panagia-fili.jpg
Χωρίς Λόγια
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χωρίς Λόγια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χωρις Λογια
Οτι και να πούμε....είναι περιττό! Είναι τόσο όμορφη η εικόνα αυτή.

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χωρις Λογια
ΜΗΔΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΑΤΩ, ΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΕΙ ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΥΜΙΝ ΕΝ ΤΩ ΑΙΩΝΙ ΤΟΥΤΩ ,ΜΩΡΟΣ ΓΕΝΕΣΘΩ, ΙΝΑ ΓΕΝΟΙΤΑΙ ΣΟΦΟΣ.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χωρίς Λόγια
Είναι τυχαίο λέτε; Είναι τυχαίο που Έλεγε: αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου! Σ' αυτά ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών!
Η ζωή μας είναι απλή. Εμείς την κάνουμε δύσκολη...
Η ζωή μας είναι απλή. Εμείς την κάνουμε δύσκολη...
Re: Χωρίς Λόγια
Η αληθεια ειναι οτι απλα πραγματα θελει απο εμας ο Χριστος να γινουμε πραγματικοι ανθρωποι.
Τωρα το χτυπας το παιδακι για μια αταξια και μετα απο 5 λεπτα σε αγκαλιαζει με αγαπη, ενω πχ εμεις οταν μεγαλωσουμε ενδεχομενως δεν το ξεχναμε ευκολα οταν καποιος μας πειραξει.
Τα λογια του Χριστου ηταν τα εξης
ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν, Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. (Ματθ 19,14)
"Ειπε ο Ιησους, αφηστε τα παιδια και μην τα εμποδιζετε να ερθουν κοντα μου γιατι η βασιλεια του Θεου ανηκει σε ανθρωπους που ειναι σαν και αυτα."
Απο τα ελαχιστα (εως καθολου) αρχαια που ξερω ειναι προφανες τι θελει ο Χριστος απο εμας γιατι εαν ελεγε οτι η βασιλεια του Θεου ανηκει στα παιδια θα ελεγε "αυτων γαρ εστι" αντι "των γαρ τοιουτων εστι".
Καθε ομοιοτης με την παλαια εκφραση "τοιούτος&είναι τοιούτος" ειναι εντελως συμπτωματικη

Τωρα το χτυπας το παιδακι για μια αταξια και μετα απο 5 λεπτα σε αγκαλιαζει με αγαπη, ενω πχ εμεις οταν μεγαλωσουμε ενδεχομενως δεν το ξεχναμε ευκολα οταν καποιος μας πειραξει.
Τα λογια του Χριστου ηταν τα εξης
ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν, Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. (Ματθ 19,14)
"Ειπε ο Ιησους, αφηστε τα παιδια και μην τα εμποδιζετε να ερθουν κοντα μου γιατι η βασιλεια του Θεου ανηκει σε ανθρωπους που ειναι σαν και αυτα."
Απο τα ελαχιστα (εως καθολου) αρχαια που ξερω ειναι προφανες τι θελει ο Χριστος απο εμας γιατι εαν ελεγε οτι η βασιλεια του Θεου ανηκει στα παιδια θα ελεγε "αυτων γαρ εστι" αντι "των γαρ τοιουτων εστι".
Καθε ομοιοτης με την παλαια εκφραση "τοιούτος&είναι τοιούτος" ειναι εντελως συμπτωματικη
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force