Στις πεζες μας μερες ,ζουσε στην Αθηνα πριν απο 10 χρονια χρονια σε μια γειτονια τι ενας ανθρωπος που ολοι τον θεωρουσαν τρελλο.Ο τρελλο γιαννης οπως τον φωναζαν .Καθε μερα επιανε δουλεια στον φουρνο της γειτονιας ,γεμιζε 2 σακουλες με ψωμια και κουλουργια ,για να τα δωσει στους φτωχους και ηληκιωμενους της γειτονιας .Δωρο του κυρ Αποστοξη του φουρναρη φωναζε για να τον μνημονευετε στις προσευχες σας.Οταν καποιος αρρωσταινε ο τρελλο Γιαννης τον επισκεπτοταν και του διαβαζε , απο την επιστολη του Ιακοβου ΕΥΧΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΑΛΛΗΛΩΝ ΙΝΑ ΙΑΘΗΤΕ.
Ολα αυτα θα ηταν και πολλα αλλα αγνωστα ,αν δεν συνεβαινε το εξης συγκλονιστικο περιστατικο στο τρισαγιο για την ψυχη του τρελλο Γιαννη που ειχε προσφατα πεθανει. Ο Κωνσταντινος που καθοταν στο πισω μερος της Εκκλησιας σηκωθηκε και ζητησε το λογο.Ειπε οτι επι χρονια ζουσε απολυτα εξαρτημενος απο ενα παθος , και συγκεκριμενα ηταν τραβεστι.Με τον τρελλο Γιαννη γνωριστικε τη μερα που νοικιαζε το σπιτι του.Παιδι μου του ειπε η ηληκιωμενη ιδοκτητρια ,το μονο εισοδημα που εχω ειναι αυτες οι 30.000 δραχμες , οσο καιρο ηταν ανοικιαστο το διαμερισμα με συντηρουσαν ο φουρναρης και ο μπακαλης που μου εστελαν καθε μερα κατι με αυτον εδω τον τρελλο ειπε η κυρα Χρυσουλα . Μετακομισα συνεχισε ο Κωνσταντινος ,και το ιδιο βραδυ ντυθηκα γυναικα και βγηκα εξω στη Συγγρου , φανταστητε την εκπληξη μου ,οταν απεναντι στο πεζοδρομιο ειδα τον τρελλο Γιαννη.... και δεν εφτανε αυτο . Μολις με πλησιαζε καποιος ο τρελλος
φωναζε ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ AIDS, ΘΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ.Αρχισα να τον βριζω ,αλλα αυτος δεν εφευγε . Το ιδιο επαναλαμβανοταν και τα επομενα βραδια ,για 1 μηνα ,μια φορα μαλιστα τον χτυπησα.
Η απορια μου , ομως γινοταν μεγαλυτερη ,οταν γυριζοντας στο σπιτι μου, εβρισκα χρηματα παντα σε ενα φακελλο που απεξω εγραφε ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
Ο κωνσταντινος ειναι τωρα παντρεμενος με την Κατερινα και ζει μια εντελως διαφορετικη ζωη . Ο τελλο Γιννης του ειχε πει οτι ο Θεος τον ετοιμαζει για μεγαλους αθλους...................
Άγνωστοι μεγάλοι Έλληνες
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: AΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ισως και να ζει ακομα, στη ΛΟΥΣΤΑ μια τεραστια ,πραγματι γυναικα Ελληνιδα, η γιαγια αυτηεχασε τον μοναχογιο της ,ο οποιος δολοφονηθηκε απο εναν ναρκομανη . Και αυτη επισκεπτετε τον δολοφονο του στη φυλακη ,γιατι λεει.....ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ....Διπλα μας ζουν πραγματικα ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ......
Η Παναγιωτα Σταθοπουλου που ζουσε στην οδο βαλτινων στου Γκυζη , στις 22 Ιουλιου του 1944 στο μεγαλο συλλαλυτηριο εναντιον στη καθοδο των Βουλγαρων στην Μακεδονια η 16εξαχρονη σταθηκε κρατωντας την Ελληνικη σημαια μπροστα στο γερμανικο τανξ που κατεβαινε την Πανεπιστημιου και οι ερπυστριες του αρματος αναπηδησαν ελαφρα , καθως περασαν πανω απο το κορμι της .
Η Παναγιωτα Σταθοπουλου που ζουσε στην οδο βαλτινων στου Γκυζη , στις 22 Ιουλιου του 1944 στο μεγαλο συλλαλυτηριο εναντιον στη καθοδο των Βουλγαρων στην Μακεδονια η 16εξαχρονη σταθηκε κρατωντας την Ελληνικη σημαια μπροστα στο γερμανικο τανξ που κατεβαινε την Πανεπιστημιου και οι ερπυστριες του αρματος αναπηδησαν ελαφρα , καθως περασαν πανω απο το κορμι της .