Δείτε αυτό το video με υπομονή μέχρι τέλους ...
Όταν θα το δείτε θα έχετε καταλάβει για το πώς θα είναι ένα πολύ πιθανό μέλλον....
Τα σχόλια δικά σας ...
http://pressmme.blogspot.com/2009/05/bl ... _9236.html
Συνέπειες μειωμένης γονιμότητας
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
Συγκλονιστικό πράγματι. Βέβαια αυτό που δεν είδα είναι προτάσεις για ανατροπή αυτής της προδιαγεγραμμένης εξέλιξης. Αν μια οικογένεια μουσουλμάνων έχει 8 παιδιά και μια δυτική οικογένεια έχει 0 - 1 τότε; Πως μπορεί να ανατραπεί μια τέτοια εξέλιξη;
Ή οι μουσουλμάνοι θα γίνουν χριστιανοί ή θα εξισλαμισθεί η δύση.
Το πρώτο μάλλον δύσκολο άρα..
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!
Ή οι μουσουλμάνοι θα γίνουν χριστιανοί ή θα εξισλαμισθεί η δύση.
Το πρώτο μάλλον δύσκολο άρα..
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
Χριστός ανέστη!
Αδέρφια μου όντως φοβερό! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, και θα το βάλει!
Εδώ κολάει και το προηγούμενο θεματάκι για την Τεκνογονία και την πολυτεκνία! και μερικοί θέλετε να έχετε 1-2 καλά καλά παιδάκια ( ο Ηγούμενος κοντινής μου μονής είπε πως για κάποιους ευσεβείς η καλλιτεκνία είναι η πρόφαση για την αποφυγή της πολυτεκνίας!) Ε γεννάται γιατι...χανόμαστε
! Εντάξει μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Πάντως τα πράγματα αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολα, όμως ο Θεός πιστεύω σύντομα θα ανατρέψει τις καταστάσεις αυτές, έτσι ευελπιστώ!
Χαίρεται!
Αδέρφια μου όντως φοβερό! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, και θα το βάλει!
Εδώ κολάει και το προηγούμενο θεματάκι για την Τεκνογονία και την πολυτεκνία! και μερικοί θέλετε να έχετε 1-2 καλά καλά παιδάκια ( ο Ηγούμενος κοντινής μου μονής είπε πως για κάποιους ευσεβείς η καλλιτεκνία είναι η πρόφαση για την αποφυγή της πολυτεκνίας!) Ε γεννάται γιατι...χανόμαστε
Πάντως τα πράγματα αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολα, όμως ο Θεός πιστεύω σύντομα θα ανατρέψει τις καταστάσεις αυτές, έτσι ευελπιστώ!
Χαίρεται!
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τα είπαμε στην "Τεκνογονία". Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γονιμότητας. Πρόβλημα ολιγοπιστίας υπάρχει στην Πρόνοια του Θεού.
Όταν όμως τα λέω αυτά, πολλοί λένε ότι είμαι εκτός πραγματικότητας. Τα παραπάνω δείχνουν ότι μάλλον εγώ είμαι εντός πραγματικότητας κι όσοι αποφεύγουν την τεκνογονία είναι εκτός.
Όταν όμως τα λέω αυτά, πολλοί λένε ότι είμαι εκτός πραγματικότητας. Τα παραπάνω δείχνουν ότι μάλλον εγώ είμαι εντός πραγματικότητας κι όσοι αποφεύγουν την τεκνογονία είναι εκτός.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ 101, 25%filotas έγραψε:Τα είπαμε στην "Τεκνογονία". Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γονιμότητας. Πρόβλημα ολιγοπιστίας υπάρχει στην Πρόνοια του Θεού.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Η ολιγοπιστία όμως των Δυτικών (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας - και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό),
είναι ένα τρόπον τινά συλλογικό αμάρτημα.
Και όπως βρέχει επι δικαίων και αδίκων - και μάλιστα δεν κάνει διακρίσεις, τις συνέπειες θα τις
υποστούμε όλοι ολιγότεκνοι και πολύτεκνοι.
Γιατί συλλογική θα είναι και η ευθύνη. Τόχω ξαναπεί πως και ο πολύτεκνος ο οποίος όντας πολύτεκνος
πέφτει στην φυγοτεκνία και εκείνος συνένοχος είναι όπως και οι με δύο τέκνα.
είναι ένα τρόπον τινά συλλογικό αμάρτημα.
Και όπως βρέχει επι δικαίων και αδίκων - και μάλιστα δεν κάνει διακρίσεις, τις συνέπειες θα τις
υποστούμε όλοι ολιγότεκνοι και πολύτεκνοι.
Γιατί συλλογική θα είναι και η ευθύνη. Τόχω ξαναπεί πως και ο πολύτεκνος ο οποίος όντας πολύτεκνος
πέφτει στην φυγοτεκνία και εκείνος συνένοχος είναι όπως και οι με δύο τέκνα.
Μεταφέροντας μισή την παρακάτω ατάκα η οποία ελέχθη από άλλον,
σε άλλο θέμα του site,:
"Γεννήθηκα .....σε μια εποχή που ενάρετοι γίνονται μόνο οι ...μέτριοι! όπως πχ στην Χρυσομηλιά
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/to-x.html
σε άλλο θέμα του site,:
"Γεννήθηκα .....σε μια εποχή που ενάρετοι γίνονται μόνο οι ...μέτριοι! όπως πχ στην Χρυσομηλιά
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/to-x.html