Είναι αμαρτία τα σκουλαρίκια;

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Είναι αμαρτία τα σκουλαρίκια;

Δημοσίευση από geonutr »

προχθές με προβλημάτισε πολύ ένας άνθρωπος (βαθιά θρησκευόμενος) ...μου είπε : μια χαρά κοπέλα είσαι, βγάλε αυτό το σκουλαρίκι από τη μύτη και ο έξω απο δω θα σκάσει και το βράδυ θα φάω ξύλο... :violent1: :axe: βγάλτο εσύ και ας φάω ξύλο απ'αυτόν το βράδυ...
και ρωτάω, είναι αμαρτία το να έχουμε σκουλαρίκια σε κάποια μέρη του σώματος ; :scratch:
υγ. το σκουλαρίκι στη μύτη μου ίσα που φαίνεται και έχω και μια τρύπα στον αφαλό, την οποία όταν την έκανα (πριν 8 χρόνια)την έκανα για να τη δείχνω (για να εντυπωσιάζω, τρομάρα μου...:wink: ), τώρα όμως δεν το δείχνω όυτε φαίνεται , παρά μόνο όταν πάω για μπάνιο στη θάλασσα..ξέρω ότι μπορέι να ακούσω τα εξ'αμάξης αλλά θα ήθελα να διαβάσω τη γνώμη σας!
(με βλέπω να καίγομαι στη κόλαση... :angryfire: :angryfire: :help:
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Αυτά που περιγράφεις είναι πολύ σέξυ...

Κρίνε και εμβάθυνε για τι μελλοντική εικόνα που θέλεις ή έχεις πλάσει για τον εαυτο σου και για τις προοπτικές στην ζωή αυτή την δύσκολη...

Το να "ανήκεις" είναι δόλωμα με εύκολες λύσεις ...

Το να "είσαι" είναι το σχεδόν αδύνατο αλλα όχι ακατόρθωτο.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

σε καμμιά περίπτωση δεν τα έγραψα για να προκαλέσω :oops: ,απλά με προβλημάτισε ..
Πάντως ο πνευματικός μου ως τώρα δεν μου έχει πει κάτι (βέβαια δεν το έχω ρωτήσει κιόλας..)
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

geonutr έγραψε:σε καμμιά περίπτωση δεν τα έγραψα για να προκαλέσω :oops: ,απλά με προβλημάτισε ..
Πάντως ο πνευματικός μου ως τώρα δεν μου έχει πει κάτι (βέβαια δεν το έχω ρωτήσει κιόλας..)
Δεν προκάλεσες καθόλου.

Γενικά τα σκουλαρίκια στα μέρη που περιέγραψες δίνουν έναν χαρακτηρισμό στο άτομο που τα φέρει.

Το σέξυ που έγραψα έχει πολλές αποχρώσεις ανάλογα με τα βιώματα του καθενός. Εγώ γενικώς αρέσω οτιδήποτε φορά κάποιος/κάποια τα οποία "δένουν" με την προσωπικότητά του/της.

Και αυτό απάντησα προηγουμένως.

Επαναλαμβάνω λοιπόν την γνώμη μου, εάν το έκανες διότι "είσαι εσύ" τότε κράτα τα. Εάν όμως το έκανες λόγω μόδας βγάλτα επιτόπου και ξαναφόρα τα όταν "είσαι εσύ".

Χρ.
Εικόνα
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από aplastos »

Για μενα τα σκουλαρίκια δεν είναι τίποτα. Είναι σαν το τσιγάρο και τη μαστίχα κλπ. Δεν βοηθάνε και τίποτα, ούτε εσένα. Αν είναι να σκανδαλίζουν όμως τους άλλους μπορεί να κάνουν κακό στους άλλους.
Κάνε μια δοκιμή και βγάλτα, σαν μια πρόκληση στον εαυτό σου , όπως όταν ξεκίνησες ήταν μια πρόκληση για εσένα και για τους άλλους.
Αντεπανάσταση.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

εκ του αποτελεσματος αν τα βγαλεις και φαει ξυλο ο χριστιανος σημαινει οτι δεν ηταν καλα! απο κει και περα αν σου αρεσουν και κυκλοφορεις χωρις προβλημα αστα. το ιδιο θα συνεβαινε και με δαχτυλιδι. δε νομιζω οτι σκανδαλιζεις γιατι πλεον δε νομιζω οτι προκαλουν αυτα τα σημεια. ρωτα ομως και τον πνευματικο αν και πιστευω οτι ηδη θα σου ειχε πει απο μονος του βλεποντας αυτο στη μυτη. ας μην κανουμε δυσκολη τη ζωη μας geonutr η ομορφια ειναι μερος της καθημερινοτητας...
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

yiorgos31 έγραψε:εκ του αποτελεσματος αν τα βγαλεις και φαει ξυλο ο χριστιανος σημαινει οτι δεν ηταν καλα!....
Η αγαπημένη μου φράση και τακτική για τις περισσότρες εργασίες που αναλαμβάνω είναι η νομικά ισοπεδωτική και δύσκολα παλευόμενη έκφραση "εκ του αποτελέσματος"... :lol:

Μόλις δε είχα τελειώσει ένα email και είχα χρησιμοποιήσει την έκφραση αυτή... η τέλεια σύμπτωση !!!

Χρ.
Εικόνα
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από aplastos »

Όπως το καταλαβαίνω εγώ αμαρτία είναι ότι μας απομακρύνει απο τον Θεό.Αυτό που ακούμε συνέχεια- αστοχία απο το βρισκόμαστε κοντά στο Θεό. Στηνπραγματικότητα ο Θεός είναι πάντα μαζί μας απλώς εμείς του κλείνουμε την πρόρτα κατάμουτρα.
Τώρα με βάση αυτόν τον αυθαίρετο ορισμό που έδωσα, δεν μου φάινεται και τόσο αμαρτία το σκουλαρίκι.Τώρα αν δεν είναι κάτι με μέτρο ή όμορφο μπορεί να γίνει αντιαισθητικό για τα ανθρωπινα μέτρα.
jimysn
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από jimysn »

Koπέλα μου κοίτα να είσαι ο εαυτός σου και όλα τα άλλα....και όλους τους άλλους απο μας τους ξερόλες.....γράψε μας στα σκουλαρίκια σου...
Την πίστη σου μη την χαλαλίζεις σε ανούσια ερωτήματα. Το εσωτερικό μη το μπερδεύεις με το εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

geonutr ποτε θα παμε για μπανιο να σου πω τη γνωμη μου???? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: πλακα κανω ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”