Πόσο εύκολα αγκαλιάζετε κάποιον?????

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Πόσο εύκολα αγκαλιάζετε κάποιον?????

Δημοσίευση από smarti »

Μιλάμε όλο για αγάπη και ότι πρέπει να αγπάμε όλο τον κόσμο.
Η αγάπη μπορεί να εκφραστεί και μέσα από μια αγκαλιά.
Εσείς μπορείτε να αγκαλιάσετε εύκολα τον συνάνθρωπο σας?
Π.χ πιστεύω πως αν όχι όλοι οι γονείς , οι πιο πολλοί δείχνουν την τρυφερότητα τους με μια αγκαλιά στα παιδιά τους η στο σύζυγο τους .Στους συγγενείς η φίλους μας είναι εφικτό αυτό? Το να μπορείς να αγκαλιάσεις τον άλλον και να του δείξεις την αγάπη σου, όταν δεν είναι μέσα στην οικογένεια αυτός δεν είναι λίγο δύσκολο...από πολλές απόψεις?
Πόσο συχνά αγκαλιάζετε εσείς έναν συνάνθρωπο σας?
Μπορείτε να το κάνετε?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πόσο εύκολα αγκαλιάζετε κάποιον?????

Δημοσίευση από dionysisgr »

Εννοεις για να τον πνιξουμε;; :angryfire
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

:33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 :33 Διονύση!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Κι όμως, έχει δίκιο ο Διονύσης! Πολλές φορές το αγκάλιασμα πνίγει!
Από πού προκύπτει η ανάγκη του εναγκαλισμού! Από μέσα μας. Και τι καλύπτει; Κυρίως δικές μας ανάγκες! Τις περισσότερες φορές που αγκαλιάζουμε κάποιον, το κάνουμε επειδή το θέλουμε εμείς, όχι επειδή το έχει ανάγκη ο συνάνθρωπός μας! Δεν ξέρω αν σου έτυχε ποτέ: μια χειραψία να είναι πιο θερμή και εγκάρδια από πολλές αγκαλιές!

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στην αγκαλιά της μάνας! Α, εκείνη είναι πάντα ανοιχτή και δεν κλείνει ποτέ! Μοιάζει με την αγκαλιά του Θεού! Πάντα ανοιχτά τα χέρια! Αν κλείσεις κάποιον στην αγκαλιά σου του στερείς μέρος της ελευθερίας του!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Κατερίνα το ότι μια αγκαλιά μπορεί να μας πνίγει από που νομίζεις ότι πηγάζει αυτό το συναίσθημα...είναι υγιές αυτό?
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Νιωθετε, οτι, πολλες φορες θελετε να αγκαλιαζετε τον συνανθρωπο σας? Η αισθανοσαστε οτι πρεπει να κρατησετε μια πιο απομακρη σταση? Ας παρουμε παραδειγμα τους συγγενεις και τους φιλους!!
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOCKHEART »

Ειναι καταπληκτικό το συναίσθημα της αγκαλιάς διότι λαμβάνει μέρος όλο το σώμα δεν είναι όπως με την χειραψία που μπορεί να ειναι και ψυχρή , ασε που λένε ότι το πόσο σφίγγει κάποιος το χέρι έχει σημασία :).

Αν και στις μέρες μας δυστυχώς τέτοιες κινήσεις ειναι παρεξηγήσιμες δηλαδή αν πας να αγκαλιάσεις γυναίκα θα νομίζει και θα νομίζουν οτι την γουστάρεις και αν πάς να αγκαλιάσεις άντρα θα σου βγάλουν το όνομα..
τστστστστ "κακίες"..... :25
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Πολύ εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

O Eortologio_gr, οπως ειναι γνωστο εχει υπογραψει δηλωση.. δωρητη σωματος! :twisted:
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Σμαρω μου θα συμφωνησω με το Διονυση και τη Κατια, οσον αφορα το πνιξιμο.Στην οικογενεια μας ναι η αγκαλια μας ειναι παντα ανοιχτη,αλλα οσον αφορα τους συγγενεις οχι τους πολυ κολητους,και τους φιλους,εκει λιγο εγω προσωπικα ειμαι κουμπωμενη.Οχι οτι δε θελω να τους αγκαλιασω,ισα ισα που ειμαι πολυ εκδηλωτικος ανθρωπος γι αυτο και εχω παρεξηγηθει παρα πολλες φορες.Επαθα λοιπον κι εμαθα να ειμαι λιγο εγκρατης...γιατι οσο και να θελω να δειξω εγω την αγαπη μου με μια αγκαλια,ο αλλος πως θα το παρει?....αν δε το αισθανεται κι ο ιδιος?
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”