Αγαπάτε Αλλήλους

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπάτε Αλλήλους

Δημοσίευση από smarti »

Ηθελα να σας ρωτησω,εσεις το εχετε καταφερει αυτο?Δηλαδη να αγαπατε ολον τον κοσμο?Και αυτους που δεν σας συμπαθουν και αυτους που σας δημιουργουν προβληματα?Την αληθεια ομως εεεε??????????
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Shubik
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Shubik »

Η εντολή του Κυρίου είναι να αγαπάμε αλλήλους, όπως μας αγάπησε αυτός. Πολλοί από εμάς ούτε τον εαυτό μας δεν αγαπάμε.
georgeva
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από georgeva »

Αγαπητη Σμαρω τωρα ειναι σαν να ρωτας αν φτασαμε στο 3ο σταδιο της πνευματικης ζωης,στον Αγιασμο μας.Οχι εγω δεν εχω φτασει,αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του ΘΕΟΥ.Μπορει να αγωνιζεσαι συμφωνα με την ασκηση των Αγιων Πατερων και να μην φτασουμε ποτε στο 3ο σταδιο.Αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του Αγιου Πνευματος.
Ο Αγιος δεν γνωριζει οτι ειναι αγιος.Ειναι το παραδοξο οτι οσο πιο καθαροι γινομαστε τοσο πιο βρωμικοι αισθανομαστε.
Οσο αγαπας νομιζεις οτι δεν εφτασες στην πραγματικη αγαπη.Και αυτο συνεχιζεται μεχρι το τελος.
Ο αγιος Γεροντας Αμβροσιος μου ελεγε :που θα παω εγω;ελεγε για τον εαυτο του,φανταστειτε, τωρα τι να εμεις;Exω ζησει θαυματα απο τον αγιο Γεροντα Αμβροσιο.Αν θελετε μπορω να τα δημοσιευσω.Τα εχω βαλει και σε αλλη σελιδα.Φοβερες εμπειριες διορασεως και προορασεως.

Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

Η αγαπη ειναι σαν ενα φυτο , που οταν ειναι φρεσκοφυτεμενο
στη γη ευκολα ξεριζωνεται , οταν ομως με τον καιρο αποκτησει
ριζες δεν ειναι ευκολα να ξεριζωθει.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

georgeva έγραψε:Αγαπητη Σμαρω τωρα ειναι σαν να ρωτας αν φτασαμε στο 3ο σταδιο της πνευματικης ζωης,στον Αγιασμο μας.Οχι εγω δεν εχω φτασει,αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του ΘΕΟΥ.Μπορει να αγωνιζεσαι συμφωνα με την ασκηση των Αγιων Πατερων και να μην φτασουμε ποτε στο 3ο σταδιο.Αυτα τα μετρα ειναι δωρεα του Αγιου Πνευματος.
Ο Αγιος δεν γνωριζει οτι ειναι αγιος.Ειναι το παραδοξο οτι οσο πιο καθαροι γινομαστε τοσο πιο βρωμικοι αισθανομαστε.
Οσο αγαπας νομιζεις οτι δεν εφτασες στην πραγματικη αγαπη.Και αυτο συνεχιζεται μεχρι το τελος.
Ο αγιος Γεροντας Αμβροσιος μου ελεγε :που θα παω εγω;ελεγε για τον εαυτο του,φανταστειτε, τωρα τι να εμεις;Exω ζησει θαυματα απο τον αγιο Γεροντα Αμβροσιο.Αν θελετε μπορω να τα δημοσιευσω.Τα εχω βαλει και σε αλλη σελιδα.Φοβερες εμπειριες διορασεως και προορασεως.
Μηπως θα μπορουσες να τα δημοσιευσεις και εδω?Σιγουρα θα μας ωφελησουν!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”