aposal έγραψε:Καλό και ωφέλιμο προσκύνημα αδέλφια!
Κι όλοι μαζί να βρεθούμε στο προσκυνηματικό ταξίδι του Μαΐου (ή Ιουνίου).
Ευστάθιε όλοι σου 'χουμε ζητήσει και από μια μικρή χάρη...
Αποστολε ουτε να το ξαναπεις, εγω ευχαριστω για την εμπιστοσυνη και για ολα
.
filotas έγραψε:stathisgrh έγραψε:Νικο δεν ξερω αμα το ειδες ..........................................αλλα την Κυριακη δινει Νοτιαδες χωρις βεβαια πολλα μποφορ ..............αλλα μας βλεπω να μην μπορουμε να βγουμε
Μηπως θα επρεπε να κανουμε κρατηση για (Κυριακη) 10--11 ατομα στο πλοιο που βγαινει απο την αλλη μερια (Βατοπαιδι) γιατι το βλεπω λιγο χλωμο να βγαινουμε απο ουρανουπολη και αμα δεν κανεις κρατηση στο πλοιο απο βατοπαιδι τοτε δεν βγαινεις γιατι ολο το Ορος αυτο κανει

οσοι ξερουν δηλαδη (μια φορα που το εκανα ειχε στον Αρσανα του Βατοπαιδιου καμια 150 ατομα, βεβαια εγω ειχα κανει κρατηση και βγηκα αλλα οι υπολοιποι ......................................τζιφος
Όχι Στάθη ακόμη και την Κυριακή το πρωί δίνει Β-ΒΔ ανέμους με ένταση 1-2 μποφόρ, δηλαδή άπνοια. Επομένως δεν προβλέπεται να υπάρξει πρόβλημα με την αναχώρησή μας.
Νικο εγω εχθες στο μετεο.gr που ειδα την Κυριακη εδινε Νοτιαδες μικρης εντασης αλλα ............νοτιαδες.
Καλο ειναι να το ξαναδεις το θεμα γιατι αλλαζει ο καιρος, για εδω στην Θεσσαλονικη εδινε βροχες και χιονια ακομη και στο κεντρο της πολης και σημερα ειναι ολα στεγνα και απλως λεει συνεφιες.
Λογο πειρας εγω λεω να το ξαναδεις το θεμα για να μην εχουμε τιποτα απροοπτα, μπορουμε να κανουμε κρατηση και απο το βατοπαιδι και εαν εχει την Κυριακη ξημερωματα βοριοδυτικους παιρνουμε στις Αγιορειτικες γραμμες και ακυρωνουμε τις θεσεις απο την πλευρα του βατοπαιδιου.