Γυμναστική

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospet »

Η γυμναστική είναι ευεργετική για τα παιδιά. Τα προφυλάσει από πολλούς κινδύνους, όπως το αλκοόλ , το κάπνισμα , ναρκωτικά, παχυσαρκεία κλπ.
Δυστυχώς στην Ελλάδα η γυμναστική παιδία είναι σε βρεφικό στάδιο , ελάχιστοι καθηγητές ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό (όχι τον πρωταθλητισμό, ο οποίος πλέον έχει δυσάρεστα αποτελέσματα και καταστρέφει αντί να ευεργετεί).
Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος αθλήτε από τα 9 του χρόνια (σε διάφορα αθλήματα), και τώρα και 1,5 χρόνο τα έχει παρατήσει όλα, λόγω φόρτου εργασίας .
Βιώνω την χειρότερη περίοδο της ζωής μου, καπνίζω αρκετά , διατροφή μηδέν , έχω χάσει 25 κιλά (είμουν μυώδης 95 κιλά) κλπ.
Τίποτα (μη πνευματικό) δεν σε ευχαριστεί όσο η γυμναστική, ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα όταν μπεις στο γυμναστήριο.
Λόγω ότι η γυμναστική ανεβάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης σου προκαλεί ευφορία.
Σπρώξτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό ΄και μαθετέ τους να ζούν με αυτόν.

Ευχαριστώ.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ¨Η ΌΧΙ

Δημοσίευση από omirosx »

Απορώ πολλές φορές που βρίσκεις τόσες -πολλές ερωτήσεις. Και κάθε λίγο βγαίνεις και ρωτάς μην ενοχλείς με τις πολλές ερωτήσεις. Λοιπόν άκου για να είσαι ήσυχη. Έναν άνθρωπο σαν και εσένα πολλά από τα φόρουμ τον χρειάζονται. Γιατί αυτός δίνει κίνηση στα γρανάζια να κουνηθούν. Άν δεν υπάρχουν ερωτήσεις, βάλε δέκα τους καλύτερους να γράφουν τι θα γίνει; Μία μουγκαμάρα. Ο ένας θα βάζει θέμα πάνω στον άλλον χωρίς διάλογο. Ένα ωραίο που μου είπε μία ημέρα ο εξομολόγος μου καθώς μιλάγαμε Το κήρυγμα δεν είναι να στήνεται κάποιος στην έδρα και να μιλάει για δύο ώρες, αλλά ο διάλογος Εγώ σε βαθμολογώ από πείρα μου με δέκα. Μπορεί άλλοι να σου βάλουν μηδέν. Κάνε τα σούμα διαίρεσε τα με τον αριθμό που αντιστοιχεί σε ψήφους και κάνε αυτό πουθα δείς.. ¨Αμα ρωτήσεις παλιούς με πείρα αυτό θα σου πουν. Τώρα εάν είναι πρωτεύον μάθημα μόνο ο δάσκαλος του θα σου πει γιατί αυτός θα βαθμολογήσει και όχι εγώ Τι θα πεις του δάσκαλου άμα βάλει μικρό βαθμό, ότι ο τάδε μου είπε έτσι; Στα άλλα δεν ξέρω δεν μπορώ να απαντήσω.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τώρα εάν είναι πρωτεύον μάθημα μόνο ο δάσκαλος του θα σου πει γιατί αυτός θα βαθμολογήσει και όχι εγώ Τι θα πεις του δάσκαλου άμα βάλει μικρό βαθμό, ότι ο τάδε μου είπε έτσι; Στα άλλα δεν ξέρω δεν μπορώ να απαντήσω.
Omiros τι εννοεις με αυτο?Εγω ειμαι η γυμναστρια που θα βαθμολογησει!!
Μπορεις να μου εξηγησεις ? :scratch: :scratch: :scratch:
Εγω ρωτησα αν το θεωρειτε πρωτευων μαθημα η δευτερευων!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Μπορώ να ζητήσω απαλλαγή με μια απλή δήλωση; :D

Αν όχι, τότε δεν είναι και τόσο σημαντικό μάθημα... D:D D:D D:D

;) ;) ;)
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΑΔΑ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ.... :P :P
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τι ειπατε κυριε Κλεανθη? :-x :-x :-x :-x
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

kleanthis έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ.... :P :P
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Καλυτερα να σωπασω!!!!!!!!Γιατι μπορουν να βγουν πολλα στη φορα :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Σημαντικό μεν αλλά.......

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Νους υγιείς εν σώματι υγιεί
Σημαντικό μάθημα - προβληματίζομαι μόνο με το τρόπο που διδάσκεται τουλάχιστον όσα γνωρίζω στα δημοτικά - διότι έτσι όπως διδάσκετε δε λέγετε γυμναστική ( κατ'εμέ )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”