Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από Dimitris39 »

εγω προτεινω καθε απογευμα τα μελη που δεν θα εινε μαζι μας
να μας περνουνε τηλεφωνο για να τους ενημερωνουμε πως περασε η μερα αυτη
και να γραφουνε αυτοι για εμας :mrgreen:
τον αριθμο μας μπορουνε να τον εχουνε αν επηθυμουνε
φυσικα μεσω Π.Μ
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

aposal έγραψε:Νικηφόρε προετείνεις, σε περίπτωση που δεν έχουν ανοίξει τα Τέμπη, να πάμε μέσω παραλίας της Λάρισας;
Ο Νικηφορος δεν μπορει να σου απαντηση Αποστολε
τον εχω κλειση σε Π.Μ για τις επομενες 3 ωρες
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

tkots έγραψε:
aposal έγραψε:Πράγματι. Παναγιώτη να έχεις κοντά και κανένα λαπ-τοπ!!
Απόστολε μην το παρακάνουμε κιόλας ! Πιστεύω να αστειεύεσαι !!! Ο Παναγιώτης είναι νεώτατος και σίγουρα έχει πολύ καλή μνήμη
Χιούμορ ήταν!
Ε, όχι και μικρός ο Παναγιώτης!
Τα κινητά Δημήτρη θα είναι κλειστά στο Α.Ο. Θα ανοίγουν μόνο κάποια πρωινά, μετά το γεύμα των 07:30 και αυτό μόνο για κλήσεις ανάγκης!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

aposal έγραψε:Νικηφόρε προετείνεις, σε περίπτωση που δεν έχουν ανοίξει τα Τέμπη, να πάμε μέσω παραλίας της Λάρισας;
Απόστολε, η αναφορά μου ήταν για τον Καπετάνιο, που ως γνωστό αυτές τις μέρες θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο......
Εκτιμώ κ πιστεύω μέχρι τον Απρίλιο θα δοθεί στην κυκλοφορία η διεύλευση των Τεμπών, αλλά κ αν δεν δοθεί, ετοιμάζεται εναλλακτική διαδρομή στην περιοχή των Τεμπών (στου Όλυμπου την μεριά) που με καθυστέρηση ενός τετάρτου της ώρας θα βρίσκεται κανείς στη διασταύρωση της Ραψάνης στον Εθνικό δρόμο. Διάδρομή μόνο για ΙΧ.... Έχει ο Θεός λοιπόν για όσους ανησυχούν ιδιαίτερα. Πάντως επιμένω... αν κ δεν είμαι Λαρισαίος στην Καταγωγή, ότι η παραθαλάσσια διαδρομή της Λάρισας είναι κάτι το ξεχωριστό!!!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Μετά τα σεμινάρια του αγαπημένου μου Avvas που παρακολούθησα θα προσπαθήσω με την παγκοσμίου φήμης μεθοδό του, να πάρω θέση για όλα.
Dimitris39 έγραψε:εγω προτεινω καθε απογευμα τα μελη που δεν θα εινε μαζι μας
να μας περνουνε τηλεφωνο για να τους ενημερωνουμε πως περασε η μερα αυτη
και να γραφουνε αυτοι για εμας :mrgreen:
τον αριθμο μας μπορουνε να τον εχουνε αν επηθυμουνε
φυσικα μεσω Π.Μ
Υπάρχει ενδιαφέρον και από το ραδιόφωνο της πειραικής εκκλησία για απ ευθείας μετάδοση με εκφωνητή. Σαν ποδοσφαιρικό μάτς. Ειδικά ενδιαφέρονται για τους διαλόγους Νίκου, Διονύση τους οποίους υπόσχονται να εκφωνήσουν live.
aposal έγραψε:
tkots έγραψε:
Απόστολε μην το παρακάνουμε κιόλας ! Πιστεύω να αστειεύεσαι !!! Ο Παναγιώτης είναι νεώτατος και σίγουρα έχει πολύ καλή μνήμη
Χιούμορ ήταν!
Ε, όχι και μικρός ο Παναγιώτης!
Τα κινητά Δημήτρη θα είναι κλειστά στο Α.Ο. Θα ανοίγουν μόνο κάποια πρωινά, μετά το γεύμα των 07:30 και αυτό μόνο για κλήσεις ανάγκης!
Κάποιοι αρχίζουν και δείχνουν το ύψος τους (άνω των 2μ), τις τρίχες τους (μουστάκι) και τα όπλα τους (γιαταγάνι και βάλε)...
Μήπως να ζητήσουμε καλύτερα μετεκπαίδευση στις ειδικές δυνάμεις;
tkots έγραψε:
aggelikiglafki έγραψε:Αχ !!Τυχεροί!Το ξαναλέω μην ξεχάσετε και τα ονόματα που σας έχουμε ΄δωσει για να μνημονεύσουν οι πατέρες.και βέβαια αναλυτικοί αναφορά όταν με το καλό γυρίσετε
Καλημέρα σας φίλοι μου,

Την αναλυτική αναφορά που ζητάει η "aggelikiglafki" από την εκδρομή σας στο Άγιον Όρος, την απαιτούμε (με την καλή έννοια του όρου) και όλοι εμείς που δεν μπορούμε να έρθουμε. Ας φροντίσουν οι αδελφοί μας να μας παρουσιάσουν μια ωραία περιγραφή της εκδρομής τους, αντάξια αυτής που μας παρουσίασε ο "panagiotisspy" για την εμπειρία του από την πρώτη φορά που πήγε στο Άγιον Όρος. Την απολαύσαμε πραγματικά και προσωπικά εγώ την εκτύπωσα και την μοίρασα στους οικείους μου για να την ευχαριστηθούν και εκείνοι. Το συγγραφικό ταλέντο του Παναγιώτη είναι χάρισμα από τον Θεό !
Παιδιά καλός ο Παναγιώτης δε λέω αλλά προτείνω τις εμπειρίες να καταγράψει ο kausokalivias ο Φωτάρας. Οι περιγραφές του από το μηνιαίο πρόσφατο ταξίδι του νομίζω άφησαν εποχή. Άφησε τη φαντασία μας ελεύθερη και ο καθένας έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Όχι σαν τον Παναγιώτη που μας τα είπε με το νι και με το σίγμα και σχεδόν τα απομνημονεύσαμε...
(Ελπίζω να με συγχωρήσει ο Φωτάρας μου. Όποιος αγαπάει παιδεύει Φώτη. Μπορείς αν θέλεις να με πεις χοντρό να πατσίσουμε!)
panagiotisspy έγραψε:
Α, όχι, δεν γράφω κι'άλλη ιστορία! :smile:
Την μέλλουσα εκδρομή μας, ας την περιγράψει κάποιος άλλος!
Ή ας την περιγράψουμε πολλοί, από κοινού.
Σε συνέχειες κιόλας.
Κάτι σαν το περίφημο μυθιστόρημα των τεσσάρων! (Καραγάτσης, Μυριβήλης, Βενέζης, Τερζάκης).
Πάντως αν έγραφα την περιγραφή, πιθανόν να άρχιζε κάπως έτσι:

"Σάββατο 15 Μαΐου 2010, ξημερώματα, η ώρα τέσσερις.....
Αυτή την αυγή, δεν χρειάστηκε να ηχήσει το ξυπνητήρι, για να με ξυπνήσει.
Είχα προλάβει να το κλείσω, πολύ προτού χτυπήσει.
Ηταν τόση η προσμονή, τόσο γλυκειά η αγωνία μου, που πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήμουνα στο πόδι.....
Για άλλη μια φορά, θάπαιρνα τον μακρυνό κι'ωραίο δρόμο για τον Αθωνα.....
Μαζί με τόσους καλούς αδελφούς μου....."

Θα μου πείτε αδελφοί, πού το ξέρω από τώρα, ότι θα γίνει έτσι.
Το ξέρω, γιατί πάντα το ίδιο μου συμβαίνει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Μακάρι να μας αξιώσει η Παναγία μας, να καταφέρουμε τον Μάϊο να επισκεφθούμε το Περιβόλι Της.
Περίπου τα ίδια θα έγραφα και εγώ Παναγιώτη. Δήλαδή
Σάββατο 15 Μαίου 2010, ξημερώματα, η ώρα τέσσερις...
Αυτή την αυγή το ξυπνητήρι έσκουσε σας παλαβό, για να με ξυπνήσει. Έλεος...
Χτύπαγε λυσσαλέα ξυπνώντας τα μωρα που άρχισαν να κλαίνε.
Σκέφτηκα: όχι δεν το πιστεύω, ήρθε η ώρα για το πιο κουραστικό ταξίδι που έχω κάνει...
Μαζί με όλους αυτούς τους παλαβούς που το αποφάσισαν. Γιατί τους άκουσα;
Θα μου πείτε αδερφοί, που το ξέρω από τώρα, ότι θα γίνει έτσι.
Το ξέρω γιατί πάντα το ίδιο μου συμβαίνει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
kausokalivia
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kausokalivia »

Με έκανες και γέλασα βρε Βασίλη. Νά είσαι καλά . Η αλήθεια ήμουνα κατατοπιστικότατος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Πω-πω κέφια που έχει ο Βασίλης σήμερα!

Εκπληκτικός!!!

Είσαι πράγματι κατατοπιστικός Φώτη!! :smile: :smile: :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Συγχωρείστε μου την παρέμβαση σ' ένα ανδρικό θέμα, αλλά νομίζω ότι ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Πρόσφατα πέρασα από τα διόδια του Αιγινίου (δεν λειτουργούν μεν, είναι έτοιμα δε) και ευγενέστατοι υπάλληλοι διένειμαν το ακόλουθο φυλλάδιο με τις προτεινόμενες παρακάμψεις των Τεμπών. Ενδεχομένως να το γνωρίζετε, αν όχι ρίξτε του μια ματιά!

IMG_0003.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Επειδή ο καιρός κυλάει σαν το νερό και οι μέρες πλησιάζουν, πρέπει να αναφερθώ σε όλους τους συμμετέχοντες, έναν προς έναν.
Υπενθυμίζω ότι οι κρατήσεις θέσεων εισόδου, θα γίνουν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

1.Νίκος agiooros 43. 7 ημέρες. Θα ανέβει με αυτοκίνητο κάποιου από την παρέα της Αθήνας. Πιθανόν να περάσουν να τον πάρουν από Εύβοια, ή να βγει μόνος του σε κάποια διασταύρωση (π.χ. Σχηματάρι) για να μην χάνεται χρόνος. Θα διανυκτερεύσει στην Ουρανούπολη μαζί με τους άλλους, το Σάββατο 15/05.
2.Απόστολος aposal 47. 7 ημέρες. Ισχύουν τα ίδια για μετάβαση εξ Αθηνών και διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη.
3.Πέτρος petrosathonas 41. 7 ημέρες . Πέτρο θέλω να σε ρωτήσω αν θα διανυκτερεύσεις στην Ουρανούπολη στις 15/05.
4.Ζαφείρης zafeiris 31. 5 ημέρες. Ζαφείρη έχουμε χαθεί πολύ καιρό. Πρέπει να μου στείλεις τα στοιχεία σου. Επίσης πρέπει να δηλώσεις αν θα είσαι από τις 15/05 στην Ουρανούπολη. Αν κάποιος από το φόρουμ, ξέρει τηλέφωνο του Ζαφείρη, ας μου το στείλει με π.μ.
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43. 7 ημέρες. Θα ανέβει με την ομάδα των Πελοποννησίων και θα διανυκτερεύσει Ουρανούπολη στις 15/05.
6.Δημήτρης Dimitris39 40. 7 ημέρες. Θα είναι από 15/05 Ουρανούπολη. Ετσι δεν είναι Δημήτρη?
7.Φώτης kausokalivia 24. 7 ημέρες. Φώτη θα είσαι από 15/05 Ουρανούπολη?
8.Νικηφόρος Nikiforos 60. 7 ημέρες. Και ο Νικηφόρος θα είναι μαζί μας από τις 15/05.
9.Βασίλης vasilisalt 38. 7 ημέρες. Με την ομάδα της Πελοποννήσου κι'αυτός και επίσης Ουρανούπολη για διανυκτέρευση.
10.Κωνσταντίνος AngelsGR 33. 7 ημέρες. Κωνσταντίνε θα είσαι από 15/05 Ουρανούπολη?
11.Χρήστος eortologio_gr 51. 3 ημέρες. Θα έρθει κατ'ευθείαν το πρωί της Κυριακής 16/05.
12.Στέφανος (φίλος Απόστολου) 35. 7 ημέρες. Θα ακολουθήσει σε όλα το πρόγραμμα του Απόστολου.
13.Οδυσσέας ULYSSES 59. 7 ημέρες. Εσύ Οδυσσέα, θα έρθεις με ι.χ. μαζί με τους άλλους Αθηναίους? Θα είσαι Ουρανούπολη από 15/05?
14. Χρήστος (φίλος Νικηφόρου) 50. 7 ημέρες. Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Νικηφόρου.
15.Νίκος filotas 52. 2 ημέρες. Με τον Νίκο, πρέπει να κανονιστεί, αν θα περάσει κάποιο ι.χ. από Κοζάνη να τον πάρει. Αν συμβεί έτσι, εννοείται πώς θα είναι από 15/05 στην Ουρανούπολη. Νίκο αν δεν γίνει έτσι, θα είσαι έτσι κι'αλλιώς μαζί μας από τις 15/05 στην Ουρανούπολη?
16.Ανδρέας Andreasmas. 4 ημέρες. Πελοποννησιακή ομάδα, μαζί στην Ουρανούπολη από 15/05.
17.Δημήτρης dimitrisgr 39. 7 ημέρες. Ακριβώς τα ίδια και ο Δημήτρης, μετά των Πελοποννησίων.
18.Διονύσης dionysisgr 39. 7 ημέρες. Ομοίως το πρόγραμμα των Αθηναίων. Διονύση πρέπει να μου στείλεις τα στοιχεία σου.
19.Δημήτρης (φίλος Ανδρέα). 4 ημέρες. Ακριβώς το πρόγραμμα του Ανδρέα.
20. Διονύσης (Διονύσης_Κ) (φίλος Απόστολου) 44. 7 ημέρες. Το πρόγραμμα του Απόστολου.

Ο Μιχάλης (ravniotis), μάλλον δεν θα έρθει. Αν έρθει θα κανονιστούν όλα την τελευταία στιγμή.
Ο Γιάννης (keliotis), θα μεριμνήσει μόνος του για διαμονητήρια κλπ. Ωστόσο πρέπει να σε ρωτήσω Γιάννη, αν θα είσαι από 15/05 στην Ουρανούπολη, για την κράτηση του ξενοδοχείου.
Ο Χρήστος (Christos), θα μας συναντήσει στο Βατοπαίδι.

Καλό επίσης θα ήταν, οι κοντινοί μεταξύ τους αδελφοί, να επικοινωνήσουν για να διευθετήσουν (όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει), τα της μετάβασής τους.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
AngelsGR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από AngelsGR »

panagiotisspy έγραψε: 10.Κωνσταντίνος AngelsGR 33. 7 ημέρες. Κωνσταντίνε θα είσαι από 15/05 Ουρανούπολη?
αν και δεν το εχω αποφασισει ακομα, θεωρω πως θα ερθω το πρωι στις 16/05 να σας βρω.
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”