Να πω λίγα πράγματα για εμένα καταρχάς.
Πρωτίστως είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη.
Δεν ανήκω σε παραχριστιανικές αιρέσεις και λοιπά τινά.
Επίσης, πιστεύω πως η θρησκεία μας, δηλ. τα λόγια του Χριστού και των Πατέρων, δεν είναι κοστούμι που ο καθένας θα το κόψει και θα το ράψει στα μέτρα του.
Επίσης θρησκεία μας, βασιζεται στην Αγάπη νομίζω.
Και όποιος πράττει Αγάπη, πράττει αυτομάτως όλες τις εντολές του Θεού οι οποίες είναι παρακλάδια αυτής.
Απο εκει και πέρα, είναι πολύ τυχεροί οι άνθρωποι, που έχουν φτάσει σε υψηλό πνευματικό επίπεδο και αισθάνονται πληρότητα απο την παρουσία του Χριστού στη ζωή τους.
Προσωπικά είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ.
Ίσως να είμαι και η χειρότερη όλων σας.
Και το λέω αυτό γιατί όλοι δείχνετε πολύ σίγουροι μέσα απο τις απαντήσεις σας, σαν ότι δε θα πέφτατε ποτέ σε αμφίβολες σκέψεις και σε πλάνες.
Συγχαρητήρια για εσάς.
Αυτό που ξέρω για τον εαυτό μου και μπορώ να το πω μετα βεβαιότητος, είναι πως προσπαθώ και θα προσπαθώ.
Δεν καταθέτω τα όπλα.
Στο θέμα που έθεσα τώρα, να επαναλάβω:
- Δε γυρεύω να ακούσω αυτό που εγω θέλω.
- Δεν βάζω την κρίση μου πάνω απο το Θεό και τον κλήρο
- Αυτό που αναζητώ είναι να καταλάβω, όσο επιτρέπεται να καταλάβω κάποια πράγματα
Φίλε alithis έγραψες πιο πρίν:
Συγνώμην που επεμβαίνω αλλά μου "χτύπησε" αυτή η φράση και θέλω να πω κάτι.ημεις ακομη αναμενομεν να τυχωμεν μιας καποιας απαντησεως!εν τη υπομονη ημων,λοιπον.....
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρήκα ένα site στο οποίο μας συντροφεύουν και οι συμβουλές ενός αξιόλογου Πατέρα.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.
Άλλωστε είναι λογικό πιστεύω πως ο Πάτερ σίγουρα θα έχει υποχρεώσεις, μέσα στις οποίες μάλιστα, αφιερώνει και χρόνο για ανώνυμο κόσμο που του ζητά βοήθεια και στήριξη, έστω και απο ετούτο εδώ το μέσον.
Εν πάσει περιπτώσει, αν αδημονείς τόσο, σου παραχωρώ ευχαρίστως τη θέση μου. Ας απαντήσει σε εσένα και ας καθυστερήσει τη δική μου απάντηση περισσότερο.
Θα είναι μια καλή άσκηση υπομονής και για εμένα, την οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν διαθέτω πάντοτε.
Να είστε καλά όλοι και σας ευχαριστώ που ενδιαφερθήκατε για το θέμα μου το οποίο δε σταματά εδώ.[/b]