οχι ΓΟΧ).
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

αγαπητε μοι φιλε,
ειναι πολυ προσωπικο το θεμα του ποιος πνευματικος μας αναπαυει.κανεις δν μπορει να εξηγησει π.χ. γτ τον αναπαυει ο δεινα πνευματικος και οχι ο ταδε.ειναι κατι πολυ βαθεια μεσα μας!γνωμη μου ειναι να βρεις ενα πνευματικο οσο γινεται πιο κοντα στο σπιτι σου ,ει δυνατον,ουτως ωστε η αποσταση να μη γινεται προσκομμα ευκολο στην μεταβαση σου στον πνευματικο!
υπαρχουν παρα πολλοι καλοι και εμπειροι πνευματικοι στην αθηνα.και μαλιστα "κρυμμενοι" στις ενοριες του-δηλ.χωρις να εχει απλωθει η φημη τους για καποιο λογο...!
σου συνιστω τους εξης
π.Γαβριηλ στο παρεκκλησιο του αγ.ανδρεου στην πλ.Αμερικης(οδ.Λευκωσιας)
π.Σαραντης Σαραντος κοιμηση θεοτοκου Αμαρουσιου
π.Θεμιστοκλης αγ.Ελευθεριου Αχαρνων(πλησιον ηλεκτρικου σταθμου"αγ.Ελευθεριος")
π.Χρυσοστομος Παπαθανασιου αγ.Παρασκευης ομωνυμου δημου
π.Κων/νος στην Αγ.Μαρινα Ιλισσιων
π.Γεωργιος κ π.Σαββας στον Αγ.Γερασιμο Ιλισσιων
και αλλοι παρα πολλοι καλοι ,διακριτικοι και εμπειροι πνευματικοι,"ων ουκ εστιν αριθμος"υπαρχουν στην αθηνα.σχεδον σε καθε ναο υπαρχει καποιος καλος πνευματικοςαν θελεις ,πες μας την περιοχη σου ,να ρωτησουμε και να μαθουμε για την συγκεκριμενη περιοχη για τους λογους που προανεφερα.
καλον αγωνα
ειναι πολυ προσωπικο το θεμα του ποιος πνευματικος μας αναπαυει.κανεις δν μπορει να εξηγησει π.χ. γτ τον αναπαυει ο δεινα πνευματικος και οχι ο ταδε.ειναι κατι πολυ βαθεια μεσα μας!γνωμη μου ειναι να βρεις ενα πνευματικο οσο γινεται πιο κοντα στο σπιτι σου ,ει δυνατον,ουτως ωστε η αποσταση να μη γινεται προσκομμα ευκολο στην μεταβαση σου στον πνευματικο!
υπαρχουν παρα πολλοι καλοι και εμπειροι πνευματικοι στην αθηνα.και μαλιστα "κρυμμενοι" στις ενοριες του-δηλ.χωρις να εχει απλωθει η φημη τους για καποιο λογο...!
σου συνιστω τους εξης
π.Γαβριηλ στο παρεκκλησιο του αγ.ανδρεου στην πλ.Αμερικης(οδ.Λευκωσιας)
π.Σαραντης Σαραντος κοιμηση θεοτοκου Αμαρουσιου
π.Θεμιστοκλης αγ.Ελευθεριου Αχαρνων(πλησιον ηλεκτρικου σταθμου"αγ.Ελευθεριος")
π.Χρυσοστομος Παπαθανασιου αγ.Παρασκευης ομωνυμου δημου
π.Κων/νος στην Αγ.Μαρινα Ιλισσιων
π.Γεωργιος κ π.Σαββας στον Αγ.Γερασιμο Ιλισσιων
και αλλοι παρα πολλοι καλοι ,διακριτικοι και εμπειροι πνευματικοι,"ων ουκ εστιν αριθμος"υπαρχουν στην αθηνα.σχεδον σε καθε ναο υπαρχει καποιος καλος πνευματικοςαν θελεις ,πες μας την περιοχη σου ,να ρωτησουμε και να μαθουμε για την συγκεκριμενη περιοχη για τους λογους που προανεφερα.
καλον αγωνα
-
katerina71
- Συστηματικός Αποστολέας

-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου καλά κάμνεις και αναζητάς Πνευματικό ο οποίος θα είναι και Συνοδοιπόρος σου,σαν ελάχιστη συμβούλη που μπορώ να σου δώσω είναι, ο Πνευματικός που θα βρείς κατά πρώτον να σε αναπαύει και κατά δεύτερον να σε αισθάνεται είς τα πνευματικά αλλά και στα καθημερινά σου προβλήματα να ειναι συναγώνιστης με έσενα! Χαίρε εν Κυρίω πάντοτε Αμήν!
Φιλοι μου γεια σας, θα ηθελα λιγη βοηθεια στην αναζητηση πνευματικου. Ειμαι νεος σε ηλικια και δεν ειχα ποτε πριν πνευματικο ουτε εχω εξομολογηθει ποτε ως τωρα.. θελω να βρω καποιον πνευματικο ωστε να με βοηθησει στον αγωνα μου. Μεχρι τωρα ελεγα πως οταν καταφερω να παω στο Αγιο Ορος θα βρω εκει καποιον καλο αλλα τωρα μου ειναι λιγο δυσκολο να παω και μαλλον θα αργισει να γινει αυτο και δεν μπορω να περιμενω πρεπει να βρω εδω καποιον, μου φαινεται ομως λιγο δυσκολο να τον βρω.. εσεις οσοι εχετε πως τον βρηκατε και πως τον εμπιστευτηκατε χωρις να τον γνωριζετε απο πριν;
-
panagiafiladelfeias
- Απλό Μέλος

- Επικοινωνία:
Το να βρεις πνευματικό είναι μια πάρα πολύ προσωπική υπόθεση. Παντου υπαρχουν ιερείς που είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν και να σε βοηθήσουν. Νομίζω ότι το χειρότερο στην εκκλησία μας είναι οι <<star>>. Κάθε άνθρωπος βάζει διαφορετικά κριτήρια για να πεί εάν ένας πνευματικός τον αναπαύει. Κάθε ψυχή είναι διαφορετική. Η ενορία μας πρέπει να είναι το κέντρο της πνευματικής μας ζωής.
Ως πνευματικός δίνω μόνο μία συμβουλή. Προσευχήσου και θα βρείς, ζήτα και θα σου δωθεί. Ο Θεός να σας φωτίζει και να σας καθοδηγεί
Ως πνευματικός δίνω μόνο μία συμβουλή. Προσευχήσου και θα βρείς, ζήτα και θα σου δωθεί. Ο Θεός να σας φωτίζει και να σας καθοδηγεί