Γυμναστική
Συντονιστής: Συντονιστές
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

Η γυμναστική είναι ευεργετική για τα παιδιά. Τα προφυλάσει από πολλούς κινδύνους, όπως το αλκοόλ , το κάπνισμα , ναρκωτικά, παχυσαρκεία κλπ.
Δυστυχώς στην Ελλάδα η γυμναστική παιδία είναι σε βρεφικό στάδιο , ελάχιστοι καθηγητές ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό (όχι τον πρωταθλητισμό, ο οποίος πλέον έχει δυσάρεστα αποτελέσματα και καταστρέφει αντί να ευεργετεί).
Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος αθλήτε από τα 9 του χρόνια (σε διάφορα αθλήματα), και τώρα και 1,5 χρόνο τα έχει παρατήσει όλα, λόγω φόρτου εργασίας .
Βιώνω την χειρότερη περίοδο της ζωής μου, καπνίζω αρκετά , διατροφή μηδέν , έχω χάσει 25 κιλά (είμουν μυώδης 95 κιλά) κλπ.
Τίποτα (μη πνευματικό) δεν σε ευχαριστεί όσο η γυμναστική, ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα όταν μπεις στο γυμναστήριο.
Λόγω ότι η γυμναστική ανεβάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης σου προκαλεί ευφορία.
Σπρώξτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό ΄και μαθετέ τους να ζούν με αυτόν.
Ευχαριστώ.
Δυστυχώς στην Ελλάδα η γυμναστική παιδία είναι σε βρεφικό στάδιο , ελάχιστοι καθηγητές ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό (όχι τον πρωταθλητισμό, ο οποίος πλέον έχει δυσάρεστα αποτελέσματα και καταστρέφει αντί να ευεργετεί).
Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος αθλήτε από τα 9 του χρόνια (σε διάφορα αθλήματα), και τώρα και 1,5 χρόνο τα έχει παρατήσει όλα, λόγω φόρτου εργασίας .
Βιώνω την χειρότερη περίοδο της ζωής μου, καπνίζω αρκετά , διατροφή μηδέν , έχω χάσει 25 κιλά (είμουν μυώδης 95 κιλά) κλπ.
Τίποτα (μη πνευματικό) δεν σε ευχαριστεί όσο η γυμναστική, ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα όταν μπεις στο γυμναστήριο.
Λόγω ότι η γυμναστική ανεβάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης σου προκαλεί ευφορία.
Σπρώξτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό ΄και μαθετέ τους να ζούν με αυτόν.
Ευχαριστώ.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

http://www.youtube.com/watch?v=dLSnZjLP ... re=related :D :D :D :D :D
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ¨Η ΌΧΙ
Απορώ πολλές φορές που βρίσκεις τόσες -πολλές ερωτήσεις. Και κάθε λίγο βγαίνεις και ρωτάς μην ενοχλείς με τις πολλές ερωτήσεις. Λοιπόν άκου για να είσαι ήσυχη. Έναν άνθρωπο σαν και εσένα πολλά από τα φόρουμ τον χρειάζονται. Γιατί αυτός δίνει κίνηση στα γρανάζια να κουνηθούν. Άν δεν υπάρχουν ερωτήσεις, βάλε δέκα τους καλύτερους να γράφουν τι θα γίνει; Μία μουγκαμάρα. Ο ένας θα βάζει θέμα πάνω στον άλλον χωρίς διάλογο. Ένα ωραίο που μου είπε μία ημέρα ο εξομολόγος μου καθώς μιλάγαμε Το κήρυγμα δεν είναι να στήνεται κάποιος στην έδρα και να μιλάει για δύο ώρες, αλλά ο διάλογος Εγώ σε βαθμολογώ από πείρα μου με δέκα. Μπορεί άλλοι να σου βάλουν μηδέν. Κάνε τα σούμα διαίρεσε τα με τον αριθμό που αντιστοιχεί σε ψήφους και κάνε αυτό πουθα δείς.. ¨Αμα ρωτήσεις παλιούς με πείρα αυτό θα σου πουν. Τώρα εάν είναι πρωτεύον μάθημα μόνο ο δάσκαλος του θα σου πει γιατί αυτός θα βαθμολογήσει και όχι εγώ Τι θα πεις του δάσκαλου άμα βάλει μικρό βαθμό, ότι ο τάδε μου είπε έτσι; Στα άλλα δεν ξέρω δεν μπορώ να απαντήσω.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Omiros τι εννοεις με αυτο?Εγω ειμαι η γυμναστρια που θα βαθμολογησει!!Τώρα εάν είναι πρωτεύον μάθημα μόνο ο δάσκαλος του θα σου πει γιατί αυτός θα βαθμολογήσει και όχι εγώ Τι θα πεις του δάσκαλου άμα βάλει μικρό βαθμό, ότι ο τάδε μου είπε έτσι; Στα άλλα δεν ξέρω δεν μπορώ να απαντήσω.
Μπορεις να μου εξηγησεις ? :scratch: :scratch: :scratch:
Εγω ρωτησα αν το θεωρειτε πρωτευων μαθημα η δευτερευων!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σημαντικό μεν αλλά.......
Νους υγιείς εν σώματι υγιεί
Σημαντικό μάθημα - προβληματίζομαι μόνο με το τρόπο που διδάσκεται τουλάχιστον όσα γνωρίζω στα δημοτικά - διότι έτσι όπως διδάσκετε δε λέγετε γυμναστική ( κατ'εμέ )
Σημαντικό μάθημα - προβληματίζομαι μόνο με το τρόπο που διδάσκεται τουλάχιστον όσα γνωρίζω στα δημοτικά - διότι έτσι όπως διδάσκετε δε λέγετε γυμναστική ( κατ'εμέ )