Απέκρυψαν από το σύνταγμα .. ότι τους ενοχλεί. ΝΤΡΟΠΗ!!
Συντονιστής: Συντονιστές
Απέκρυψαν από το σύνταγμα .. ότι τους ενοχλεί. ΝΤΡΟΠΗ!!
Αφαίρεσαν το:
«εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος»
από τα σχολικά βιβλία.
Δείτε σχετικά:
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/bl ... _9760.html
Είχαμε ακούσει ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατέχεται από Μασώνους,
φαίνεται πως τώρα βλέπουμε τα έργα τους ....
Νέα πρόκληση!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!
«εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος»
από τα σχολικά βιβλία.
Δείτε σχετικά:
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/bl ... _9760.html
Είχαμε ακούσει ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κατέχεται από Μασώνους,
φαίνεται πως τώρα βλέπουμε τα έργα τους ....
Νέα πρόκληση!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Απέκρυψαν από το σύνταγμα .. ότι τους ενοχλεί. ΝΤΡΟΠΗ!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) αρνήθηκαν στον ιερέα να τους κάνει αγιασμό!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στο σχολείο μου, στο τμήμα μου δεν είχαμε ούτε μία ορθόδοξη εικόνα και πήρα την απόφαση να κατέβω εγώ προσωπικά στο γραφείο του διευθυντη και του ζήτησα να βάλουν μία εικόνα(επειδή είχαν και έμεναν όπου νάναι σε ντουλάπες κλεισμένες). Του το ζήτησα τρεις φορές και μου έλεγε <<εντάξη καλά-καλά θα φέρουμε>>. Και φυσικά δεν έγινε ποτέ. Κακώς που δεν σκέφτηκα να φέρω εγώ ο ίδιος μία εικόνα και να τη βάλω.
Εγώ πιστεύω πως ακόμα είμαστε καλά που απλώς <<Απέκρυψαν από το σύνταγμα>> γιατί σε λίγο θα είναι και φανερά ενάντιοι.
Εγώ πιστεύω πως ακόμα είμαστε καλά που απλώς <<Απέκρυψαν από το σύνταγμα>> γιατί σε λίγο θα είναι και φανερά ενάντιοι.
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγω θα ηθελα να μαθω, αυτην την απιστη και μιαρη, ψυχη τους, την δεδουλωμενη στον αρχοντα του κοσμου τουτου, το μεγαλο αφεντικο τους, να δω που θα την κρυψουν εν ημερα Κρισεως..
Ολα τα λεει η Αγια Γραφη λεπτομερεστατα. Θα τους γνωριζετε λεει απο τους καρπους και τα εργα τους.
Ολα θα τα δουμε, τι θα τα δουμε δηλαδη, που τα βλεπουμε ηδη..
Παντως μην στεναχωριεστε αδελφοι/ες μου, αφηστε τους ελευθερα να εκδηλωθουν, αφου δεν κρατιουνται τα υποτακτικα του σκοτους, δεν μπορουν να κρυφτουν πλεον, θελει, λεει ο καθε.. αντιχριστος να κρυφτει και ο διαολος και η χαρα του δεν τον αφηνει (κατα παραφραση της γνωστης σε ολους παροιμιας), εδω τους αφηνει ο Θεος για να τους καταστησει αναπολογητους, και θα τους εμποδισουμε εμεις;
Μην βιαζεστε. Εχει ακομα πολυ δρομο το τραινακι του τρομου..
Εμεις παντα ψυχραιμοι, κραταιωμενοι στην Αγια Πιστη, συνεχως Εκκλησιαζομενοι, εις τα Αχραντα Μυστηρια τακτικα μετεχοντες, και οπως μας νουθετει, ο Μεγας και θειοτατος Αποστολος του Χριστου και Παυλος ο σαγηνευτης των εθνων:
"Kυριον δε τον Xριστον αγιασατε εν ταις καρδιαις υμων ετοιμοι αει προς απολογιαν παντι τω αιτουντι υμας λογον περι της εν υμιν ελπιδος αλλα μετα πραυτητος ..."
Και ολα τα αλλα αφηστε τα στον Παναγαθο και Πανσοφο και Φιλανθρωπο Θεο μας και Κυριο μας.
Ολα τα λεει η Αγια Γραφη λεπτομερεστατα. Θα τους γνωριζετε λεει απο τους καρπους και τα εργα τους.
Ολα θα τα δουμε, τι θα τα δουμε δηλαδη, που τα βλεπουμε ηδη..
Παντως μην στεναχωριεστε αδελφοι/ες μου, αφηστε τους ελευθερα να εκδηλωθουν, αφου δεν κρατιουνται τα υποτακτικα του σκοτους, δεν μπορουν να κρυφτουν πλεον, θελει, λεει ο καθε.. αντιχριστος να κρυφτει και ο διαολος και η χαρα του δεν τον αφηνει (κατα παραφραση της γνωστης σε ολους παροιμιας), εδω τους αφηνει ο Θεος για να τους καταστησει αναπολογητους, και θα τους εμποδισουμε εμεις;
Μην βιαζεστε. Εχει ακομα πολυ δρομο το τραινακι του τρομου..
Εμεις παντα ψυχραιμοι, κραταιωμενοι στην Αγια Πιστη, συνεχως Εκκλησιαζομενοι, εις τα Αχραντα Μυστηρια τακτικα μετεχοντες, και οπως μας νουθετει, ο Μεγας και θειοτατος Αποστολος του Χριστου και Παυλος ο σαγηνευτης των εθνων:
"Kυριον δε τον Xριστον αγιασατε εν ταις καρδιαις υμων ετοιμοι αει προς απολογιαν παντι τω αιτουντι υμας λογον περι της εν υμιν ελπιδος αλλα μετα πραυτητος ..."
Και ολα τα αλλα αφηστε τα στον Παναγαθο και Πανσοφο και Φιλανθρωπο Θεο μας και Κυριο μας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

τα τελευταία χρόνια έτσι ήταν στις υπηρεσίες του κράτους η κατάσταση. τώρα έγινε και στα σχολεία η αθεϊστική προπαγάνδα. που σας φαίνεται το παράξενο... αφού η αρχή ειχε γινει ήδη με το βίβλίο των θρησκευτικων και το μάθημα της ιστορίας..... οι άθεοι κυβερνούσαν ανέκαθεν απο τη μεταπολίτευση και μετα αφού μετα την επανάσταση των στρατηγών κυβέρνησε ο μασόνος και έγινε η αρχη για τους υπόλοιπους...
ο καιρός γαρ εγγυς
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πίσω ἀπό τό κοσμικό πνεύμα τῆς σημερινῆς “ἐλευθερίας” τῆς ἔλειψης σεβασμοῦ στήν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, στούς μεγαλυτέρους, γονείς, καί διδασκάλους, πού ἔχουν φόβο Θεοῦ, κρύβεται ἡ πνευματική σκλαβιά, τό ἂγχος, καί ἡ ἀναρχία, ποῦ ὁδηγοῦν τόν κόσμο στό ἀδιέξοδο, στήν ψυχική καί σωματική καταστροφή.
“Σημεία τῶν Καιρῶν”
γ .παισιος
“Σημεία τῶν Καιρῶν”
γ .παισιος
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια....

-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι αλλά οι γραφές λένε ''τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ''. Άρα η εκκλησία πρέπει να βασίζεται στις δυνάμεις της για να κάνει το έργο της και όχι να περιμένει από το κράτος, δηλαδή τον καίσαρα να την συνδράμει.
Καταγγελία Χριστιανής Ορθόδοξης μητέρας μαθητού.
΄΄.........Όταν το είδα με τα μάτια μου ότι λείπει η εικόνα του Χριστού απο το γραφείο των Σχολικών Συμβούλων Καστοριάς, τηλεφώνησα στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπ/σης στον κ. Παρασκ.. ..... Νικ..... και κατήγγειλα την ανίερη αυτή ενέργεια των Σχολικών Συμβούλων, αλλά ο κ. Παρασκ..........., ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ΈΝΙΨΕ ΤΑΣ ΧΕΊΡΑΣ ΤΟΥ, λέγοντας μουστο τηλέφωνο ότι δεν είναι αρμόδιος να ελέγξει τους ανωτέρω, γιατί δεν είναι προϊστάμενος των σχολικών Συμβούλων, δεδομένου ότι αυτοί έχουν άλλο προϊστάμενο, που εδρεύει στη Κοζάνη. Απορώ με την λογικοφανή απάντηση του Πόντιου Πιλάτου. Θα έπερεπε ο Πόντιος Πιλατος να καταγγείλει την ενέργεια των ανωτέρω στον Προϊστάμενό τους, που έμαθα ότι είναι και δικός του προϊστάμενος που εδρεύει στην Κοζάνη και φέρει τον τίτλο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπ\σης Δυτικής Μακεδονίας. Όπως μάλιστα πληροφορήθηκα λέγεται Δαρ.... Αναστ...., είναι παπαδοπαίδι και Διδάκτωρ Θεολογίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεσα στο γραφείο των Σχολικών Συμβούλων Πρωτ. Εκπ. Καστοριάς υπάρχουν 4 σχολικού σύμβουλοι, οι τρείς γυναίκες και ο ένας άνδρας, ο οποίος είναι θεολόγος!!!!!!!!! Δυστυχώς όμως ο θεολόγος κ. Αλεξ..... Γεώργ....αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Οι γυναίκες τον καθήλωσαν με την αποκαθήλωση της εικόνας του Ιησού Χριστού απο το γραφείο τους. Για αυτό η εκπαίδευση στην πατρίδα μας πάει απο το κακό στο χειρότερο..... κ.λ.π''
Τα ανωτέρω είναι δημοσιευμένα σε εφημερίδα, τα συμπεράσματα δικά σας, όπως και ο προσωπικός αγώνας κάθε είδους που πρεπει πλέον να κάνει ο καθε ένας μας.
΄΄.........Όταν το είδα με τα μάτια μου ότι λείπει η εικόνα του Χριστού απο το γραφείο των Σχολικών Συμβούλων Καστοριάς, τηλεφώνησα στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπ/σης στον κ. Παρασκ.. ..... Νικ..... και κατήγγειλα την ανίερη αυτή ενέργεια των Σχολικών Συμβούλων, αλλά ο κ. Παρασκ..........., ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ΈΝΙΨΕ ΤΑΣ ΧΕΊΡΑΣ ΤΟΥ, λέγοντας μουστο τηλέφωνο ότι δεν είναι αρμόδιος να ελέγξει τους ανωτέρω, γιατί δεν είναι προϊστάμενος των σχολικών Συμβούλων, δεδομένου ότι αυτοί έχουν άλλο προϊστάμενο, που εδρεύει στη Κοζάνη. Απορώ με την λογικοφανή απάντηση του Πόντιου Πιλάτου. Θα έπερεπε ο Πόντιος Πιλατος να καταγγείλει την ενέργεια των ανωτέρω στον Προϊστάμενό τους, που έμαθα ότι είναι και δικός του προϊστάμενος που εδρεύει στην Κοζάνη και φέρει τον τίτλο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπ\σης Δυτικής Μακεδονίας. Όπως μάλιστα πληροφορήθηκα λέγεται Δαρ.... Αναστ...., είναι παπαδοπαίδι και Διδάκτωρ Θεολογίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεσα στο γραφείο των Σχολικών Συμβούλων Πρωτ. Εκπ. Καστοριάς υπάρχουν 4 σχολικού σύμβουλοι, οι τρείς γυναίκες και ο ένας άνδρας, ο οποίος είναι θεολόγος!!!!!!!!! Δυστυχώς όμως ο θεολόγος κ. Αλεξ..... Γεώργ....αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Οι γυναίκες τον καθήλωσαν με την αποκαθήλωση της εικόνας του Ιησού Χριστού απο το γραφείο τους. Για αυτό η εκπαίδευση στην πατρίδα μας πάει απο το κακό στο χειρότερο..... κ.λ.π''
Τα ανωτέρω είναι δημοσιευμένα σε εφημερίδα, τα συμπεράσματα δικά σας, όπως και ο προσωπικός αγώνας κάθε είδους που πρεπει πλέον να κάνει ο καθε ένας μας.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.