Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Kostantinosve έγραψε:Γειά σε όλους και απο εμένα , ονομάζομαι Κωσταντίνος και μένω στην Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης , είμαι 21 ,είμαι σπουδαστής και συνγχρόνος εγράζομαι σε γραφείο και εύχομαι καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού η Μεγαλόχαρη της Μηχανιώνας να μας σκέπει όλους , παρακαλώ πολύ να με θυμάστε στις προσευχές σας !!
Μην ξεχασεις να γραψεις και το Εδιπλα στο ονομα!!!!Καλωσηλθες στην παρεα μας!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κων/νε! Εύχομαι να βοηθηθείς από το φόρουμ αυτό, όπως συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει σε μένα!Kostantinosve έγραψε:Γειά σε όλους και απο εμένα , ονομάζομαι Κωσταντίνος και μένω στην Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης , είμαι 21 ,είμαι σπουδαστής και συνγχρόνος εγράζομαι σε γραφείο και εύχομαι καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού η Μεγαλόχαρη της Μηχανιώνας να μας σκέπει όλους , παρακαλώ πολύ να με θυμάστε στις προσευχές σας !!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε όλοι μας, και με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης εύχομαι να πετύχουμε τον προορισμό μας.
Εύχομαι επίσης να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ γιατί οι απόψεις των νέων κάτω των 30 (όπως εσύ κι εγώ), μας είναι απαραίτητες!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υ.Σ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑΕιμαι σιγουρη πως θα περασεις με τοσους υπεροχους ανθρωπους ,πολυ ωραια.Μιλαω απο πειρα!!!!!!!!!![/b]smarti έγραψε:Kostantinosve έγραψε:Γειά σε όλους και απο εμένα , ονομάζομαι Κωσταντίνος και μένω στην Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης , είμαι 21 ,είμαι σπουδαστής και συνγχρόνος εγράζομαι σε γραφείο και εύχομαι καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού η Μεγαλόχαρη της Μηχανιώνας να μας σκέπει όλους , παρακαλώ πολύ να με θυμάστε στις προσευχές σας !!
Μην ξεχασεις να γραψεις και το Εδιπλα στο ονομα!!!!Καλωσηλθες στην παρεα μας!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
xa xa kalos ton mpempiaposal έγραψε: Εύχομαι επίσης να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ γιατί οι απόψεις των νέων κάτω των 30 (όπως εσύ κι εγώ), μας είναι απαραίτητες!
Ο ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ ΜΠΕΜΠΕΣ!agiooros έγραψε:xa xa kalos ton mpempiaposal έγραψε: Εύχομαι επίσης να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ γιατί οι απόψεις των νέων κάτω των 30 (όπως εσύ κι εγώ), μας είναι απαραίτητες!
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-
Nikolaos79
- Τακτικό Μέλος

-
Kostantinosve
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία:
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

1. Νίκο καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εύχομαι να σου αρέσει και να σε "βλέπουμε" συχνά.
2. Χαραλάμπη (PRETORIAN) και Νίκο (agiooros) σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ναι, είμαι μπέμπης, αλλά δεν το λέω συχνά για να μην σας φέρω σε ...δύσκολη θέση!! Εξ' άλλου γενήθηκα Κυριακή των Βαΐων, 22 Απριλίου.
3. Το περίφημο E γιατί δεν το βλέπω;
2. Χαραλάμπη (PRETORIAN) και Νίκο (agiooros) σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ναι, είμαι μπέμπης, αλλά δεν το λέω συχνά για να μην σας φέρω σε ...δύσκολη θέση!! Εξ' άλλου γενήθηκα Κυριακή των Βαΐων, 22 Απριλίου.
3. Το περίφημο E γιατί δεν το βλέπω;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.