Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011

Δημοσίευση από vasilisalt »

stathisgrh έγραψε: ...τωρα οσον αφορα το κομποσχοινι δεν θα το ξεχασω ............αλλα τι τις θελεις τις δικες μου προσευχες ρε αδερφε μου;
Θέλω να ξέρω αν δουλεύει βρε αδερφέ...

Μη μου φέρεις κανένα που δεν δουλεύει και αντί να με συγκεντρώνει με πάει ταξίδια στη ντίσνευλαντ!!! χα χα χα
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

vasilisalt έγραψε:
stathisgrh έγραψε: ...τωρα οσον αφορα το κομποσχοινι δεν θα το ξεχασω ............αλλα τι τις θελεις τις δικες μου προσευχες ρε αδερφε μου;
Θέλω να ξέρω αν δουλεύει βρε αδερφέ...

Μη μου φέρεις κανένα που δεν δουλεύει και αντί να με συγκεντρώνει με πάει ταξίδια στη ντίσνευλαντ!!! χα χα χα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ αλλα εισαι σιγουρος οτι εγω κανω για τεστ- ντραιβ, μετα θα τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα :shock: :shock:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Μόλις μου εξήγησε ο Στάθης τι εκπλήξεις μου ετοίμαζε στην Ουρανούπολη!
Μιλάμε για μεγάλα γέλια!
Πραγματικά θα γράφαμε ιστορία!

Πάντως είναι σκέτο τρελοκομείο ο Μίνος...

Καλά να περάσετε μάγκες!

Εσείς πάτε!

Εμείς εδώ!

Να κρατάμε το μαγαζί (με την Αγγελική και τα λοιπά παιδιά)

(Ζικος)
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Κοιτα ή θα μας εδιωχναν απο το Ορος ή θα μας εδιωχναν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: κατι αλλο δεν βλεπω να γινοτανε :lol: :lol:

Αλλα ρε μπαγασα βγενοπουλε ........γλυτωσες..............αχ μονο να ηξερες τι σου ειχα ετοιμαση μαζι με αυτα που σου ειπα.

Σε αγαπαει ο Θεός και την γλυτωσες.................... :mrgreen: :mrgreen:

Δεν πειραζει την επομενη φορα που θα ειναι και το αλλο μου μισο..........dimitris39+-απειρο :mrgreen: ( εαν ποτε γινει αυτο το τριο εγω εσυ και ο μητσος....................τοτε στο υπογραφω οτι ουτε στο πλοιο δεν θα μας ανεβασουν). :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Νικο δεν ξερω αμα το ειδες ..........................................αλλα την Κυριακη δινει Νοτιαδες χωρις βεβαια πολλα μποφορ ..............αλλα μας βλεπω να μην μπορουμε να βγουμε :mrgreen:

Μηπως θα επρεπε να κανουμε κρατηση για (Κυριακη) 10--11 ατομα στο πλοιο που βγαινει απο την αλλη μερια (Βατοπαιδι) γιατι το βλεπω λιγο χλωμο να βγαινουμε απο ουρανουπολη και αμα δεν κανεις κρατηση στο πλοιο απο βατοπαιδι τοτε δεν βγαινεις γιατι ολο το Ορος αυτο κανει :wink: οσοι ξερουν δηλαδη (μια φορα που το εκανα ειχε στον Αρσανα του Βατοπαιδιου καμια 150 ατομα, βεβαια εγω ειχα κανει κρατηση και βγηκα αλλα οι υπολοιποι ......................................τζιφος
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλό και ωφέλιμο προσκύνημα αδέλφια!
Κι όλοι μαζί να βρεθούμε στο προσκυνηματικό ταξίδι του Μαΐου (ή Ιουνίου).
Ευστάθιε όλοι σου 'χουμε ζητήσει και από μια μικρή χάρη...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

stathisgrh έγραψε:Νικο δεν ξερω αμα το ειδες ..........................................αλλα την Κυριακη δινει Νοτιαδες χωρις βεβαια πολλα μποφορ ..............αλλα μας βλεπω να μην μπορουμε να βγουμε :mrgreen:

Μηπως θα επρεπε να κανουμε κρατηση για (Κυριακη) 10--11 ατομα στο πλοιο που βγαινει απο την αλλη μερια (Βατοπαιδι) γιατι το βλεπω λιγο χλωμο να βγαινουμε απο ουρανουπολη και αμα δεν κανεις κρατηση στο πλοιο απο βατοπαιδι τοτε δεν βγαινεις γιατι ολο το Ορος αυτο κανει :wink: οσοι ξερουν δηλαδη (μια φορα που το εκανα ειχε στον Αρσανα του Βατοπαιδιου καμια 150 ατομα, βεβαια εγω ειχα κανει κρατηση και βγηκα αλλα οι υπολοιποι ......................................τζιφος
Όχι Στάθη ακόμη και την Κυριακή το πρωί δίνει Β-ΒΔ ανέμους με ένταση 1-2 μποφόρ, δηλαδή άπνοια. Επομένως δεν προβλέπεται να υπάρξει πρόβλημα με την αναχώρησή μας.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Καλό και ωφέλιμο προσκύνημα αδέλφια!
Κι όλοι μαζί να βρεθούμε στο προσκυνηματικό ταξίδι του Μαΐου (ή Ιουνίου).
Ευστάθιε όλοι σου 'χουμε ζητήσει και από μια μικρή χάρη...
Αποστολε ουτε να το ξαναπεις, εγω ευχαριστω για την εμπιστοσυνη και για ολα

.
filotas έγραψε:
stathisgrh έγραψε:Νικο δεν ξερω αμα το ειδες ..........................................αλλα την Κυριακη δινει Νοτιαδες χωρις βεβαια πολλα μποφορ ..............αλλα μας βλεπω να μην μπορουμε να βγουμε :mrgreen:

Όχι Στάθη ακόμη και την Κυριακή το πρωί δίνει Β-ΒΔ ανέμους με ένταση 1-2 μποφόρ, δηλαδή άπνοια. Επομένως δεν προβλέπεται να υπάρξει πρόβλημα με την αναχώρησή μας.
Νικο εγω εχθες στο μετεο.gr που ειδα την Κυριακη εδινε Νοτιαδες μικρης εντασης αλλα ............νοτιαδες.

Καλο ειναι να το ξαναδεις το θεμα γιατι αλλαζει ο καιρος, για εδω στην Θεσσαλονικη εδινε βροχες και χιονια ακομη και στο κεντρο της πολης και σημερα ειναι ολα στεγνα και απλως λεει συνεφιες.

Λογο πειρας εγω λεω να το ξαναδεις το θεμα για να μην εχουμε τιποτα απροοπτα, μπορουμε να κανουμε κρατηση και απο το βατοπαιδι και εαν εχει την Κυριακη ξημερωματα βοριοδυτικους παιρνουμε στις Αγιορειτικες γραμμες και ακυρωνουμε τις θεσεις απο την πλευρα του βατοπαιδιου.
Άβαταρ μέλους
ULYSSES
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ULYSSES »

Φίλε Στάθη μόλις πριν λίγο τηλεφωνήθηκα με τον Νικηφόρο . Είχαν βγάλει εισιτήρια με το ταχύπλοο και τους τα ακύρωσαν λόγω καιρού.
Φρόντισε να ενημερωθείς για τις καιρικές συνθήκες απο αύριο και μετά.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Με πηρε και εμενα ο Νικηφορος πριν λιγο και μου τα ειπε......................τα κακα νεα..................εχει απαγορευτικο και αναμενεται απο αυριο να ειναι χειροτερα :( (δεν μας βλεπω να μπαινουμε στο Αγιον Ορος) ...................εγω εχθες το ειπα στον Νικο οτι ο καιρος Αλλαζει πολυ γρηγορα και οτι υπαρχει περιπτωση να μην μπορουμε να βγουμε............................αλλα να πω την αληθεια δεν περιμενα οτι σημερα τα παιδια θα ειχαν προβλημα κατα την εισοδο :( :(

Ευχομαι αυριο να μπουμε ολοι μαζι πρωτα Ο Θεός
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”