να μας περνουνε τηλεφωνο για να τους ενημερωνουμε πως περασε η μερα αυτη
και να γραφουνε αυτοι για εμας
τον αριθμο μας μπορουνε να τον εχουνε αν επηθυμουνε
φυσικα μεσω Π.Μ
Συντονιστής: Συντονιστές

Ο Νικηφορος δεν μπορει να σου απαντηση Αποστολεaposal έγραψε:Νικηφόρε προετείνεις, σε περίπτωση που δεν έχουν ανοίξει τα Τέμπη, να πάμε μέσω παραλίας της Λάρισας;

Χιούμορ ήταν!tkots έγραψε:Απόστολε μην το παρακάνουμε κιόλας ! Πιστεύω να αστειεύεσαι !!! Ο Παναγιώτης είναι νεώτατος και σίγουρα έχει πολύ καλή μνήμηaposal έγραψε:Πράγματι. Παναγιώτη να έχεις κοντά και κανένα λαπ-τοπ!!

Απόστολε, η αναφορά μου ήταν για τον Καπετάνιο, που ως γνωστό αυτές τις μέρες θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο......aposal έγραψε:Νικηφόρε προετείνεις, σε περίπτωση που δεν έχουν ανοίξει τα Τέμπη, να πάμε μέσω παραλίας της Λάρισας;

Υπάρχει ενδιαφέρον και από το ραδιόφωνο της πειραικής εκκλησία για απ ευθείας μετάδοση με εκφωνητή. Σαν ποδοσφαιρικό μάτς. Ειδικά ενδιαφέρονται για τους διαλόγους Νίκου, Διονύση τους οποίους υπόσχονται να εκφωνήσουν live.Dimitris39 έγραψε:εγω προτεινω καθε απογευμα τα μελη που δεν θα εινε μαζι μας
να μας περνουνε τηλεφωνο για να τους ενημερωνουμε πως περασε η μερα αυτη
και να γραφουνε αυτοι για εμας![]()
τον αριθμο μας μπορουνε να τον εχουνε αν επηθυμουνε
φυσικα μεσω Π.Μ
Κάποιοι αρχίζουν και δείχνουν το ύψος τους (άνω των 2μ), τις τρίχες τους (μουστάκι) και τα όπλα τους (γιαταγάνι και βάλε)...aposal έγραψε:Χιούμορ ήταν!tkots έγραψε:Απόστολε μην το παρακάνουμε κιόλας ! Πιστεύω να αστειεύεσαι !!! Ο Παναγιώτης είναι νεώτατος και σίγουρα έχει πολύ καλή μνήμηaposal έγραψε:Πράγματι. Παναγιώτη να έχεις κοντά και κανένα λαπ-τοπ!!
Ε, όχι και μικρός ο Παναγιώτης!
Τα κινητά Δημήτρη θα είναι κλειστά στο Α.Ο. Θα ανοίγουν μόνο κάποια πρωινά, μετά το γεύμα των 07:30 και αυτό μόνο για κλήσεις ανάγκης!
Παιδιά καλός ο Παναγιώτης δε λέω αλλά προτείνω τις εμπειρίες να καταγράψει ο kausokalivias ο Φωτάρας. Οι περιγραφές του από το μηνιαίο πρόσφατο ταξίδι του νομίζω άφησαν εποχή. Άφησε τη φαντασία μας ελεύθερη και ο καθένας έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Όχι σαν τον Παναγιώτη που μας τα είπε με το νι και με το σίγμα και σχεδόν τα απομνημονεύσαμε...tkots έγραψε:Καλημέρα σας φίλοι μου,aggelikiglafki έγραψε:Αχ !!Τυχεροί!Το ξαναλέω μην ξεχάσετε και τα ονόματα που σας έχουμε ΄δωσει για να μνημονεύσουν οι πατέρες.και βέβαια αναλυτικοί αναφορά όταν με το καλό γυρίσετε
Την αναλυτική αναφορά που ζητάει η "aggelikiglafki" από την εκδρομή σας στο Άγιον Όρος, την απαιτούμε (με την καλή έννοια του όρου) και όλοι εμείς που δεν μπορούμε να έρθουμε. Ας φροντίσουν οι αδελφοί μας να μας παρουσιάσουν μια ωραία περιγραφή της εκδρομής τους, αντάξια αυτής που μας παρουσίασε ο "panagiotisspy" για την εμπειρία του από την πρώτη φορά που πήγε στο Άγιον Όρος. Την απολαύσαμε πραγματικά και προσωπικά εγώ την εκτύπωσα και την μοίρασα στους οικείους μου για να την ευχαριστηθούν και εκείνοι. Το συγγραφικό ταλέντο του Παναγιώτη είναι χάρισμα από τον Θεό !
Περίπου τα ίδια θα έγραφα και εγώ Παναγιώτη. Δήλαδήpanagiotisspy έγραψε:Α, όχι, δεν γράφω κι'άλλη ιστορία!aposal έγραψε:Πράγματι. Παναγιώτη να έχεις κοντά και κανένα λαπ-τοπ!!![]()
Την μέλλουσα εκδρομή μας, ας την περιγράψει κάποιος άλλος!
Ή ας την περιγράψουμε πολλοί, από κοινού.
Σε συνέχειες κιόλας.
Κάτι σαν το περίφημο μυθιστόρημα των τεσσάρων! (Καραγάτσης, Μυριβήλης, Βενέζης, Τερζάκης).
Πάντως αν έγραφα την περιγραφή, πιθανόν να άρχιζε κάπως έτσι:
"Σάββατο 15 Μαΐου 2010, ξημερώματα, η ώρα τέσσερις.....
Αυτή την αυγή, δεν χρειάστηκε να ηχήσει το ξυπνητήρι, για να με ξυπνήσει.
Είχα προλάβει να το κλείσω, πολύ προτού χτυπήσει.
Ηταν τόση η προσμονή, τόσο γλυκειά η αγωνία μου, που πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήμουνα στο πόδι.....
Για άλλη μια φορά, θάπαιρνα τον μακρυνό κι'ωραίο δρόμο για τον Αθωνα.....
Μαζί με τόσους καλούς αδελφούς μου....."
Θα μου πείτε αδελφοί, πού το ξέρω από τώρα, ότι θα γίνει έτσι.
Το ξέρω, γιατί πάντα το ίδιο μου συμβαίνει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.
Μακάρι να μας αξιώσει η Παναγία μας, να καταφέρουμε τον Μάϊο να επισκεφθούμε το Περιβόλι Της.

αν και δεν το εχω αποφασισει ακομα, θεωρω πως θα ερθω το πρωι στις 16/05 να σας βρω.panagiotisspy έγραψε: 10.Κωνσταντίνος AngelsGR 33. 7 ημέρες. Κωνσταντίνε θα είσαι από 15/05 Ουρανούπολη?