Οι Eλληνες κάναμε ποτέ εγκλήματα ?

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

vfilip έγραψε:Εμείς οι Νοέλληνες είμαστε χειρότεροι από τους Τούρκους της εποχής εκείνης κατα το εξής :
Οι Τούρκοι εξισλάμιζαν τα ελληνόπουλα δεν τα σκότωναν ! Οι Γενίτσαροι και οι επόμενες γενεές τους ακόμα ζούν και τρέχει ακόμα ελληνικό αίμα μέσα τους και θα γίνουν ορθόδοξοι σύμφωνα με την προφητεια του Αγίου Κοσμά !

Οι νεοέλληνες όμως σκοτώνουν τα παιδιά τους με τις εκτρώσεις και τα στέλνουν στον άλλο κόσμο .

Συγνώμη αλλά εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα !

ΣΩΣΤΟ ! και χωρις ιχνος τυψεων...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

vfilip έγραψε:Εμείς οι Νοέλληνες είμαστε χειρότεροι από τους Τούρκους της εποχής εκείνης κατα το εξής :
Οι Τούρκοι εξισλάμιζαν τα ελληνόπουλα δεν τα σκότωναν ! Οι Γενίτσαροι και οι επόμενες γενεές τους ακόμα ζούν και τρέχει ακόμα ελληνικό αίμα μέσα τους και θα γίνουν ορθόδοξοι σύμφωνα με την προφητεια του Αγίου Κοσμά !

Οι νεοέλληνες όμως σκοτώνουν τα παιδιά τους με τις εκτρώσεις και τα στέλνουν στον άλλο κόσμο .
Τα προηγούμενα λόγια, τα συνυπογράφω με προθυμία.
Για αυτή την χρονική περίοδο, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
Μάλιστα, να προσέχουμε να μην χάσουμε, όσα ήδη έχουμε.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

400 χρόνια μας πίναν το αίμα με καλαμάκι, και μετά την άλωση της Τριπολιτσας θα τους κερνούσαμε και γλυκό νερατζάκι;
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

paroikos έγραψε:400 χρόνια μας πίναν το αίμα με καλαμάκι, και μετά την άλωση της Τριπολιτσας θα τους κερνούσαμε και γλυκό νερατζάκι;
Στο καλό να μας ξανάρθετε :p φαντάσου λέει :lol:
gkdgr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από gkdgr »

silver έγραψε:O Silver γράφει στον gkdgr :

Εχω την εντύπωση, gkdgr, πως έντεχνα και με πολύ μαεστρία εσύ, και μερικοί άλλοι, έχετε βαλθεί εργολαβικά, να παρουσιάσετε το θύμα (=την λεβεντογέννα Ρωμιοσύνη), ως θύτη, σε πληροφορώ πως ματαιοπονείτε, έχουν γνώση οι φύλακες!!!

===========
Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε την πίστη μας στα αγνά ιδανικά, στον ξεσηκωμό του ΄21. Ένα ξεσηκωμό που έγινε για τα ιδανικά της πίστης και της πατρίδας, όπως ομολόγησαν οι πρωτεργάτες εκείνου του αγώνα, όλοι όσοι έχυσαν το αίμα τους για να είναι ο τόπος αυτός ελεύθερος.
Όλοι γονατίζουμε μπροστά στις συνεχιζόμενες θυσίες του λαού για να σταθεί στα πόδια του, για να κρατήσει την ιστορία, παράδοση, γλώσσα, θεσμούς, όλα όσα συνθέτουν τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, που άρδευσε και αρδεύει το δένδρο που λέγεται Ελλάδα. Ας είναι αιωνία η μνήμη εκείνων που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, των πρωτεργατών, των δεσποτάδων, των παπάδων, των στρατιωτικών, των κοτσαμπάσιδων, των γερόντων, των νέων, των πλουσίων, των φτωχών. Ήταν ένας γενικός ξεσηκωμός για να απολαύσουμε τα αγαθά της ειρήνης και της ελευθερίας.
Αυτοί που ενδιαφέρονται να γίνουμε λαός χωρίς μνήμη, παρελθόν, ιστορία, παράδοση, είναι αυτοί που, ταυτόχρονα, είπαν πως "αν θέλεις ένα λαό να τον αιχμαλωτίσεις και να αφαιρέσεις το δικαίωμα της ουσιαστικής του επιβίωσης, χτύπησέ τον στην ιστορία του, την γλώσσα και την θρησκεία του"
ΛΑΘΟΣ.
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο LOVETHINK.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ , ΤΟΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

gkdgr, εσύ και ο Lovethink, συνειδητά ή ασυνείδητα περνάτε στον Ελληνικό χώρο, προπαγάντα της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Από αυτά τα κείμενα πέρνει ο Θανάσης Τριαρίδης και προσπαθεί να μολύνει το χώρο της αγιοτόκου Ελλάδος μας. Κάποιος από σας ή και οι δυό σας γνωρίζετε αυτά τα κείμενα, και τα μεταφέρετε σε αυτό εδώ τον ιστοχώρο. Όποιος διαβάσει τα κείμενα αυτά με τις αναφορές στα γεγονότα της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς, τους αριθμούς των νεκρών, και την έμφαση των λεπτομερειών, έχει πλήρη εικόνα τι γίνεται. Τι θέλετε να μας πουλήσετε ; 400 χρόνια μας υποδούλωσαν, μας έπνιξαν στο αίμα, ατομικά-ομαδικά-συστηματικά, μας βίαζαν τις μανάδες μας, τις γυναίκες μας, τις αδελφές μας τις θυγατέρες μας. Τα παιδιά μας τα έκαναν γενίτσαρους. Σχεδόν, ολοκληρωτική γενοκτονία της φυλής μας, και σεις ασεβείς, γραικύλοι, υπηρετώντας, συνειδητά ή ασυνείδητα τα Τουρκικά συμφέροντα, σας έπιασε η ευαισθησία για καμιά 15 χιλ.Τουρκομογγόλους. Δεν σας συγκινεί το αίμα της εξόδου του Μεσολογγίου χιλιάδων αμάχου πληθυσμού, η ολοκληρωτική σφαγή των Ψαρών, η πανωλεθρία του αιμοσταγή Ιμπραήμ, το ένα εκατομμύριο της βάρβαρης σφαγής της Σμύρνης, οι απάνθρωπες σφαγές των νεομαρτύρων κόπτοντάς των το μισό λαιμό ώστε τα ατυχή θύματα να κτυπιόνται στο έδαφος για πολλές ώρες έως ότου βγεί η ψυχή τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν σας συγκινεί ; Τόσον αναίστητοι είστε; Μόνο οι μερικές χιλιάδες των Τούρκων σας συγκινεί;

=============
Αυτοί που ενδιαφέρονται να γίνουμε λαός χωρίς μνήμη, παρελθόν, ιστορία, παράδοση, είναι αυτοί που, ταυτόχρονα, είπαν πως "αν θέλεις ένα λαό να τον αιχμαλωτίσεις και να αφαιρέσεις το δικαίωμα της ουσιαστικής του επιβίωσης, χτύπησέ τον στην ιστορία του, την γλώσσα και την θρησκεία του"
gkdgr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από gkdgr »

silver έγραψε:gkdgr, εσύ και ο Lovethink, συνειδητά ή ασυνείδητα περνάτε στον Ελληνικό χώρο, προπαγάντα της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Από αυτά τα κείμενα πέρνει ο Θανάσης Τριαρίδης και προσπαθεί να μολύνει το χώρο της αγιοτόκου Ελλάδος μας. Κάποιος από σας ή και οι δυό σας γνωρίζετε αυτά τα κείμενα, και τα μεταφέρετε σε αυτό εδώ τον ιστοχώρο. Όποιος διαβάσει τα κείμενα αυτά με τις αναφορές στα γεγονότα της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς, τους αριθμούς των νεκρών, και την έμφαση των λεπτομερειών, έχει πλήρη εικόνα τι γίνεται. Τι θέλετε να μας πουλήσετε ; 400 χρόνια μας υποδούλωσαν, μας έπνιξαν στο αίμα, ατομικά-ομαδικά-συστηματικά, μας βίαζαν τις μανάδες μας, τις γυναίκες μας, τις αδελφές μας τις θυγατέρες μας. Τα παιδιά μας τα έκαναν γενίτσαρους. Σχεδόν, ολοκληρωτική γενοκτονία της φυλής μας, και σεις ασεβείς, γραικύλοι, υπηρετώντας, συνειδητά ή ασυνείδητα τα Τουρκικά συμφέροντα, σας έπιασε η ευαισθησία για καμιά 15 χιλ.Τουρκομογγόλους. Δεν σας συγκινεί το αίμα της εξόδου του Μεσολογγίου χιλιάδων αμάχου πληθυσμού, η ολοκληρωτική σφαγή των Ψαρών, η πανωλεθρία του αιμοσταγή Ιμπραήμ, το ένα εκατομμύριο της βάρβαρης σφαγής της Σμύρνης, οι απάνθρωπες σφαγές των νεομαρτύρων κόπτοντάς των το μισό λαιμό ώστε τα ατυχή θύματα να κτυπιόνται στο έδαφος για πολλές ώρες έως ότου βγεί η ψυχή τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν σας συγκινεί ; Τόσον αναίστητοι είστε; Μόνο οι μερικές χιλιάδες των Τούρκων σας συγκινεί;
"
A.έλεγα και εγώ...θα με καταλάβουν οτι είμαι πράκτορας της ΜΙΤ η θα τους ξεγελάσω..
Εγώ προσωπικά δεν πουλάω τίποτα..Ουτε συνηθίζω να βρίζω τους άλλους αγαπητέ αυτοαποκαλούμενε Χριστιανέ..ούτε κανένας έλληνας έχει ανάγκη από υπερασπιστές του είδους σου.
Ξέρω και ποιός είμαι και απο που κατάγομαι και ποιοί πέθαναν για να είμαι εγώ σήμερα ελεύθερος.
Αλλά δεν μπορώ να κατηγορώ τους άλλους και εγώ να το παίζω αθώα περιστερά.
Τό πρόβλημα που έχουμε δεν είναι οι Κακοί Τούρκοι , ούτε οι κακοί Ελληνες. Τό πρόβλημα είναι ο πόλεμος σε οποιαδήποτε μορφή του και για οποιοδήποτε σκοπό.
Και όταν πιστεύω στο ΧΡΙΣΤΟ δεν μπορώ να ευλογώ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΦΑΓΗ.Και επειδή και οι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ όπως τους αποκαλείς εσύ είναι και αυτοί παιδιά του ίδιου ΘΕΟΥ , θα προτιμούσα να ζήσω ειρηνικά μαζί τους και όχι να σκοτωνόμαστε.

Γιώργος - Τοπικός πράκτωρας της ΜΙΤ (σύμφωνα με σένα)
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Θυμάμαι την εξής σκηνη, αρχες του 1990 περίπου....
Μπαίνει στην αίθουσα ο καθηγητής των παιδαγωγικών. Ίμβριος στην καταγωγή, ήταν ακόμη με την τουρκική υπηκοότητα. Μπαίνει με ένα χαμηλομένο βλέμμα καταπονημένος, σχεδόν βουρκωμένος: Αρχίζει το μάθημα...
-Ο Χριστός μας λέει να αγάπαμε και να συγχωρούμε τους εχθρούς μας...εγώ δεν μπορώγ να το κάνω και ζητώ να με συγχωρέσει....
Τι έγινε; Αρχές δεκαετίας του '90, 20ος αιώνας, αιώνας του πολιτισμού. Ο πάτέρας του έμενε στην Ίμβρο. Κάποια μέρα οι Τούρκοι τον σκότωσαν και τον έριξαν σε πηγάδι μέσα! Κάτι αντίστοιχο στην Δ.Θράκη μπορεί να αναφερθεί; Γιατί παρουσιάστηκαν ως αιμοσταγείς οι Έλληνες.
Ο βίαιος λαός φαίνεται εν καιρώ "ειρήνης", ενώ ο πόλεμος είναι πόλεμος και πολλά δικαιολογούνται......
elenas
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από elenas »

Και όταν πιστεύω στο ΧΡΙΣΤΟ δεν μπορώ να ευλογώ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΦΑΓΗ.Και επειδή και οι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ όπως τους αποκαλείς εσύ είναι και αυτοί παιδιά του ίδιου ΘΕΟΥ , θα προτιμούσα να ζήσω ειρηνικά μαζί τους και όχι να σκοτωνόμαστε.

Γιώργος - Τοπικός πράκτωρας της ΜΙΤ (σύμφωνα με σένα)[/quote]

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που πίνουν αίμα αντί πορτοκαλάδας για πρωινό, ούτε πολλοί που ξυπνούν και λένε ποιόν θα σκοτώσω σήμερα.
Θα επρόκειτο περί ομαδικής διαστροφής.
Ωστόσο πέρα από τα ακραία, υπάρχει πρόταση περί σύγχρονης εκδοχής του αμύνεσθε περί πάτρις.....ή να θεωρήσουμε τον Αθανάσιο Διάκο το καλύτερο σουβλάκι στην Λαμία και να ξεμπλέξουμε?
Και αυτοί που σκοτώθηκαν και αυτοί που (δυστυχώς) αναγκάστηκαν να σκοτώσουν σε Χριστό πίστευαν! Δεν είναι ο Χριστός αποκλειστικότητα κανενός!
gkdgr
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από gkdgr »

paroikos έγραψε:Θυμάμαι την εξής σκηνη, αρχες του 1990 περίπου....
Μπαίνει στην αίθουσα ο καθηγητής των παιδαγωγικών. Ίμβριος στην καταγωγή, ήταν ακόμη με την τουρκική υπηκοότητα. Μπαίνει με ένα χαμηλομένο βλέμμα καταπονημένος, σχεδόν βουρκωμένος: Αρχίζει το μάθημα...
-Ο Χριστός μας λέει να αγάπαμε και να συγχωρούμε τους εχθρούς μας...εγώ δεν μπορώγ να το κάνω και ζητώ να με συγχωρέσει....
Τι έγινε; Αρχές δεκαετίας του '90, 20ος αιώνας, αιώνας του πολιτισμού. Ο πάτέρας του έμενε στην Ίμβρο. Κάποια μέρα οι Τούρκοι τον σκότωσαν και τον έριξαν σε πηγάδι μέσα! Κάτι αντίστοιχο στην Δ.Θράκη μπορεί να αναφερθεί; Γιατί παρουσιάστηκαν ως αιμοσταγείς οι Έλληνες.
Ο βίαιος λαός φαίνεται εν καιρώ "ειρήνης", ενώ ο πόλεμος είναι πόλεμος και πολλά δικαιολογούνται......
OXI...απ' όσα τουλάχιστον ξέρω εγώ. Αν και ζώντας στη Κομοτηνή για 6 χρόνια (1985-1991) έτυχα μάρτυρας κάποιων πολύ δυσάρεστων καταστάσεων από μεριάς της μειονότητας (οχι των Πουμάκων) με τις ευλογίες της τότε Κυβέρνησης μας. Συγκεκριμένα έγιναν επεισόδια και μάλιστα σοβαρά αλλά τα ΜΑΤ σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ έριξε διακριτικά το ξύλο στους Ελληνες μόνο.
Αυτόπτης μάρτυρας.

Η προπαγάνδα της Χούντας της Αγκυρας και οι κάθε λογής τραμπουκισμοί και προβοκάτσιες είναι ούτως η άλλως σε ημερήσια διάταξη σε οποιαδήποτε μορφή. (Προκλήσεις κάθε είδους κτλ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”