Κομπολόι αντί για Κομποσκοίνι;
Συντονιστής: Συντονιστές
Κομπολόι αντί για Κομποσκοίνι;
Καταρχήν sorry αν είναι άκυρη η ερώτηση μου.
Στην επίσκεψή μου στο Όρος θυμάμαι ότι στα καταστήματα στη Δάφνη και στις Καρυές πουλούσαν και κάτι κομπολόγια με μαύρες χάντρες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για κομποσκοίνι;
Γενικώς, μπορεί κάτι να αντικαταστήσει το κομποσκοίνι;
Στην επίσκεψή μου στο Όρος θυμάμαι ότι στα καταστήματα στη Δάφνη και στις Καρυές πουλούσαν και κάτι κομπολόγια με μαύρες χάντρες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για κομποσκοίνι;
Γενικώς, μπορεί κάτι να αντικαταστήσει το κομποσκοίνι;
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Υπάρχουν κομποσκοίνια που μοιάζουν με κομπολόγια, επειδή αντί για κόμπους έχουν χάντρες. Η διαφορά είναι ότι στα κομποσκοίνια οι χάντρες είναι ακίνητες ενώ στα κομπολόγια μπορούν να μετακινούνται κατά μήκος της αλυσίδας. Το κομποσκοίνι με χάντρες χρησιμοποιείται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και εκείνο που είναι από σκοινί.
Υποθέτω ότι και το κομπολόι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μετρούμε προσευχές (διάθεση να υπάρχει), αλλά συνήθως έχει πολύ λίγες χάντρες και δεν εξυπηρετεί.
Υποθέτω ότι και το κομπολόι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μετρούμε προσευχές (διάθεση να υπάρχει), αλλά συνήθως έχει πολύ λίγες χάντρες και δεν εξυπηρετεί.