Πονάει η ξενιτιά..............

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ποναει η ξενητεια..............

Δημοσίευση από evagelia »

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΥΣ!!ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΜΕΡΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΝΟ?? ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!Ο ΘΕΟΣ?? ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ!!ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΟΣΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΕ!!ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΥΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΔΗΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΑΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΤΗΣ!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

υπομονη και απο μενα σε ολους τους ξενιτεμενους..δεν μπορω να σας πω κατι παραπανω γιατι δεν εχω μεινει εκτος ελλαδος για μεγαλο χρονικο διαστημα..υπομονη γιατι τα πραγματα και εδω στην ελλαδα δεν ειναι και στην καλυτερη τους..η Παναγια μαζι σας..ευχομαι να ειστε ολοι καλα.
batmanidou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από batmanidou »

Σας ευχαρηστω ολους ακουγετε καπως,αλλα μου δωσατε δωσατε δυναμη με αυτα που διαβασα..... :P :P ευχαρηστω.............
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

Πλάκα πλάκα, με τόσους αδελφούς να μιλάς εδώ στο forum, έχεις πιο πολλούς φίλους να πεις μια κουβέντα κι από κάποιον που ζει στην Ελλάδα :wink:
Κι όταν σε πιάνει στεναχώρια, να σκέφτεσαι ότι κάποιοι θα ήθελαν να είναι στη δική σου θέση.
Έτσι κι αλλιώς ο σταυρός που κουβαλάει ο καθένας είναι διαφορετικός. Καλύτερα αυτό παρά μια αρρώστεια. Έτσι δεν είναι;
batmanidou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Μεγαλη υποθεση να βρεις ανθρωπους να ακουνε αυτο που το λες......Σε αυτο το forum πιστευω εχει καλους ανθρωπους και χριστιανους....
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Καλή μου γειτόνισσα.. Ναι μην γελάς γειτόνισσα μου είσαι. Τι Γερμανία Καναδάς τι Αυστραλία... Ένα τσιγάρο δρόμος είναι με την σημερινή τεχνολογία........

Δεν θα σου πω περί ξενιτιάς αν είναι καλή ¨η κακή το ίδιο ζούμε όλοι. ¨Ομως θα σταθώ σε ένα σημείο μόνο. Σε αυτό που αναφέρεσαι στον Θεό... Σαν τι θα ήθελες να σε βοηθήσει να μαζέψεις γρήγορα τα λεφτά που σου χρειάζονται για τα κάποια όνειρα σου;

Δουλεύει έτσι ο Θεός; Είμαι 45 χρόνια εδώ και ποτέ δεν επισκέφτηκα την Ελλάδα ούτε μία φορά..... Θα το βάλω στο Γκίνες
¨Ολλα αυτά τα χρόνια γνώρισα πολύ κόσμο και άκουσα και είδα. Μόλις ερχόταν ο νέος μετανάστης έβαζε και όρο σε πόσα χρόνια θα μαζέψει τα λεφτά του και θα γυρίσει πίσω.

Περνούσαν τα χρόνια (εμείς περνάμε τα χρόνια μένουν) έκανε οικογένεια δική του ο κάθε ένας, και τα όνειρα παίρνουν άλλη στροφή. Πολλοί ήταν εκείνοι που όσα χρόνια έζησαν εδώ όλλα αυτά τα χρόνια έβριζαν καταριόντουσαν την Αυστραλία. Ο πρώτος στόχος ήταν να πάρουμε δικό μας σπίτι.

Το πετίχαμε Φίλε καιρός είναι να πας τώρα πίσω στην πατρίδα....... Ά! όχι πρέπει να πάρουμε ένα σπίτι ακόμη για τα παιδιά μας και μετά φεύγουμε. Τα σπίτια γινόντουσαν μερικά στο τέλος και ο φίλος έμενε εδώ δεν έφευγε και εξακολουθούσε να βρίζει τον τόπο εδώ.... Το μάτι το αχόρταγο.

Μια φορά είπα. Καλά η πόρτα είναι ανοιχτή για όποια ώρα θέλει να φύγει ο κάθε ένας μας Ποιος σε κρατάει και δεν φεύγεις;; Σε αυτήν την στιγμή προσπαθεί να μαγειρέψει απαντήσεις μέσα στο μυαλό του Μερικοί από αυτούς έφυγαν κάποτε

Ξανά γύρισαν και στο ερώτημα κατηγορούσαν την Ελλάδα τώρα... Τελικά άφηναν τα κόκκαλα τους εδώ.... Εγώ γιατί δεν γύρισα;; Και είμαι ευχαριστημένος γιαυτό και εξηγώ...... Είχα ένα μαράζι λιγότερο μέσα μου........ ¨Οτι ήρθε ο χρόνος που είχα ορίσει και ακόμη είμαι εδώ.. Αυτό το μαράζι γλύτωσα

Και πριν από εδω έζησα και ως ναυτικός αλλά η μάνα μου η αγράμματη μου έλεγε Παιδί μου αν είναι να σε νιώθω όλλα μου τα χρόνια μου μέσα στις θάλασσες βρες ένα μέρος και μείνε....

Και εγώ καμένος από την ανεργία εκείνα ιδίως τα χρόνια έλεγα μακριά από την Ελλάδα και ας είναι όπου θέλει. Τον πόνο της ανεργίας τον είχα τον ήξερα δεν ήθελα να τον περάσω πάλι. '

Έχω αρκετούς γνωστούς μέσα στα Σάϊτς και ξέρω ότι για χρόνο δεν μπορούν να βρουν δουλειά..... Τώρα τέτοιους καιρούς;;; Ναι τότε τέτοιους καιρούς
Το μόνο που θα ήθελα ήταν να μην είναι τόσο και να μπορώ νε έρχομαι μερικές φορές ιδίως να δω αγαπημένα μου πρόσωπα.
Δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο φάνει νε σκεφτεί κανείς ότι όσο μεγάλο είναι το Σύδνεϋ είναι όλη η Ελλάδα

Χάρης
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

batmanidou έγραψε:Μεγαλη υποθεση να βρεις ανθρωπους να ακουνε αυτο που το λες......Σε αυτο το forum πιστευω εχει καλους ανθρωπους και χριστιανους....

εχει οντως καλους ανθρωπους..αν και δεν ξερω προσωπικα κανεναν αυτο μου βγαζουν οι ανθρωποι εδω..οσο για εσας κυριε χαρη τα λογια σας πραγματικα με συγκινησαν..να ειστε καλα.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Batmanidou, evvagelia, Katerina, κυριε Χαρη......σας καταλαβαινω απολυτα. Ειχα ζησει και εγω 25 χρονια Γερμανια κα οι δικοι μου εδω και 37 χρονια ειναι ακομα εκει, αλλα εχουν την δυνατοτητα και ερχονται και ετσι απαλυνουν τον πονο τους. batmanidoy..σιγουρα ειναι δυσκολο να πρεπει να αφησεις την Ελλαδα και να πας δε ενα αλλο κρατος για την αγαπη ενος προσωπου...ειναι ομως απο την αλλη και πολυ ωραιο να θαβεις το δικο σου θελημα να κανεις αυτο που αγαπαει ο αλλος.Τι ειναι η Γερμανια με την Ελλαδα.....τσακ πατ σε 2 ωρες εισαι εδω. Σκεψου την Ευαγγλια, τον κυριο Χαρη που εχει τοσα χρονι αστη ξενιτια, την Κατερινα..που ειναι τοσο μακρια...και φουλαρε τις μπαταριες σου με υπομονη και καλη θεληση ............Ειναι αυτο που λεγαμε ο σταυρος του καθενος. Αυτος ειναι και θα προσπαθησουμε να τον αντεξουμε. Σκεψου υπαρχουν ανθρωποι στην Ελλαδα που μενουν εδω και ζουν μεσα στη φτωχεια.......Τουλαχιστον ξερω οτι στη Γερμανια δεν ειναι και τοσο ασχημα...και πολλοι Ελληνες υπαρχουν και ελληνικα στεκια...και απο οικονομικη μερια τα πραγματα ειναι καλυτερα. Γι αυτο λοιπον χαμογελα.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Χιλια συγνωμη, ξεχασα να αναφερω και ενα προσωπο το οποιο ζει και αυτος στη ξενιτια και με βοηθησε πολυ.....κυριε Κωνσταντινε συγχωρεστε με σας παρακαλω.Υπομονη και κουραγιο...σας ευχομαι...και σας ευχαριστω για ολα!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
batmanidou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Αδερφε Harrys τα πραγματα ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.Αλλα με παρεξηγησες δε ζηταω χρηματα απο το θεο,αν τα ζητουσα θα καθομουνα εδω,δεν ειμαι φιλος με αυτα......Ζηταω μια δουλεια μια ελπιδα οτι θα γυρισω πισω,μια φορα να δω ειδησεις στα Ελληνικα καναλια φτανει να φοβηθεις να πας Ελλαδα.Απο οτι καταλαβα εσυ συμβηβαστηκες με την ιδεα να ζεις εκει και καλα κανεις,γινετε ευκολοτερη η ζωη σου....Μακαρη να το καταφερω και εγω.......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”