Ορθοδοξία και υιοθεσία
Συντονιστής: Συντονιστές
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ορθοδοξία και υιοθεσία
Πριν ,όχι πολύ, καιρό συζητούσαμε edo για την εξωσωματική, για ηθικά διλήμματα κλπ.
Κάποια ζευγάρια όμως θέλουν πραγματικά να γίνουν γονείς! Η επόμενη λύση είναι η υιοθεσία.
Ποια είναι λοιπόν η θέση της Ορθοδοξίας απέναντι στην υιοθεσία;
Κάποια ζευγάρια όμως θέλουν πραγματικά να γίνουν γονείς! Η επόμενη λύση είναι η υιοθεσία.
Ποια είναι λοιπόν η θέση της Ορθοδοξίας απέναντι στην υιοθεσία;
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
η λύση είναι μια πηγενε πώλησον τα υπάρχοντα σου και δώς πτωχείς , ακολούθει μη και απαρνησάσθω εαυτόν.
τέρι αν δεν έχεις παιδιά υιοθέτησε ένα(η κανα 2-3) ευλογία μεγάλη γιατι θα του δώσει και ορθόδοξο φρόνημα
τέρι αν δεν έχεις παιδιά υιοθέτησε ένα(η κανα 2-3) ευλογία μεγάλη γιατι θα του δώσει και ορθόδοξο φρόνημα
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Οταν ειμουν ελευθερη μου ειχε πει ο γιατρος οτι εχω πολυκηστικες ωοθηκες και οτι πολυ δυσκολα θα πιασω παιδι.Και μετα απο καθε παιδι μου το ελεγαν.Αλλου θελω να καταληξω.
Δεν ειχα στεναχωρεθει ομως ,ουτε μια φορα για το αν κανω παιδια η οχι γιατι παντα ελεγα οτι αν δεν μπορω να κανω παιδια,υπαρχουν τοσα ορφανα ,που θα υοθετουσα ,αν το ηθελε και ο θεουλης.
Ετσι ελεγα ,τωρα αν πραγματικα γινοταν ετσι η αν σκεφτομουν ετσι αν στα αληθεια δεν μπορουσα να κανω παιδια,,μετα που θα παντρευομουν ,αυτο ειναι ενα αλλο ερωτηνμα,
Δεν ειχα στεναχωρεθει ομως ,ουτε μια φορα για το αν κανω παιδια η οχι γιατι παντα ελεγα οτι αν δεν μπορω να κανω παιδια,υπαρχουν τοσα ορφανα ,που θα υοθετουσα ,αν το ηθελε και ο θεουλης.
Ετσι ελεγα ,τωρα αν πραγματικα γινοταν ετσι η αν σκεφτομουν ετσι αν στα αληθεια δεν μπορουσα να κανω παιδια,,μετα που θα παντρευομουν ,αυτο ειναι ενα αλλο ερωτηνμα,
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Gewrgiosgr έγραψε:η λύση είναι μια πηγενε πώλησον τα υπάρχοντα σου και δώς πτωχείς , ακολούθει μη και απαρνησάσθω εαυτόν.
Το θέμα δεν είναι επί προσωπικού!
Το έβαλα για να συζητήσουμε σε χριστιανική βάση, σαν μια συνέχεια στο θέμα της εξωσωματικής...ακόμα και της ατεκνίας.
Ποιά είναι η Ορθόδοξη άποψη;
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
-
- Τακτικό Μέλος
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Διαβάζουμε στις ανακοινώσεις στην κεντρική σελίδα
"ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΚΑΝΑΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΚΑΝΑΣ ΓΙΑ 30 ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΚΕΝΖΥ ΚΙΝΓΚ 6, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΙΔΙ ( αγόρι ή κορίτσι ) στην Γκάνα. Θα σας δοθεί φωτογραφία και διεύθυνση. Τα δύο προηγούμενα προγράμματα στην Ουγκάντα και Ζιμπάμπουε ολοκληρώθηκαν. Τιμη, χαρά και ευλογία.
Γιατί τάχα να 'ναι αυτό τιμή, χαρά κι ευλογία; Δεν είναι αντίστοιχα τιμή, χαρά κι ευλογία να μεγαλώσεις στην οικογένειά σου ένα παιδί; Ένα παιδί που θα κάνεις τα πάντα γι αυτό, εκτός από το να το γεννήσεις; :-k
"ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΚΑΝΑΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΚΑΝΑΣ ΓΙΑ 30 ΠΑΙΔΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΚΕΝΖΥ ΚΙΝΓΚ 6, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΙΔΙ ( αγόρι ή κορίτσι ) στην Γκάνα. Θα σας δοθεί φωτογραφία και διεύθυνση. Τα δύο προηγούμενα προγράμματα στην Ουγκάντα και Ζιμπάμπουε ολοκληρώθηκαν. Τιμη, χαρά και ευλογία.
Γιατί τάχα να 'ναι αυτό τιμή, χαρά κι ευλογία; Δεν είναι αντίστοιχα τιμή, χαρά κι ευλογία να μεγαλώσεις στην οικογένειά σου ένα παιδί; Ένα παιδί που θα κάνεις τα πάντα γι αυτό, εκτός από το να το γεννήσεις; :-k