Χριστούγεννα χωρίς φώτα στο Λονδίνο...

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

stratos έγραψε:πιστευω οτι δεν ηθελε να προσβαλει καποιον
απλα ετσι φανηκε
Δεν με νοιάζει τι ήθελε , με νοιάζει τι ένιωσα
Ε όχι αγάπη μου δεν θα μου πει κανείς ότι είμαι αμαρτωλός επειδή στόλισα το σπίτι μου
Οχι φωτάκια όχι λαμπάκια , έναν Αη Βασίλη τεράστιο θα φουσκώσω και θα τον βάλω στη ταράτσα
ΟΥΦ (έχω νεύρα σήμερα να με προσέχετε :lol: )
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

michalisorfanos έγραψε: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΞΙΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 10 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΩ ΑΙΔΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ,ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ
Με ΟΛΟ τον Ορθόδοξο κόσμο (εκτος της Ελλάδας).
Με ΟΛΟΥΣ τους ορθοδόξους αδελφούς.
Για τον Νάκο και τους υπόλοιπους γραφικούς, δεν λέω ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ....
Και στην τελική προτιμώ τον Νάκο (που δεν "τον πάω" με τίποτα), από τον πάπα και την παρέα του.

Τα λάθη υπάρχουν αδελφέ μου, παντού, όμως δεν θα συγκρίνουμε τον οικουμενισμο με καμμία διοικητική διαφωνία. Εγώ δεν αποκάλεσα ανάξιο κανέναν...
Δεν πρόσβαλλα κανέναν, απλά κατέθεσα απόψεις, αποστολικούς κανόνες, θέσεις της Ορθοδοξίας που κρατούν αιώνες.
Αν καποιοι ενοχλούνται, πρόβλημά τους, και γω ενοχλούμαι πολλές φορές από κάποια γραφόμενα.

"Αιδω" λες να έχουμε. Για ποιον λόγο ;
Κανένας "δικός" μας (από τις 10 παρατάξεις) δεν συμπροσευχήθηκε με αιρετικό, γιατί γνωρίζει πως την άλλη μέρα το ποίμνιο θα φύγει τρέχοντας φωνάζοντας "ανάθεμα".
Κατάρα ή ευλογία οι 10 παρατάξεις ? Θα δείξει...
Αλλά δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως ανήκω και στις 10. Ούτε πως αποδέχομαι και τις 10.
Και δεν θα απολογηθώ, για κανέναν αυριο, στο Βήμα της Κρίσης παρά μόνο στον Κύριό μου.

Αν καλέ μου, θέλεις να μας βάλεις "φίμωτρο" επειδή θα έπρεπε να "ντρεπόμαστε" κατα την δική σου γνώμη, συγχώρα με μα εγώ δεν θα το φορέσω. Δεν το φοράω μπροστά στους Δεσποτάδες μου, όταν βλέπω λάθη, και είμαι το μαύρο πρόβατο, πόσο μάλλον εδω που υποτίθεται πως όλοι εκφράζουμε απόψεις δημοκρατικά...

Σ΄Ευχαριστώ Στράτο για τη υποστήριξη, παρά τις όποιες διαφωνίες μας θεωρώ πραγματικά πως το φρόνημά σου είναι Ορθόδοξο και σ΄εκτιμώ γι΄αυτο.
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις πως δεν έχω διάθεση να προσβάλλω, ούτε να θίξω κανέναν.
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

lovethink έγραψε:
stratos έγραψε:πιστευω οτι δεν ηθελε να προσβαλει καποιον
απλα ετσι φανηκε
Δεν με νοιάζει τι ήθελε , με νοιάζει τι ένιωσα
Ε όχι αγάπη μου δεν θα μου πει κανείς ότι είμαι αμαρτωλός επειδή στόλισα το σπίτι μου
Οχι φωτάκια όχι λαμπάκια , έναν Αη Βασίλη τεράστιο θα φουσκώσω και θα τον βάλω στη ταράτσα
ΟΥΦ (έχω νεύρα σήμερα να με προσέχετε :lol: )
Δεν είπα πως όποιος στολίζει είναι αμαρτωλός,
αν σ΄έκανα να νιώσεις "κάπως" συγγνώμη. Είπα απλά πως εμεις γιορτάζουμε διαφορετικά.
Βάλε λαμπάκια, και γω θα βάλω, φτιάξε και το τσουρέκι κράτα και για μένα λίγο, εχω να φάω σπιτικό τσουρέκι από τότε που ζούσε η συγχωρεμένη η μάνα μου.
Εγώ θα στολίσω καράβι.
Santa Claus όμως όχι, δεν το πάω το ξωτικό με τα κόκκινα που καμμία σχέση δεν έχει με τον Μέγα Βασίλειο, έναν χιονάνθρωπο ίσως....

Ξανά συγγνώμη, δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άσχημα.....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ROMFAIA έγραψε:Χαίρομαι που καταλαβαίνεις πως δεν έχω διάθεση να προσβάλλω, ούτε να θίξω κανέναν.
Ναι αλλά το κάνεις επανειλημένα , αφού όλο σου βγαίνει κατά λάθος τόση επιθετικότητα προς κάθε τι κοινωνικό τουλάχιστον πρόσεχέ το λίγο
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

τι σπιτικο τσουρεκι μας λες οταν υπαρχει ο τερκενλης
τρεεεεελααααα
Εικόνα
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

stratos έγραψε:τι σπιτικο τσουρεκι μας λες οταν υπαρχει ο τερκενλης
τρεεεεελααααα
ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΩ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΣΤΑΝΟ
Τ Ω Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ( δεν είμαι κοιλιόδουλος αλλά όποιος φάει τσουρέκι από του Τερκενλή ........................!!!!!! )
Ασε βρε Στράτο μου τι έπαθα
Είχε ο Μαμαλάκης τη συνταγή από το τσουρέκι του Τερκενλή και την έχασα την εκπομπή :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Τετ Δεκ 13, 2006 10:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
raxil
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από raxil »

raxil έγραψε:
ROMFAIA έγραψε:.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
Ο Κύριος απλά και ταπεινά γεννήθηκε και ταπείνωση εδίδαξε .
και κυρίως αγαπη .
αλλά εμείς δυστυχώς δεν εννοούμε να το καταλάβουμε .
Μόνο εμπάθεια και κακία είμαστε , κυρίως για τους αδελφούς μας .
και ξεχνάμε ότι όλοι είναι εν Χριστώ αδελφοί μας .
και νομιζουμε ότι εμείς και μόνον εμείς είμαστε η αλήθεια και ο περιούσιος λαός του Κυρίου και οι σωστοί , στάζοντας συνέχεια χολή για τους άλλους , τους λαθεμένους και πλανεμένους .
ερρωσθε
Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά ο παραπάνω πληθυντικός ευγενείας αναφέρεται και σε εσένα . romfaia
Δεν έχεις πρόθεση να μας προσβάλεις αλλά σε πλάνη μας λές ότι βρισκόμαστε, ότι λάθος είμαστε και άλλα πολλά .δηλαδή εάν είχες πρόθεση τι θα μας έλεγες ?Οσον αφορά τα περί πάπα κλπ η εκκλησία αποτελείται κυρίως απο τον λαό της, και τους απλούς κληρικούς που θεολογούν με την απλότητά τους και την βιωτή τους .
Ο Κύριος θα μας κρίνει όλους και μόνον Εκείνος κατά την καρδιά του καθενος .δεν σε κρίνω δεν είμαι άξια.
Η τακτική της υπεροχής έναντι όλων δεν νομίζω ότι ούτε αποδίδει ούτε πείθει .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος raxil την Τετ Δεκ 13, 2006 10:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΡΑΧΗΛ
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Πάω να φουσκώσω τον Αη Βασίλη μου έτσι για να σκάσουν οι οχτροί μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
raxil
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από raxil »

:oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος raxil την Τετ Δεκ 13, 2006 10:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΡΑΧΗΛ
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

μπα και εγω προσπαθησα να φτιαξω κατι απο συνταγη [οχι τσουρεκι] αλλα δεν γινεται ποτε το ιδιο
:?
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”