Η μόνη σπαρακτική τραγωδία της ζωής αυτης ειναι....

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

georgeva
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από georgeva »

Mια που αναφεραμε για το οτι η Αγιοτητα ειναι το μυστικο της ευτυχιας του ανθρωπου,και οτι ζει ο Αγιος ανθρωπος το δεχεται με χαρα,επειδη το θελημα του θεου στην ουσια ειναι και δικο του θελημα,επειδη ομοιοθηκε με τον τριαδικο Θεο,θα αναφερω ενα περιστετικο με τον Γεροντα Παισιο που το εζησε αδελφικος μου φιλος.Δεν γραφτηκε σε κανενα βιβλιο,ουτε ειδα αναλογο περιστατικο.
Ο αδελφικος φιλος Γ.Π κατοικος Λαρισας ειχε επισκεφτει το Αγιο Ορος μαζι με τον πατερα του στη δεκαετια του 80 οταν ηταν 12ετων.Ετυχε να ειναι σε μια πανηγυρι ενος μοναστηριου.Ηταν με καποιους μοναχους που συνεχως του ελεγαν ''αντε μικρε θα δεις και τον Γεροντα Παισιο.Μα ποιος ειναι αυτος ελεγε ο μικρος Γιωργος.Που να ηξερε τι θα ακολουθουσε αργοτερα!!!
Ξαφνικα βγαινει απο ενα μονοπατι ενας παπουλης σκελετωμενος,κοντος,κρατωντας ενα ισιο κλαδι δεντρου για μπαστουνακι.Ο Γεροντας παισιος....ο Γεροντας Παισιος..... αποκριθηκαν οι μοναχοι.Καθως πλησιαζε ο Αγνωστος για μενα αυτος παπουλης,καποιος απο τους μοναχους με εσπρωξε και βρεθηκα μπροστα στον Γεροντα Παισιο.Αμεσως εκανε το σημειο του σταυρου στο κεφαλι μου,και ακουμπησε την παλαμη του πανω στην κορυφη του κεφαλιου μου.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.........Ξαφνικα αστραψε ενα ΦΩΣ μεσα μου,εξω μου,παντου εβλεπα ενα ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΦΩΣ.Και μου ειπε οτι η αισθηση αυτου του ΦΩΤΟΣ ηταν η πιο γλυκια αισθηση που εχει ζησει ποτε σε ολη του τη ζωη.Δεν το ξεχναω ποτε μου ελεγε!ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.Δεν θυμοταν ποσο κρατησε αυτο.Οταν ο Γεροντας Παισιος πηρε το χερι του απο το κεφαλι του μικρου Γιωργου τοτε σταματησε αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΩΣ και η ΓΛΥΚΗΤΑΤΗ αισθηση που ενιωθε μικρος τοτε Γιωργος.
Ειδατε αδελφοι μου τι μακαριοτητα ζουν οι ΑΓΙΟΙ απο αυτην τη ζωη.Αυτος ο σκελετωμενος,ο κοντουλης παπουλης ποσο ειχε χαριτωθει και <<κουβαλουσε>> τον Θεο μεσα του.ΤΙ ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΘΕΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ειχε αυτος ο Αγιος ανθρωπος του Θεου.Και το παραδοξο ειναι οτι ακομη υπαρχουν μοναχοι στο Ορος που αποκαλουν τον Γεροντα Παισιο <<πλανεμενο>>.Αν ειναι δυνατον!

Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Γιωργο ευχαριστουμε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”