Επιστολή

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Επιστολή

Δημοσίευση από eleimon »

Ζητω συγγνωμη αν εχει ξαναναφερθει το θεμα αυτο αλλα εψαχνα μεσ τις ενοητητες και δε το πηρε το ματι μου πουθενα ισως να μη το προσεξα κιολας..προ καιρου βρεθηκα σ ενα καταστημα που πουλαει εκκλησιαστικα ειδη και βιβλια,ψωνιζω απο κει καποιες φορες,και ειδα την επιστολη του Χριστου και της Παναγιας.Τις αγορασα,τις διαβασα και ΤΡΟΜΑΞΑ!!!! Η επιστολη του Χριστου λεει οτι βρεθηκε στο ταφο της Παναγιας και αναφερει μεσα εναν Χριστο που απειλει και εκτοξευει λογια που εγω τουλαχιστον δε τα χω διαβασει πουθενα..Αποκαλοι υιους διαβολου ολους οσους δε πανε στην εκκλησια τις Κυριακες,επιτρεπει μονο αν πιασει το σπιτι σου φωτια κι απ τις 4 μεριες και δε μπορεις να βγεις απο πουθενα,το να μη πας Κυριακη στην εκκλησια,αναφερει χαρακτηριστικα "υπαγετε αχαριστοι και αχορταγοι,οπου δια Θεον την κοιλιαν σας προσκυνατε και λατρευετε μη βαστωντες τας τεσσαροκοστας αλλα καταλυετε κρεας και οψαριον,μη βαστωντες Τεταρτες και Παρασκευες,αλλα καταλυετε και κρεας και ψαρι και οτι αλλο σας εδιδαξε ο διαβολος δια να του αρεσετε.Καταραμενος ο λαρυγγας που καταλυει κρεας και ψαρι Τεταρτη και Παρασκευη."Αναφερει καποιον πατριαρχη Ιωαννικιο που πηρε την επιστολη αυτη και την εστειλε σε ολο το κοσμο και απευθυνεται στο κοσμο λεγοντας οτι πρεπει να τη διαβαζουμε καθε μερα και να την εχουμε πανω μας "οποιος τη διαβαζει μιαν φορα την ημεραν,εχει χαρη αυτος,και εκεινος οστις θελει του ελθει ο θανατος ο διωρισμενος,θελει ιδη τη Κυριαν του Κοσμου τρεις ημερας ενωριτερον".
Στο τελος της επιστολης εχει την ευχη της Υπεραγιας Θεοτοκου και την ευχη στο φυλακα Αγγελο.

Ειναι ορθοδοξες αυτες οι επιστολες η ειναι κι αυτο τεχνασμα του πονηρου απο καποιους???? εγω φοβηθηκα και τη διαβαζα καθε μερα στην αρχη που τη πηρα..
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση από eleimon »

Παρακαλω να λαβετε σαν ακυρο το θεμα που εθεσα παραπανω,το βρηκα,το ειχατε αναφερει σε αλλη ενοτητα και με καλυψε πληρως.Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Καλέ μου και καλέ Χριστιανέ άνθρωπε, καλά έκανες και το θέτεις θέμα, γιατί εξακολουθούν να τα διαβάζουν πολλοί.
Το είπες και μόνος σου ότι τα διάβασες και τρόμαξες
Εμείς έχουμε τον γλυκούλη Χριστούλη που όταν είπε ο Απόστολος μάλλον ο Ιωάννης. Κύριε να ζητήσουμε να πέσει φωτιά να τους κάψει;;; Και ο Γλυκούλης Χριστούλης τους έβαλε τις φωνές . Εγώ δεν ήρθα να καταστρέψω τον κόσμο αλλά να σώσω τον κόσμο.
Αυτά είναι 100% παπικά Μοιάζουν σε αφάνταστο σημείο με τον Μωαμεθανισμό. Που έπεσε μία πέτρα μαύρη πλάκα από τον ουρανό κ.λ.π. Και αυτήν έχουν και προσκυνούν μέχρι σήμερα και εκεί είναι η Μέκκα που κάνουν την μεγάλη γιορτή Μήπως και ξεμείναμε από δικά μας γραπτά να διαβάσουμε;;
Το κυριότερο η Γραφή δεν την διαβάζουν μία φορά και την βάζουν στην άκρη, αλλά δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ. Και κάθε φορά θα δεις κομμάτια που είναι σαν να μην τα έχεις ξανά συναντήσει. Τα υπόλοιπα είναι δική σου γνώμη τι θα κάνεις
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Εχεις δικιο κυριε Χαρη μου, διαβασα σε αλλη ενοτητα και εφριξα,αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πουλιουνται σε βιβλιοπωλεια,δεν εχει ενημερωθει ο κοσμος γι αυτο να τα αποσυρουν?
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

eleimon έγραψε:Εχεις δικιο κυριε Χαρη μου, διαβασα σε αλλη ενοτητα και εφριξα,αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πουλιουνται σε βιβλιοπωλεια,δεν εχει ενημερωθει ο κοσμος γι αυτο να τα αποσυρουν?
Το βιβλιοπωλείο είναι μαγαζί δλδ μπίζνες και αυτός που το έχει ίσος να μην ξέρει να κάνει τον σταυρό του ακόμη. ¨Η και να είναι καλός Χριστιανός, αλλά μήπως εδώ μέσα δεν είναι καλοί Χριστιανοί;; Και πολλοί το διαβάζουν Η Εκκλησία δεν μπορεί να επέμβει να τα σταματήσει Από εκεί και πέρα χρειάζεται να έχουμε κάποιες ομιλίες να μάθει ο κόσμος
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”